Diğer Gülşen'i seviyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben çok seviyorumKraliçem, Tanrıça'mmm benim ❤️😍🌹🌷 Güncellemeler+1 yıl Tanrıçam benim ya 😍😍 harika bir kadın Güncellemeler+1 yıl Tanrıçamın vereceği ilk konsere gitmek artık bana farz oldu 😍❤️ Gülşen'i seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,3b cevap paylaştı. Evet seviyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gülşen kim? Sanırım haberlerde ismini duydum. Şan şöhrete aldanarak başına gelecekleri hesaba katmadan cahil cahil bir şeyler konuşmuş bir vatandaş.🙃 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Şarkıcıların şarkılarını dinliyorum benim aşkım spofity 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Spotify senin aşkınsa, Gülşen de benim tanrıçam 😍😍❤️❤️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok zayıf tahta gibi ne kalça var ne göğüs Yorumla Soran +1 yıl Bunların hiç biri bir tanrıça gibi güzel olduğunu değiştirmez ❤️😍 Yorumla
Ilmare Takip Et Xper 5 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Daha çok sevgim arttı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Artık benim tanrıçam o. 😍 Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Gülşen sevilmez mi be. 0 6 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Beyinsizler Yorumla ByToRo +1 yıl @_AsenaKayiBoyluTürk_ kesss Yorumla Soran +1 yıl Tam bir tanrıça. Şu gençlik halindeki güzelliğine bak hep güzel 😍 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Kesmiyorum keste görelim. Yorumla ByToRo +1 yıl @_AsenaKayiBoyluTürk_ yav kızım işine bak gözünü sevdiğim. Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl O... pu larq saygım yok benim ağa Gülşen nerenin köpeği oluyor Yorumla
_AsenaKayiBoyluTürk_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Sevmiyorum o.. teki 0 19 Yorumla limonlusalam +1 yıl Aynen Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Evet öyle Yorumla Soran +1 yıl Ağzını topla terbiyesizlik yapma. Türk gibi takılıyorsun ama kesin arap milliyetçilerine oy veriyorsundur Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Türküm NE MUTLU MÜSLÜMANIM DIYENE sen kimsin yunan kırması hayırdır ananimi s... dimi ne bu şiddet bu celal Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Gülşen kim? Benim lavobada bıraktığım b... um Yorumla Soran +1 yıl Ya yürü git işine kezoş Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Hahah yolda görse ezik yanımdan dahi geçemeyecek gelmiş bana Kezban diyor hahaha gülerim buna Yorumla Soran +1 yıl Kezoş 1.86 boyum var. Muhtemelen 1.50 boyunla beni göremezsin zaten Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Gülşen f... dir ve tas die kccximi silmem... Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Hahahah 170 boyum ezik sen kimsin oğlum Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Sevmiyorum sevmek zorunda da deilim saygıda duymuyorum f... lere Yorumla Soran +1 yıl Kişi kendinden bilir işi kezoş Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl İşte şarkıcılara tapip kendinizi aşağılayan ve kendi hayatını unutan ml takimisiniz sen ve senin gibileri Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Hahaha kuduruk seni ananı belleseler bu kadar kudurman Yorumla Soran +1 yıl Yoo. Hiç de şarkıcılara tapmıyorum. Ama Gülşen benim tanrıçam artık 😍😍❤️❤️ Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Hahh ezikkk ve embsilsim Yorumla Afyon03Evciler +1 yıl Çocuğuna o... cocugu demiş oluyorsun gulsenin Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Sen sev kardeş ben sevmiyorum SAYGIDA DUYMUYORUM O... YA Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Gülşen benim ayak tozum olamaz o kimki la Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl O.. rsbunun teki 1 6 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Adamsinnnn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendini sergileyen sırf şarkı için degil beden show yapmak için çıkana o r sbu denir ayrıca milletin kucağına oturuyor emin ol yatiyordurda Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Zaten yatiyor gülsenin patlamadik yeri kalmadiki hahahah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çocuğu büyüyünce gurur duysun Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Anasının o... puluguyla ajajwj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O... çocuğu işte Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet seviyorum.
Gülşen kim? Sanırım haberlerde ismini duydum. Şan şöhrete aldanarak başına gelecekleri hesaba katmadan cahil cahil bir şeyler konuşmuş bir vatandaş.🙃
Şarkıcıların şarkılarını dinliyorum benim aşkım spofity
Spotify senin aşkınsa, Gülşen de benim tanrıçam 😍😍❤️❤️
Çok zayıf tahta gibi ne kalça var ne göğüs
Bunların hiç biri bir tanrıça gibi güzel olduğunu değiştirmez ❤️😍
Daha çok sevgim arttı
Artık benim tanrıçam o. 😍
Sevilecek bi tarafı yok
İnsanalra saygısı olmayani sevmem
Gülşen sevilmez mi be.
Beyinsizler
@_AsenaKayiBoyluTürk_ kesss
Tam bir tanrıça. Şu gençlik halindeki güzelliğine bak hep güzel 😍
Kesmiyorum keste görelim.
@_AsenaKayiBoyluTürk_ yav kızım işine bak gözünü sevdiğim.
O... pu larq saygım yok benim ağa Gülşen nerenin köpeği oluyor
Sevmiyorum o.. teki
Aynen
Evet öyle
Ağzını topla terbiyesizlik yapma. Türk gibi takılıyorsun ama kesin arap milliyetçilerine oy veriyorsundur
Türküm NE MUTLU MÜSLÜMANIM DIYENE sen kimsin yunan kırması hayırdır ananimi s... dimi ne bu şiddet bu celal
Gülşen kim? Benim lavobada bıraktığım b... um
Ya yürü git işine kezoş
Hahah yolda görse ezik yanımdan dahi geçemeyecek gelmiş bana Kezban diyor hahaha gülerim buna
Kezoş 1.86 boyum var. Muhtemelen 1.50 boyunla beni göremezsin zaten
Gülşen f... dir ve tas die kccximi silmem...
Hahahah 170 boyum ezik sen kimsin oğlum
Sevmiyorum sevmek zorunda da deilim saygıda duymuyorum f... lere
Kişi kendinden bilir işi kezoş
İşte şarkıcılara tapip kendinizi aşağılayan ve kendi hayatını unutan ml takimisiniz sen ve senin gibileri
Hahaha kuduruk seni ananı belleseler bu kadar kudurman
Yoo. Hiç de şarkıcılara tapmıyorum. Ama Gülşen benim tanrıçam artık 😍😍❤️❤️
Hahh ezikkk ve embsilsim
Çocuğuna o... cocugu demiş oluyorsun gulsenin
Sen sev kardeş ben sevmiyorum SAYGIDA DUYMUYORUM O... YA
Gülşen benim ayak tozum olamaz o kimki la
Sevmiyorum nefret ediyorum.
Nötr
Yüzünü şeytan görsün
O.. rsbunun teki
Adamsinnnn
Kendini sergileyen sırf şarkı için degil beden show yapmak için çıkana o r sbu denir ayrıca milletin kucağına oturuyor emin ol yatiyordurda
Zaten yatiyor gülsenin patlamadik yeri kalmadiki hahahah
Çocuğu büyüyünce gurur duysun
Anasının o... puluguyla ajajwj
O... çocuğu işte