Merhabalar Herkese🌸

Yıllardan beri tüm birlikte olduğu kadınlardan 25 yaşlarına geldiğinde ayrılması ile gündem olan Leonardo DiCaprio, yine sevgilisi Camilla Morrone ile 25 yaşına gelince ayrıldı.
Sizin de böyle yaş takıntılarınız var mı?😅
Merhabalar Herkese🌸

Yıllardan beri tüm birlikte olduğu kadınlardan 25 yaşlarına geldiğinde ayrılması ile gündem olan Leonardo DiCaprio, yine sevgilisi Camilla Morrone ile 25 yaşına gelince ayrıldı.
Sizin de böyle yaş takıntılarınız var mı?😅
Genç kadınlar da akıllı olsunlar , kart heriflerin yüzüne bakmasınlar. Bu kadar basit çözüm aslında.
Sağ eline mahkum kalsın ibiş.
Aklınızı kullanın ey kadınlar.
Şimdi şöyle düşünelim adam yakışıklı. Ben de olsam 25 ime kadar takılırım sonra herkes kendi yoluna diyebilirdim. Muhtemelen o kadınların amacı da takılmak zaten. Ciddi ciddi aşık olduklarını düşünmüyorum ben.
Ne olursa olsun @DorothyBabe takılmak için bile prim yaptırılmamalı erkek milletine. Kadın yaşça küçük sevgili yapabiliyor mu? Trilyonda bir ihtimal.. öyle düşünmek lazım. Kadın kadının hakkını daha çok gözetiyor. burada direnen kadınların da çabası boş oluyor ama..
Onların hayat tarzına göre takılmalık ilişki çok da yabancı bir kavram değil onu demek istedim
Onu anladım , takılmayı istemek sıkıntı değil , dengine bakmamak sıkıntı 🙋🏼♀️
Bu adamın böyle sapık sübyancı olduğunu bilmiyordum şaşırdım. Nerdeyse 50 yaşına gelmiş ama insan dünyaca ünlü en popüler aktörlerden biri olunca iyi birşeymiş gibi magazin oluyor. Sıradan biri yapsa iyi linç yerdi.
Sübyancı diyemeyiz ama yine de sürekli gençleri tercih ediyor olması bence de hoş değil
Bir grafik yapmışlar Leo ile ilgili, sevgililerinin birliktelik başladığındaki yaşları ve ayrıldıklarındaki yaşları, reis istikrarlı şekilde 25'te kesmiş. :D
Ay evett gördüm qidjwjd çok komik espriler dönüyor sosyal medyada bu konuyla ilgili
Leo'nun oyunculuğunu severim. Yalnız bu hareketinden sonra, iyi ki titanic finalinde batmış diyorum. Ondan daha fazla batamaz çünkü. Tam bir at dalağı 😄
Ahzhahzhsb
Cevap
21Cevap
Bu hayatta Leonardo DiCaprio olacaksın
Gördüm bunları çok iyi duancjdj
Resmen Sübyancı bu adam ya, kendisinin 50 yaşına ramak kalmış hala kızı yaşında olabilecek kızlar peşinde zaten sevmem Leonardo'yı Matt Damon'ın tırnağı edemez Adam yıllarıdır aynı kadınla evli ve asla aldatma olaylarında adı karışmadi
Adam 25’inde emekliye ayrıyor kadınları yaşlanmamasının sırrı 25’ine kadar enerjilerini sömürüyor başka açıklaması yok istikrarlı Türk versiyonu Özcan Deniz 😅
Benim kendimden genç olsun diye bir takıntım yok da bu saatten sonra benimle yaşıt veya en fazla 7 yaşa kadar büyük birisi olsun takıntım olacak.
Ne boş bir insanmış. Kendinden yaşça çok küçük biriyle nasıl bir ortak nokta bulabiliyor, akıl yaşı daha gelişememiş mi?
Hayır yaş takıntım yok sadece şunu biliyorum benden büyük olması lazım
Kendisi bildiğim kadarıyla obsesif kompulsif bozukluğa sahip
Kafayi yemiş
Asil 25ten sonra kadin olgun aklı başında olur
İşte aklı başında olduğu için ayrılıyor
Nasil yani
Akilsiz mi istiyor
Eğer o kişinin aklı başında olmasını istiyor olsaydı evlilik isterdi demekki eğlence istiyor
Doğru söylüyorsun fakat 28 yaşindaki bir kadinla da eğlence yapilabilir
Bence bu vatandaş prim kasiyor kendince
25 yaşından büyüklere sözünü geciremiyor demek ki napsin?😃
Bu adam normal değil. Kendisini genç hissetmek için böyle yapıyor şerefsiz
Kadınlar da isteyince laf etmeyeceksiniz
Bana söyleme git türk kızlarına söyle onu
Sevgilisi bunu bu kadar dert etmemiştir
Görüşlerde ağlamışlar resmen
İğrenç kendi yaşına dönüp bakmıyor hele o kızlarında aklına yanayım
Hayır böyle takıntıları olan biri değilim. Birini seviyorsam her yaşında severim
Benden 1 yaş küçük birisiyle bile asla yapamam gibi geliyor. Benim de takıntım bu
bu adam cok garip bi varlık dslknmlskdnjlkdjlfkdjfdlş
Oyunculardan düzgünce aşk yasayan yok, herkes cıkar peşinde. Kız , Leo ünlü ve zengin diye sevgili olmuş. Leo da genc ve güzel diye. Ama artik çıkarları uyuşmuyo ortada aşk da yok ayrılması normal
Kabak kafalı kendine bakmıyor Akrep burcu işte bencil
Aaaa genc olsam onla cikmazdim. oda yasli takintim var der birakirdim;)
Takıntı değil de Türk ve Türkiye'den bir kadınsa uzak durmayı tercih ediyorum.
Ben böyle ön yargılara karşıyım üstelik çok büyük bir genneleme
Genelleme*
Bu adam yakışıklı değil bence y
Bence yakışıklı adam ama tabi önceden daha yakışıklıydı
Saçmalık asla öyle bir şey yapmam pis bir duusnce Leonardo yaptığı işte çok taktir ederim ama böyle bir şey yapıyorsa gerçekten çok boş inşan
şu an Gigi hadidle anılıyor
Sanmıyorum Gigi evli zaten ayrıca yaşı da 25 ten büyük
Benim böyle bir takıntım yok ama göz rengi takıntısı olan birini tanıyorum :d
bence kızı doyuramadı tatmin edemeyince ayrılıp kaçtı 😃
O adamdaki para, yetki bende olsa ben de yaşarım bu hayatı
Kesin tam 25inde yaralayıcı bir olay yaşadı oda travma olarak kaldı
bu adam beni irite ediyor
Bacım öyle haklısın ki , kadınları kullanan erkeklerin hepsi irrite ediyor
Kendi yaşından haberi yok sanırım..
Adam tazeliyor resmen. Çok ayıp leo
Araba gibi eskidikce yenisini alıyor yani
Eğlence peşinde bir şahıs...