Şarkıcı Gülşen, Bakırköy kapalı cezaevine gönderildi. "Ben suç işlemedim küçük çocuğumun bana ihtiyacı var." dedi. Ne diyorsunuz?

Şarkıcı Gülşen, Bakırköy kapalı cezaevine gönderildi. "Ben suç işlemedim küçük çocuğumun bana ihtiyacı var." dedi. Ne diyorsunuz?

Duygu sömürüsü yapmasin kimse. Simdi mi anne oldugu aklina geldi? Oglu buyuyunce böyle annesi oldugu icin gurur mu duyacak? Bir konser videosunda elin adamiyla sarmaş dolaştı. Adamda orasini burasini elliyordu. O zaman anne degil, oglu yok simdi mi var? Oglu buyudugunde annesinin bu laflarini, bu goruntulerini, giyinislerini gorunce cok mu gurur duyacak?
Olayla ilgili de kimse kimsenin okudugu okula, inancına laf edemez. Herkes birbirini aşağılasin o zaman. Her ulkenin degerleri vardır, önemli gördüğü seyler vardir. Biz bayragimiza cok deger veriririz baska bir ulke vermez mesela. Ayaginin altinda basmaya, totosuna ulkenin bayragini giymeye layik görür. Bizde bu yok mesela.
Bu gibi değerler ulkeye gore değişir ve halkta tepkiye yol açar. Gulsen uzun zamandir sınırları zorluyordu zaten. En son kurdugu cumle de tuzu biberi oldu. Bu ülkenin değerine ve inancina laf etti. Ister şahıs olsun ister tum okuyanlari kapsasin yaptigi yorumu farketmez. Bundan rahatsiz olan bir cogunluk var mi var. Yapılması gereken yapildi. Fikri budur saygi duyarım ama halk icinde konserde çıkıp öyle laflar edilirse boyle seyler olur. Kendi icinde muhalet oluyorsan ol, dindarlari sevmiyorsan sevme ama cikipta o kadar toplulugun icinde yorum yapmak, boyle bir konuyu espri malzemesi yapmak dogru degil. Sanatcilarin siyasete karismasini da dogru bulmuyorum. Bu alisan gibiler icinde boyle digerleri icinde boyle.
İnsanların kişisel sınırlarına saldırmamayı öğrenmesi gerekiyor. Kimse kimsenin kişisel alanına diliyle saldırıda bulunamaz eğer çocuğunun ona ihtiyacı olduğunu düşünüyorsa kişisel sınırlara dikkat ederek konuşması gerekiyor.
Son zamanlardaki hareketlerini çok şımarıkça ve itici buluyorum. Sanki kasıtlı yapılmış gibi hareketler. Konser alanında isterse soyunsun gelsin benim için farketmez ama bunu insanları tahrik etmek amaçlı yaptığında gerçekten itici görünüyor. Yüzündeki o ifadesiyle birleştiğinde insanın onu dinleyesi varsa da ne işim var benim burada ya deyip arkamı dönüp çekip giderdim şahsen ben olsam onun konserine giden. Çünkü tüm hareketler sanki erotizme davet üzerine kurulu gibi bir saçmalıklar zincirinde. Ve hepsi de yüzündeki o itici halle birleşince insan kendini onu dinlerken bulduğuna yakıştıramıyor ve ordan uzaklaşası geliyor…
Yapılan her işin bir asaleti olmalı kanısındayım.
Dil uzattığı kesimi ister sevelim ister sevmeyelim. Saygı duymak zorundayız. Toplumda yaşıyorsak birbirimize tüküre tüküre yaşayamayız.
Yoksa beraber yaşayamaz hale gelirdik.
En başta da dediğim gibi belki biraz haddini bilmeyi, konserlerindeki o itici hareketlerini bırakır bu çocuğunun ona ihtiyacı olduğunu düşünüş anı…
Hiç sanmıyorum ama; belki.
Çocuğunu düşündüğü için konserlerde milletin kucaklarına oturuyor kucak şov yapıyordu zaten çocuk onu büyüdüğünde hangi psikoloji ile kaldıracaktı izleyip? Çocuğuna arkadasları senin annen şöyle böyleydi diye anlatım yaparken hiç çocuğunu düşünüyor gibi hali olmayacaktı ama.. gündeme gelme çabasında olan bir hanımefendiydi ve geldi aynı zamanda çok düşünseydi bunları yapmazdı söylemezdi..
Cevap
28Cevap
Gülşeni destekliyorum. karar doğru değil.
Olaya en objektif şekilde bakarak yorum yapacağım... Konser videosunu izledim ve gülşen bu hareketi belli ki şaka amaçlı bir orkestra arkadaşına yapıyor ancak hatası konserde yapmasıdır ve herkesin önünde yani yaptığı hareketi imam hatip okuyan kesimin yanlış anlaması veya hedef gösterilme hissiyatı kesinlikle haklıdır! Yanlız bu işin cezası bence hapisten ziyade, yüklü miktarda para cezası ve 1 veya 2 yıl boyunca konser yasağı gibi diğer sanatçılara da örnek olabilecek bir ceza olmalıydı! Yani gülşen'in sözde şakası ağır olmuşken hapis kararıda baya ağır olmuş...
Bu ülkede kendini sanatçi ilan ediyorsan diline hakim olacaksin sarkisi söyleyip sahneden ineceksin sanane imamhatipten. Yetti sizin din düsmanliğiniz. sen Elin heriflerinin kucaginda dans yap boş ver imamhatipi falan son klibinde gitmej istedigin yeri kendi ellerinle hazirlamissn zaten evrene mesaj olmuski layik oldugun yerdesin.
Göz dağı veriyorlar ama saçma bunlar son çırpınışlar. Bu hükümet iktidara geldiğinde doğan bebekler bugün 20 yaşında bu gençlik Erdoğan’ın AKP’nin gençliği ve gençlerden asla oy alamayacak ve sanatçının üzerinden prim kasmak çok alçakça. Allah hakkımızda hayırlısını versin.
Söylediği şeyi savunmuyorum da ya Allah aşkına bu ülkede kadın cinayetleri oluyor, bu ülkede bir annenin yetiştirdiği cana bir malmışçasına “keyif” için kıyılıyor adalet yerini bulmuyor da buna mı adaletin işleyesi gelmiş? Böyle olduğu sürece bu ülkede adalet sadece duvarda yazılı kalır.
Suçu sabit olan herkese cezası veriliyor... kim cinayet işleyenin xeza almamasını savunuyor? Alenen cinayet işlersen cinayetten hüküm giyiyorsun, hakaret eden de hakaretin cezasını çekecek
@cabukisimler konun abartılmasına benim tepkim
Bundan daha büyük bir nefret suçu işlemek için daha ne yapılabilirdi acaba?
O zaman suç işleyen tüm anne veya babaların çocuklarımın bana ihtiyacı var çıkmam lazım demeye hakkı var emsal karar teşkil eder çok yatacağını sanmıyorum ama şımarıklığının hadsizliğinin cezasını çekiyor hiç üzülmedim sen iyi bi anne olsan hergün eğlence mekanlarında yarı çıplak heryerini teşhir etmezsin erkeklere para için tamam şarkıcılıkla para kazan ama herwyerini açmak zorunda mısın zaten popülersin anneymiş geç bunları ajitasyon yapıyor resmen
1 aya serbest kalır evet çocuğunun ihtiyacı var lakin değerlere hakaret etmeye hakkı var mı? LGBT savunurken sorun yok da İmam hatiplere hakaret edince mi fikir özgürlüğü?
Ah insanlar boş boşuna bir birini yiyor
Tutuklandığı iyi olmuş..
Duygusallığa gerek yok hakaret et herşeyi söyle eee sonra çocuğum var...
E hakaret edilen çocukların, hakaret edilen bireylerin ne suçu var..
Yok öyle şey.. cezasını çeksin..
Gerçekten tutuklanması gereken sürüyle suçlu varken yetişkin kendi istediği gibi yaşayan birine bu cezayı vermek saçma oldu ne kadar tartışma yaratsa da kararı vermeden önce kadınları öldüren tecavüz eden hayvanlara şiddet uygulayan her türlü suçu işlemiş olmasına rağmen elini kolunu sallayıp gezenleri göz önüne alsalardı keşke
Cinayeti gördünüz ve katilin sokakta gezdiğine mi şahit oldunuz? Yoksa size göre hakkında iddia olan herkes illa ki de o suçu işlemiş olmak zorunda mıdır? Dahası ortada delil yoksa hakim ne yapsın?
Elmalarla armutları kıyaslamayın
@ergulx7
Evet istediği gibi yaşayan birine ceza vermemek lazım, hele ki yetişkinse asla... ceza verilecekse çocuk yaşta olan ve istediği gibi yaşamayanlara vereceksin diyor herhalde :)
Ceza yanlış ona 3 yıl men cezası verin. Görsün dalga geçmeyi. Diğer göndermeleri, giyinmeleri fazlaca göze batmıştı zaten. Haketti bunları. Çocuğu varsa gitsin çocuğuyla ilgilensin sahnelerde gündem olmaya çalışmasın.
İmam Hatip Orta okulları on bir yaştan başlıyor. Onların da dahil olduğu kitleyi sapıklıkla itham etmek ne demektir on bir yaşındaki çocuk mu sapık
14 yaşındaki biri tecavüze yeltenmişti misal
@xPsychopath , yanlis anlama hakaret vs olsun die yazmiyorum ciddiyim , zeka geriligin mi var? 1 elma çürük die nie koca tarlayı yok edesin ki? 14 yasindaki birisi suc islediyse suc kendisinde veya okulunda degil ailesinde dir , yetisirilme tarzi gibi faktörler cok önemli olabiliyor.
1 i iyi diye kötüleri göz ardı edebiliyonuz ama
@xPsychopath yav konusmayayim diyorum da kasiniyosunuz. Sen CHP teşkilatlarindaki taciz iddialarini da araştır. Ama kimse üç beş kişi yüzünden bir partiyi de suçlayamaz. Ha bir yerdekilerin salt çoğunluğu veya hepsi öyle olur o zaman tartisirsin o ayrı mesele.
çoğunlukta zaten saf mısın
bizim dibimizde de imam hatip var neler yapıyorlar
o dediğin konuda da akpden iyisi olamaz
Kötü varsa çıkarir alirsin iyilerin arasindan , kötüleri düsünmek yerine iyileri düsünmek daha dogru , bizi kurtaracak olan iyi şeyler dir , ne yapalim yani? Lisede imamhatipe gitmis , üniversiteyi uzay ve havacilik okumus , lisansini amerikada tamamlamis , nasada görev alan mühendise sapik mi diyelim? Cok bos yapiyorsun bence susmalisin.
ulan öyle biri olsa niye baştan imam hatibe gitsin akıl var mantık var sen sus bence
istisnalar kaideyi bozmaz
hee görüyoz dindar kişilerin nerelerde ne yaptığını
ben üniversiteyi bile burslu okuyom hayırdır
başkasının düşüncesi de başkasını ilgilendirmez o halde
@ergulx7 usta bunun bişey anlayacağı yok kendini yorma beni de bildirimlerle meşgul etmeyin
düşünce özgürlüğüyle yapıyor üstüne alınmak isteyen alınsın demek ki var bişi
@ergulx7 eyvallah reis doğru diyosun da maalesef bir yerden sonra anlamayinca anlamıyolar.
ne alaka trol ya
senin gibi anlamıyorlar işte napcan
Ne olursa olsun tüm kitleye sapık diyemez… çok büyük saygısızlık.
Psikopat nick'li arkadaşım, imam hatipte okumayip devlete millete hayırlı olamayan da bir sürü kişi var sen gelip biri suç işledi diye herkesi yok sayamazsin. Hakareti normallestiremezsiniz bunun ne dinle ne mezheple ne sanatçıyla ne işçiyle ne hangi okulda okuduguyla alakası var. Saygı görmek istiyosan önce saygi duyacaksın. Ayrıca bu kişiyi dinleyen milyonca insan var ünlü diye kimseye hakaret edemez alırlar böyle aşağı. Dersenki bu ülkede tecavuzcusu şusu busu niye dışarda? Onu zaten savunmuyorum ama onlar dışarda diye herkes dışarda olsun oh ne ala memleket. İcerdekileri de cikartsinlar o zaman. Birilerine yaranacaz bizi pohpohlicak diye saçma sapan şeyleri normallestiriyosunuz sizin akliniz fikriniz yok mu? biri burada sana hakaret etse oturur izlersin artık öyle umuyorum:')
gerçekten hapis yatacağını mı düşünüyon yani onca kişi varken
tabikide yatmıycak ayrıca ifade özgürlüğü bu
Nedense iş malum kişiye ya da dinimize laf edince adalete geliyor onun dışında tecavüzcüler katiller etrafta elini kolunu sallaya sallaya geziyorlar. Para cezasının bile olmaması gereken bir suç, eğer olacaksa para cezası o zaman Atatürk'e laf edenler için de olacak. Yaptıkları insanlığa aykırı, destek verenlerinde vicdanı olduğunu sanmıyorum.
Para cezası olan bir suç
Kendisi de kabul ediyor.
Hapise gerek var mıydı
Halkımızın vicdanına soruyorum?
ben imam hatipliyim evet rahatsız oluyorum bu bir nefret suçudur söylemez Ülkeyi bir imam hatiplinin yönettiğini unutup laf söylerse sonuçlarınada katlanması gerekir
Zaten her dakika oğlu ile ilgileniyordu Allah var sjdjdjsjk
Ben Hristiyanim... Tarafsız oluyorum her zaman. Avrupada papaz okulunda okuyana sapık dese birisi hakkında soruşturma açılır. İnsanların hassas noktalarına dikkat etmek lazım. Bunu demesine de gerek yoktu zaten ünlü biri ustelik
Dindarlara laf etmiş sanırım. Eğer doğruysa bu yüzden tutuklandıysa çocuk sensiz daha iyi yetişir merak etme
Imamtahip gecmisi olanlara sapik dedi , bu laf degil iftira dir , hakarettir , kimsenin egtimi , hobileri , zevkleri icin kimseye hakaret edilmez ,7/24 lgbt savunan bir kadin neden böyle bir konusma yapiyor? Ülkede cok basarili imamhatip liseleri ve imamhatip mezunlari var. Islerine geldigi gibi.
Çocugun oldugu simdi mi aklina geldi , imam hatiplilerin çocugu yok mu da onlara sapik diyorsun? Sahne de evli adamin kucagin otururken aileyi düşünmüyordu :) , çocuguna 20 bakici ayni anda hizmet ettirecek paraya sahipsin , mazlum ayaklarina yatma gülseen , hapiste cürümen dilegi ile. Umarim akillanirsinda millete karişmazsin :))
yaşı geçtikçe kendini kaybediyor ne dediğini bilmiyor. Sanatçı sanatını yapmali sana ne ondan bundan.
Bir çocuğu olduğu ve o ağzına aldığı okullarda okuyanların da başkasının çocukları olduğu yeni mi aklına gelmiş yazık kafasına acındırma hiç kendini masum değilsin hepiniz yüz buldukça astarını istiyorsunuz ama daha çok beklersiniz!!
Bu Gülşen'in tutuklanması niye bu kadar sansasyonel oldu :) ülkenin başka derdi mi yok ya her yerde aynı muhabbet..
yorum kasmak için
Sana kim dedi ki saçma konuş diye şarkını söyle git yani sen şarkı işiyle meşgul olsaydın gündeme gelme çabandan dolayı bunları yaptın saçma
Çocuğuna yakışır hareketler yapsın. Sahnede şarkı söylesin bestelerini sesini konuştursun. Tehlikeli reklam yapmasın ki çocuk madur olmasın.
Ceza evlerine girenleri çocuksuz kişilerden seçmiyorlar :)
Hapiste olan annelerde var o çocukların da annelerine ihtiyacı yok mu
O nasıl anne lan 😀😀
Allah yardımcıları olsun
Bir annenin çocuğundan ayrı kalması üzücü bir durum
Yaptığını asla savunmuyorum ama nice katil, tecavüzcü vs elini kolunu sallayarak gezerken, dolandırıcılar aylarca tutuklanmazken kadını tak diye almaları da ne biliyim
Tek çocugunu göremeyen hapiste olan tek anne o ya haklı kadın..
onunla ne alaksı var? o zaman çocuğu olanlar tutuklanmasın hiç. o zaman düzgün konuşsaymış
Ee bana mi sordu yaptigi seyi yaparken. Dogru veya yanlis olmasi fark etmez
gülşenin bu söylemini mantıklı bulmuyorum sonuçta çok fazla ilgilenemediği aşikar..
ama içeriye alınmasını hiç mantıklı bulmuyorum..
söyleminde beni rahatsız eden bir durum yok..
İyi olmuş insanları yoldan çıkarıyorlar lgbt ile işin ne ozaman madem annesin
ikinci deniz seki vakası bakalım ne olacak sonu
19 suç kaydı olan biri niye içerse olmak yerine dışarda önce onu bi açıklayın
Bir bedeli olması lazım... herkes ağzına hakim olsun
Ama tutuklama gereksizdi
Nedense ben değilim hapis yatan?
Bir o mu suçsuz muş? Neden yaptığını sormak lazım.
Yani şimdi yorumlarda görüyorum zaten şöyle giyiniyodu vs vs. Onlara sormak istiyorum size ne? Ne isterse giyer size niye dokunuyor giydiği size ne? Oldu olacak sizinle çıksın kıyafet alışverişine saçmalığa bak
özurdıledi herkes hata yapar hatasız kul olmaz zamanında kuran kurslarını kapadılar kimse ses cıkarmadi
Adaletsiz bir karar. Umarım kısa sürede serbest kalır.
ulan millet eşini colugunu cocugunu kesip serbest kalıyor gülşeni saniyesinde tutuklayıp cezaevine atıyorlar saçmalığa bak
Yorumlar o kadar iğrenç ki... İçi nefretle dolu, hukuk tanımayan cahillere lanet olsun
O zaman insan gibi davransaydı. O cahil zihniyetiyle o çocuğu nasıl büyütecek Allah aşkına?
Keşke annelik duygusu olan bir kadın bütün çocukları düşünerek sözlerine ve davranışlarına dikkat edebilse her annenin çocuğu kendi gözünde değerlidir. Üzücü
Ne alakası var o zaman çocuğu olan tüm anneler hapise atılmasın öyle saçmalık mi olur adam akıllı konussaymis oda madem bu kadar çocuğunu düşünüyor
Gülşene bence çocuğunu İmam Hatipe yollama cezası verilmeliydi. Bu çok iyi olurdu
Bir anneyi cocugundan ayırmak degil mevzuyu farkli yerlere cekmeye calisiyorsunuz
Ağzından çıkanı kulağı duyacak
Ne alaka çocuğu olan hatta hamile olan kişilerde hapse giriyor.
İyi oldu tutuklanması öyle bir annedense olmaması daha iyi
Davadan ne sonuc cikacagini kanun belirler sen degill , ben yüksek birisi falan degiljm ama haklarimi ve hukuku bileen , kendimi kücük düsüren olaylardan , ibarelerden kendisini muaf tutan bir ögrenciyim. Sendre biraz sınırlarini vee haddini bilsen keske. Sana bi yarari olmayan insanlari savunmak icin şurda anarşistlik yapiyorsun.
@ergulx7 Son olarak yazıyorum kim haklı, haksız ona girmeyeceğim zamanım yok. Ben en son yazımda konuyu bitirmişim ama siz üstüne bir cevap daha yazarak ''lütfen uzatma'' dediniz halde bir lafın altıda kalmamalar var. Lütfen uzatma yazmak yerine lafı siz bitirebilirdiniz. İyi günler.
Adalet var mı?
Bu bir çığlık en kaz altında sesimi duyan var mı dercesine !
yazık!
Heya diğerlerinin çocuğu çocuk değil zaten dimi
İnşallah hapislerde çürünğr
Laf atarken iyidi
Bin düşün bir konus demis atalarmz
Ağzından çıkani iyi duyacak ozaman
Ne kadar saçma yazık olmuş Gül gibi sanatçı
cocuguna nasil kufur edilir, nasil hakaret edilir onu mu ogretcekmis.
Aa Gülşeni ilk defa giyinik gördüm
😂😂😂😂😂😂
1 haftaya salarlar yer yok
Adam gibi davransaydi o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?