Magazin Gülşen’i seviyor musunuz? lexievia Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben seviyorum benim gibi seven kaç kişi var acaba merak ettim Seviyorum Sevmiyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Gülşen’i seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 7,7b cevap paylaştı. Gülşeni seviyorum 0 5 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Sonuçta sevmeyen izlemez bu kadar basit, kin ve nefret duymaya gerek yok lexievia +1 yıl 😊😊 lexievia +1 yıl Kesinlikle doğru, çekemiyorlar u Barış_LonelyForever +1 yıl 😊 u Barış_LonelyForever +1 yıl Katılıyorum çekemedikleri için.
Beyefendiori Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Şarkılarına hastaydim yaa , Sarıla Sarıla uyut şarkısı hemde offf üzüldüm be 0 7 Yorumla lexievia +1 yıl Sesi çok güzel bence şarkıları da öyle Yorumla Beyefendiori +1 yıl Tabiki güzel, her şarkısı birbirinden iyi Yorumla lexievia +1 yıl Çekemeyenler çok tabi tarzı bazılarına anormal geliyo olabilir ama 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Yorumla Beyefendiori +1 yıl Sen dedigim şarkıyı biliyomusun? Ha bu arada son zamanlarda stili baya değişti, o yüzden biraz anormal karşılanıyo olabilir Yorumla lexievia +1 yıl Açıp bakıyorum hemen Yorumla Beyefendiori +1 yıl Hemen dinle gel 👍 Yorumla lexievia +1 yıl Bunu bilmeyen yoktur heralde ssjns Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Sevmiyorum ama yapılanlardan son derece rahatsızım. 0 0 Yorumla
вιтєχєи Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Karaktersiz, teşhirci ve sanatsal bir tarafı olmayan sıradan biri. Sevmiyorum. 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Pek sevmiyorum ama başına gelen durum ironik ve üzücü 0 1 Yorumla lexievia +1 yıl Yani öyle Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Severdim kendisini ama yaptığı terbiyesizliktem sonra sevmiyorum böyle insan sevilmez 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl sevmem kafir putperest ehehhe :d 0 2 Yorumla lexievia +1 yıl Kimseye zararı var mı peki? Yorumla ElCuco +1 yıl bozuntuya vermede iki siyasal islamcı engelleyim :d Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Magazin konusunda 6b cevap paylaştı. Iyi bir beste yazarı Ama gerisi boş 1 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl şarkıları sevmesem de :D sevilir 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Hayır ama dinlerim bazı şarkılarını 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Gülşeni seviyorum
Sonuçta sevmeyen izlemez bu kadar basit, kin ve nefret duymaya gerek yok
😊😊
Kesinlikle doğru, çekemiyorlar
😊
Katılıyorum çekemedikleri için.
Şarkılarına hastaydim yaa , Sarıla Sarıla uyut şarkısı hemde offf üzüldüm be
Sesi çok güzel bence şarkıları da öyle
Tabiki güzel, her şarkısı birbirinden iyi
Çekemeyenler çok tabi tarzı bazılarına anormal geliyo olabilir ama 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Sen dedigim şarkıyı biliyomusun? Ha bu arada son zamanlarda stili baya değişti, o yüzden biraz anormal karşılanıyo olabilir
Açıp bakıyorum hemen
Hemen dinle gel 👍
Bunu bilmeyen yoktur heralde ssjns
Sevmiyorum ama yapılanlardan son derece rahatsızım.
Karaktersiz, teşhirci ve sanatsal bir tarafı olmayan sıradan biri. Sevmiyorum.
Pek sevmiyorum ama başına gelen durum ironik ve üzücü
Yani öyle
Sevmiyorum insan ağzından çıkana dikkat etmeli
Severdim kendisini ama yaptığı terbiyesizliktem sonra sevmiyorum böyle insan sevilmez
sevmem kafir putperest ehehhe :d
Kimseye zararı var mı peki?
bozuntuya vermede iki siyasal islamcı engelleyim :d
Iyi bir beste yazarı
Ama gerisi boş
Sevgide mecburiyet yok
şarkıları sevmesem de :D sevilir
Kişi sevdiğiyle beraberdir
Hayır ama dinlerim bazı şarkılarını
Hayir