Bilmiyorum ya bence reklam için evlencek kişilikte insanlar değiller hele Gamze Özçelik gibi bı kadın reklam için çocuk yapmaz bence öyle reklam için sevgili olan çok piyasada ama orası doğru
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Uğur Pektaş en karizmatik Türk erkeği bence ya adam kişilik ve karizma olarak bambaşka bir çekicilik taşıyor harbiden. Öyle değil mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aynen, seksi adam. Dizideki ses de buna ait olsaymış, yürüyen cinsellik statüsüne girermiş
Evet o kadar doğal duruyor ki dublaj normal sesi ile insan garipsiyor
Ufakken ses buna ait sanıyordum zaten, o derece cuk oturuyordu
Bende öyle sanıyordum ve önceden sesin bu denli önemli olduğunu bilmezdim cidden dublajcının sesi duyduğum en seksi erkek seslerinden biri
Öyle öyle
Qarizma abi adam. Abi Come To Arka Sokaklar lütfen abim be
Mesut da gitti sen gel bari
Ahhshdhd bence de bu boşluğu sadece murat ve kırımızı jipi kurtarabilir
En karizmatiği değil ama çok karizmatik murat abim.
Çekici adam ama sokakta bile bundan daha karizmatikleri var bence
Dizi için evlendiler gıcık aldım
Bilmiyorum ya bence reklam için evlencek kişilikte insanlar değiller hele Gamze Özçelik gibi bı kadın reklam için çocuk yapmaz bence öyle reklam için sevgili olan çok piyasada ama orası doğru
Bunu anlamayacak kadar canım değiliz ikimizde. Tamam bir aşk oldu ama dizi için her şey
Bu tipten bizim köyde çok var :d
Hangi köy oraaa
Ahaha söyleyemem. Konuyla alakasız ama benim bir arkadaşım bu adamdan araba almıştı. Arabanın içinde bir poşet toka çıkmıştı. Adam koleksiyonermiş :d
Ne şu an hayallerim yıkıldı be hiç öyle womanizer da durmuyor belki yeğeninin tokalari filandır diye kendimi kandircam artık
Ne koleksiyonu ooo...
Yoo adam arayıp istemiş tekrar.
Ne hahshshshsh akşam akşam hiç güleceğim yoktu aciliyeti vardı demek Murat komiserimin hayırlı işlerrrr
Kadın çok güzel
Bir sg ml
Sakin ol champ
Tmmm 👍👍