Hande Yener geçtiğimiz günlerde Girne'de konser verdi. Şarkıcı leopar tarzıyla dikkat çekti. Konser çıkışında ise kimsenin kendisini ne şarkılarda ne kıyafette geçemeyeceğini savundu. "Bir numara benim" diyen Hande Yener, dediklerinde haklı mı?

Hande Yener geçtiğimiz günlerde Girne'de konser verdi. Şarkıcı leopar tarzıyla dikkat çekti. Konser çıkışında ise kimsenin kendisini ne şarkılarda ne kıyafette geçemeyeceğini savundu. "Bir numara benim" diyen Hande Yener, dediklerinde haklı mı?
Herkeste bu "ben bir numarayım" havası var zaten. Tarz olarak bakarsak ben çoğu şarkıcının sahne tarzını beğenmiyorum. Buna Hande Yener de dahil. Şarkı olarak bakarsak pop açısından hakkını yemeyelim çoğumuzun ezbere bildiği şarkıların sahibi. Tamam ben açıp Hande Yener dinleyen biri değilim ama onun şarkılarını da duyarak büyüdüğümü inkar edemem. Fakat kendisi yeni nesile o kadar da adapte değil. Gündeme yönelik şarkıları olsa bile bizim bir üst neslimize daha çok hitap ediyor. Benim açımdan bir numara diyemem kendisine.
Hayır değil, güzel şarkıları var sesi de güzel ama bir Gülşen etmez. Gülşen hem yazıyor hem besteliyor, kadın sırf açık giyindiği için linç edildi ama asla Hande bir numara değil
Giyimi umrumda değil. Bi ara elektronik müzik yapma uğruna müzik kalitesini de çok düşürdü bana göre. Bi anda geçiş yapması belki hata oldu. Ama 20 yıldan fazla süredir yerini sabitlenmiş aslında istese çok güzel işler çıkarabilecek kapasiteye sahip bir şarkıcı. Ama sanatçı değil.
Cevap
14Cevap
Evet bence tarzı güzel
Ya artık emekliliğe mi ayrılsanız ya, yeter da. Madonna değilsiniz, beyonce da değilsiniz. Kalitesiz müziğinizle paraları kazandınız susun oturun bence
Kime sorsan numara o dur. Tarzı var ve Popüler bir şarkıcı. Bir numaramı orası tartışılır o değişkendir
Şu sanatçı kılıklı karilardan nefret ediyorm.
Kimse kızmasın ama erkekleri sapiklastiran hep böyle gereksiz karılar. Orasını burasını açıp kendini bir halt sananlar damacanaya tecevuz eden heriflerden farklı değil.. tarzına tüküreyim
Kendisiyle dalga geçiyor sanırım hahaha çok komik gülmekten öldüm ya..
Özgüvenli olmak güzel ama fazlası kibir oluyor itici geliyor bana
kesinlikle doğru hande yener tarzıyla, sesiyle gerçek bir pop kraliçesi.
Hâline bakmadan hasan dağına oduna gidiyor
Hahaha komik hadise benim için.
sarkida iyidir de tarzi bilemicem
* gtsin bu ne abi belgesel mi çekiyoz
Eski şarkıları guzeldi ama bir numara degil
Hayır değil ben onun olduğunu düşünmüyorum
bu kadını dinlemeyi uzun süre önce bıraktım
Gülşen ahh gülşen. Hande sana laf attı
Kendı darı harmanında sanıyoe 😂
Cook uzun suredir sesini bile duymuyorum
Fazla egolu bi söylem
ben çok sevmiyorum