Hapise girilecek bir olay değil. Mesela deizme sapkınlık diyen kişi neden hapise girmedi? Neden girmediğini gayet iyi biliyoruz. Ya da gülşen sapkınlığı odtü'den geliyor şeklinde konuşsa hapise girer miydi? Neyse umarım 2023te düzelecek
Eee inamhatipten mezun olanların hepsi sapıktır da demedi zaten. Ayrıca bunlar boş beleş göstermelik örnekler. Laiklik karşıtı, anayasal suç işleyen çoğu yobaza, gericilik yapan birçok kişiye hiçbir şey olmadığını gayet iyi biliyoruz.
Kendisi imam hatip mezunu, sapıklığı oradan geliyor dedi. Bu da alenen tüm imam hatip mezunlarının sapık olduğu anlamına gelir Bir zümreyi aşağılamak, üç beş çürük elma yüzünden yaftalamak en büyük yobazlık, gericiliktir Diğer zümreden gerici ve yobazlara hiçbir şey olmadığı konusunda delil sunman gerek, hangisine ne olmamış mesela?
Tam anlamıyla oradaki herkes sapıktır anlamı çıkmaz. Ama yanlış ve gereksiz bir söz olduğu kesin. Dinden çıkan öldürülür diyen, namaz kılmayan sopalanır diyen, gerici çağrılarda bulunan sözde hocaları duymadın mı gerçekten
Duydum da bu bir kişisel fikir değil kanka, İslamiyet inancının net görüşü. İslam görüşünü aktardı diye birini suçlu ilan edemezsin ki, o kişinin kendi görüşü olmak zorunda
Ama İslamiyette dinden çıkanın cezasının ölüm olmadığını savunan, dinde zorlama yoktur diyen birçok hoca var. Hangisine inanacağız? Hem Türkiye İslam ülkesi değil ki. Namaz kılmayanları sopalayabilirniz demek gerçekten İslamın emri olsa dahi anayasal bir suçtur. Ama o gerici hocalara hiçbir şey olmayacağı belli. Belki 1ine göstermelik ceza o kadar
Dini inançlar yasada koruma altındadır, atıyorum Hristiyanlar İsa'nın çarmıha gerildiğini rahatça söyleyebilirler. Ancak İslamiyet inancında bu yoktur, aksine İsa'ya hakaret olarak görürler. Yine de iki dine inanan için de bu bir suç değildir, dilediklerini savunabilirler. Ama bir hoca kalkıp da Atatürk vatan hainidir, asılmalıdır, ona saygı duyan kafirdir derse, o doğrudan suç işler. Çünkü kutsal kitapta ya da dinde buna dair bir ibare olmadığı için, kişisel fikre girer. Haliyle suç işlemiş olur
Eee bro, sen burada bize şeriat kuralları uygulansın gibi bir şey diyorsun. Eee İslamiyette herkes tesettüre de girmeli. O zaman kızları zorla kapatalım sonra da anayasada dinler korumaya alınmıştır diyelim. Olur mu bu
Dini fikirleri söylemek fikir özgürlüğü, dine ait olmayanları söylemek nefret söylemi kanka. Tesettüre girmeli demek fikir özgürlüğü, tesettüre girmeyenin kafir olduğunu söylemek suç
Gülşenin resmi yani telifli olan tüm albümlerinin cd olarak siparişini veriyorum bugün. 20 şer tane alıp, bir seriyi evde bırakıp, diğerlerini eşe dosta dağıtacağım
Yapmaya biz hamsi gibi almadığımız kupayı sitemize koymuyoruz Fenerbahçe'yi iki bilemedin üç branşda şampiyonluğa oynayan takımlarla karşılaştırma Fenerbahçe Bütun sporların toplamında milli takıma en çok sporcu gönderen takımdır ve ağlanacak halinize gülüyorsun
Berke Furkan ayrıca dalga geçecek konu kalmadıda benim adımla mı dalga geçiyorsun ezik olduğunu bu kadar belli etme ne yapsaydım senin gibi gizli mi olsaydım?
Kardeşim konuyu siyasete çevirme siyasetle ilgilenmiyorum boş boş konuşuyorsun ne oldu futbol konuşuyordun elli kere çevirdin anladık haklı olduğumu fark edip konuyu başka yerlere çekmeye çalışıyorsun
Ne yapalım sizin gibiler anca böyle laflardan anlıyor bende şansımı deneyeyim dedim ama nerede.. ayrıca bana karşı Türkçe konuş ben bu dili bilmiyorum Türkçe öğretmenine yazık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kocası imam hatip mezunu karılara çay dolduruyordur
İmam hatipler kapatılsın sayıları çok fazla
Kapatılsın isteği doğal, kapatılabilir. Ama imam hatiplilerin sapık olduğu fikri suç, adamı sîkertirler
Hapise girilecek bir olay değil. Mesela deizme sapkınlık diyen kişi neden hapise girmedi? Neden girmediğini gayet iyi biliyoruz. Ya da gülşen sapkınlığı odtü'den geliyor şeklinde konuşsa hapise girer miydi? Neyse umarım 2023te düzelecek
Sapkınlık bir suç unsuru değil. Odtü'den mezun herkes sapıktır denseydi, hapse girerdi
![Tanrıçam hapishane günlerinde ne yapıyordur acaba?]()
Tıpkı bunlar gibi
2023 değil, 2103'te de bunlar suç olacak. Kimse bir zümreyi olumsuz bir fiille zan altında bırakamaz, dünyanın hiçbir yerinde üstelik
Eee inamhatipten mezun olanların hepsi sapıktır da demedi zaten. Ayrıca bunlar boş beleş göstermelik örnekler.
Laiklik karşıtı, anayasal suç işleyen çoğu yobaza, gericilik yapan birçok kişiye hiçbir şey olmadığını gayet iyi biliyoruz.
Kendisi imam hatip mezunu, sapıklığı oradan geliyor dedi. Bu da alenen tüm imam hatip mezunlarının sapık olduğu anlamına gelir
Bir zümreyi aşağılamak, üç beş çürük elma yüzünden yaftalamak en büyük yobazlık, gericiliktir
Diğer zümreden gerici ve yobazlara hiçbir şey olmadığı konusunda delil sunman gerek, hangisine ne olmamış mesela?
Tam anlamıyla oradaki herkes sapıktır anlamı çıkmaz. Ama yanlış ve gereksiz bir söz olduğu kesin.
Dinden çıkan öldürülür diyen, namaz kılmayan sopalanır diyen, gerici çağrılarda bulunan sözde hocaları duymadın mı gerçekten
Duydum da bu bir kişisel fikir değil kanka, İslamiyet inancının net görüşü. İslam görüşünü aktardı diye birini suçlu ilan edemezsin ki, o kişinin kendi görüşü olmak zorunda
Ama İslamiyette dinden çıkanın cezasının ölüm olmadığını savunan, dinde zorlama yoktur diyen birçok hoca var. Hangisine inanacağız?
Hem Türkiye İslam ülkesi değil ki. Namaz kılmayanları sopalayabilirniz demek gerçekten İslamın emri olsa dahi anayasal bir suçtur. Ama o gerici hocalara hiçbir şey olmayacağı belli. Belki 1ine göstermelik ceza o kadar
Dini inançlar yasada koruma altındadır, atıyorum Hristiyanlar İsa'nın çarmıha gerildiğini rahatça söyleyebilirler. Ancak İslamiyet inancında bu yoktur, aksine İsa'ya hakaret olarak görürler. Yine de iki dine inanan için de bu bir suç değildir, dilediklerini savunabilirler.
Ama bir hoca kalkıp da Atatürk vatan hainidir, asılmalıdır, ona saygı duyan kafirdir derse, o doğrudan suç işler. Çünkü kutsal kitapta ya da dinde buna dair bir ibare olmadığı için, kişisel fikre girer. Haliyle suç işlemiş olur
Eee bro, sen burada bize şeriat kuralları uygulansın gibi bir şey diyorsun. Eee İslamiyette herkes tesettüre de girmeli. O zaman kızları zorla kapatalım sonra da anayasada dinler korumaya alınmıştır diyelim. Olur mu bu
Dini fikirleri söylemek fikir özgürlüğü, dine ait olmayanları söylemek nefret söylemi kanka. Tesettüre girmeli demek fikir özgürlüğü, tesettüre girmeyenin kafir olduğunu söylemek suç
Yok anlaşamayacağız bro iyi geceler
Gülşenin resmi yani telifli olan tüm albümlerinin cd olarak siparişini veriyorum bugün. 20 şer tane alıp, bir seriyi evde bırakıp, diğerlerini eşe dosta dağıtacağım
Senden benden refah yaşıyordur kafanı yorma
Yaşasın. Hak ediyor tanrıçam 😍
Yazık oldu kadına
Hukuksuzluk örneği. 2023 de umarım değişir
Ne yapabilirki bir hapishanede
O bir tanrıça. Bir şarkı yazar, dans eder, kitap okur. Her şeyi yapabilir
Tanrıça değil o bir ölümlü
Ya fotoya bak seni ciddiye alamıyom artık hahahaahah
Niye kardeşim Türkiye'nin en büyük takımı
Her şeyi mi yapabilir madem tanrıça hadi kaçsın bakalım madem tanrıça
Hahaha yıldızlara gülüyorum 😂 cama ekmek banan Kemal suna aklıma geliyor
Yapmaya biz hamsi gibi almadığımız kupayı sitemize koymuyoruz Fenerbahçe'yi iki bilemedin üç branşda şampiyonluğa oynayan takımlarla karşılaştırma Fenerbahçe Bütun sporların toplamında milli takıma en çok sporcu gönderen takımdır ve ağlanacak halinize gülüyorsun
Bakalım bu sezon sonundada gülebilecek misin?
Futbol bilmiyorsan konuşma senin gibi ağzı olan herkes konuşursa ooo
Ne oldu işine mi gelmedi gercekler ağır mı geldi?
Bir şarkıcıya tapan bir cahilden ne beklenirki zaten
Hahaha roman yazmış hahaha tamam yavrum fb şampiyon olsun üzülme 2 yıldız daha ekleyin 😂
Ne oldu konuyu hemen başka tarafa çek tabii haklı olduğumu görünce ne oldu aslanım dar mı geldi?
Ya bak işte bizim büyüklüğümüzü Romanlar sizin büyüklüğünüzü masallar hikayeler anlatır
Gerçi bende canım senin gibi biriyle futbol konuşmaya çalışıyorum Allah ailene sabır versin
Biz kimiz?
Rüyalar aleminden berke Faruk. La berke faruk diye isim mi olur hahaah
Berke Furkan ayrıca dalga geçecek konu kalmadıda benim adımla mı dalga geçiyorsun ezik olduğunu bu kadar belli etme ne yapsaydım senin gibi gizli mi olsaydım?
Ayrıca büyük yazacaksın ismimi sonra niye Türkiye gelişmiyor önce canım temizlenmesi lazım
Kardeşim sana çok önemli bir bilgi vereceğim beynini kullan yan etkisi yokmuş doktor arkadaşıma sordum
Berke senin malum partiye oy verme olasılığın da fazla gibi ya 😂
Vaaay berke furkan ne laf soktun yaa bana helal ooo
Kardeşim konuyu siyasete çevirme siyasetle ilgilenmiyorum boş boş konuşuyorsun ne oldu futbol konuşuyordun elli kere çevirdin anladık haklı olduğumu fark edip konuyu başka yerlere çekmeye çalışıyorsun
ADIMI BÜYÜK YAZ!!!
Ay kardeşim deme bana berkoş adını büyük yazıcam tamam
Allahım sen bana sabır ver Yarabbim
Ne yapalım sizin gibiler anca böyle laflardan anlıyor bende şansımı deneyeyim dedim ama nerede.. ayrıca bana karşı Türkçe konuş ben bu dili bilmiyorum Türkçe öğretmenine yazık
Allahı sen ona sabır ver.
Sen öğret bana Türkçeyi ne olur berkoş