Yaşadığı doğduğu coğrafyanin dinine hareket eden biri ve Bunu savunan bir milletle yaşıyoruz trajikomik olaylar

Yaşadığı doğduğu coğrafyanin dinine hareket eden biri ve Bunu savunan bir milletle yaşıyoruz trajikomik olaylar
Gülşen imam hatip mezunlarına yönelik sapkınlıkları oradan geliyor demiş fakat kendi sapkınlığının kaynağını ateyizlik lgbt olarak görüyor mudur. Ne gülünç saçma sapan birisi ya. Tam şaklaban. Yargılansın ne oluyorsa olsun kendisi dediği kişilerden daha sapkın bir karakter.
Doğru söylüyor. Neyi baskılarsanız onun müptasısınız, iknar yok. Bu genel olarak böyle. Cinselliği tabu olarak gören toplumlar, cinsel obsesyonları ve şiddetli arzuları olan kişilere dönüşür. Bu şiddetli arzunun libido ile alakası yok, yokluk tutkusudur.
Bunun yaşla alakası yok. Çoğu 40-50-60-70 vb insan zihniyet ve zeka olarak benim yanımdan geçemez bu ülkede. Görüyoruz onların zeka seviyesini. Ve benim dediğim şey bilimsel. Psikolojik olarak ispatlanmış bir şey. Bu yüzden, Arabistanda seni bile taciz ederler. Çünkü çoğu cinsellikten mahrum ve her şeyi cinsel algılıyorlar. Ve insanların özgür yaşantısına nefretle saldırma sebepleri, kendi yaşamak istediklerini yaşayamamaları.
Ya milletin derdi artık cinselliği aşmış boyutta senin cinsellik şöyle böyle dediğin sanatçılar savunduğunu göğsüne para takiyor elliyorlar sahnede ona neden beni taciz etti demiyor para için prim yapan insanlar bunlar tarih kitaplarını okumadigin nerden geldiğini bilmeyen bir insansın şu an yaşıyorsan bu coğrafyada böyle rahat neden olduğunu bir sorgula en azından
Cahille muhatap olmak çok zor ya. Son bir kez daha açıklayıp engeli basacağım.
Cinselliği baskılanan kadınlarda erkeklerde, en normal şeyleri cinsellik algılayan, normal şeylerden uyarılan, cinsel obsesyonları olan insanlar oluyorlar ve kendi yaşayamadıklarının öfkesini milletin özgürlüğüne engel olmaya çalışarak tatmin etmeye çalışıyorlar. Kimseye kaşar ya da sapık dediğim bizayihi olarak. Ama durum genel olarak, bu kesimlerde cidden zihnen bir sapıtma, sağlıksız bakış açısı yaratıyor. Bu da net zaten.
Mesela kadınlar, el tokalaşmıyor bile çünkü bu düşüncenin altında da yine cinsellik var. Bu derece her şeyi cinselliğe bağlamaya başlıyorlar. Umarım mantığı anlamışsındır. Hadi daha da sabah sabah kafa açma.
Cevap
2Cevap
Ben gülşeni destekliyorum.
Umurumda değil ya. Hapise girmiş girmemiş, bana ne Gülşenden. Dinlemem de, tanımam da.
Sanatçılar sadece sanatıyla gündeme gelmeli
Yaptigi saygısızlık savunulacak bir yanı yok
Gülşen artık abarttı gerçekten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?