CNN Türk sunucusu ve gazeteci Ahmet Hakan, köşe yazısında:
"Gülşen'i ilk üç gün ben de destekledim ama artık cılkını çıkartmaya başladı mı ne? İşi kararında bıraksa..."
ifadelerini kullandı. Sizce haklı mı yoksa ona ne mi?

CNN Türk sunucusu ve gazeteci Ahmet Hakan, köşe yazısında:
"Gülşen'i ilk üç gün ben de destekledim ama artık cılkını çıkartmaya başladı mı ne? İşi kararında bıraksa..."
ifadelerini kullandı. Sizce haklı mı yoksa ona ne mi?
Ahmet hakan kendini aydın sanan yobaz farenin teki amagülşen hakkaten cılkını çıkardı şu sahne kostümü olayının. Sahne kostümü demek sahneye yakışan şıklıkta ve gösterişte kıyafettir. Bu kimi zaman dekolte kimi zaman abartı giyimdir. Ama gülşen dekolteden ziyade p*rno giyiniyor artık ve sahne kostümünden anladığı tek şey giderek daha da soyunmak. Oraya gidenlerin gülşeni dinlemeye ya da sahne şovunu izlemeye değil erekte olmaya gittiğini düşünüyorum çünkü gidenlerin söylediğine göre fotoğrafçısına poz vermekten şov yapmıyormuş
P*rno değil p*rn*grafik. Niye her şeyi sansürlüyo bu site ya p*rn*grafik dedik altı üstü küfür mü ettik sanki 😠
Ilk basta destekliyordum kimse kimseye karismasin diye ama cidden abartiyor. Kime neyi kanitliyor anlamiyorum. Her gecen gun dahada abartiyor ustelik gerek yok boyle birseye. Sarkini soyle, kimseyle muhattap olma. Tarkanin sanatci kimligine bayiliyorum adam kimseye cvpta vermiyor misillemede yapmiyor ciddiyede almiyor. Keske hepsi onun gibi olsa. Simge sagin mesela o da sahne kiyafetleri konusulacak bir kadin ama tinlamiyor kimseyi veya kimsenin gozune sokmuyor. Abartmamak lazim hersey dozunda guzel.
Haklı falan değil. Kaç yaşında kadın. Ne giyip giymeyeceğine kendi karar verebilir. Bir noktaya kadar okey ama sonrası ooo tü kaka demek yanlış olur. He bana güzel gelmiyor. Ne şarkısını dinlerim ne giyim kuşamından hoşlanırım. Ama bu benim fikrimdir. Hoşlanmadığım için de ne konserine giderim ne şarkısını dinlerim. Bu kadar basit aslında. Rahatsızsan bakma, gitme, görme. Senin ya da bir başkasının hayatında olumsuz bir etki yaratmıyorsa demek ki sana laf söylemek düşmez.
Ahmet Hakan'ın zaten belirli bir duruşu yok. Gülşen önceden tesettürlü kadın değildi ki hep böyleydi. Ayrıca ne giyip gitmeyeceğine de Hakan karar verecek değil. Böyle gündemde oluyorsa ds başarıyor demek ki.
Cevap
22Cevap
One ne? istediğini yapar herkes kendi işine bakmalı. kadınların giydiği kıyafet size mi kaldı
Geçen gün kızlarla bunu konuştuk ve cidden artık biri bu kadına dur desin. Yoksa vajinasınıda gösterecek bizlere bir orası kaldı. Memelerinin ucunu göstermiyordu en son onlarıda gördük. Eee ne kaldı? artık yeter yahu ciddi anlamda çok kötü itici yeter, yeter daaa...
Gülşen'in tarzı, ne giydiği, kim olduğu zerre umurumda değil. Yolda görsem tanımam o kadar önemsiz benim için. Ama Ahmet Hakan mı Gülşen mi desen, bin cevap hakkım olsa bin cevabım da Gülşen olur. Gülşen çıkıp "Senin fikirlerinin ne önemi var vasat herif" dese yeri.
Gülşeni çekemeyen anten taktırsın. Hatta yorumlarda kendinden geçip hakarete yönelenler direk g*tüne sokabilir. Hayattaki tek vasfı burada 15 saat geçirip fenomenlik etiketi alan amiplerin yorumları midemi bulandırıyor artık.
Geçen biri yazmıştı sanatçıları nasıl buluyorsunuz. Dedim eskileri rahmetli nesat Ertaş
Ferdi
Müslüm
Orhan
saysan 20 yi geçmez gerisi hokkabaz demiştim. Hele gündemde kalababilmek için orasını burasını açanlar rezillik diz boyu
Gülşen evli sadece eşi karışır ona. Onu giymiş bunu giymiş bizene. Gündem olacak o kadar çok şey var ki. Şarkıları güzel dinlenir
Bunlar hakkında düşünmek, fikir beyan etmek bile, zaman ve kelime israfı..
Şu an bunu yaptığım için Allah beni affetsin..
Haklı ancak Gülşenin amacı konuşulmak ve bunu gayet güzel başarıyor. Eleştirenler de tepki koyduğunu zannederken bu amaca hizmet ediyor. Görmezden gelmek en güzel tepki olabilir.
Gulsen yawlandi artik ve genclerle rekabet edebilmek icin sacma cikislar pesinde. Nereye kadar goturebilirse.
Bunu gören çocuklar gencler çıplaklığın bu yaşta normal bir şey olduğunu ogreniyorlar, cinsiyetsizlige doğru gidiyoruz
Ya nasıl giyindigidi önemsemiyorum ya saten sesin güzel güzelde birisin neden bu haraketler giyime tarzı kadın ikon olmaya calişiyor
Neyini çıkartmaya başladı bilemem ama hakikaten güzel kadın değil. Kıyafetler de bir o kadar rüküş. Bari konuşulmaya değecek bir şeyler olsaydı ortada.
Ahmet Hakan'ı hiç dinlemem ve önemsemiyorum dediği hiçbir şeyi
Gülşen'in normal bi fotosunu bile görsem iğreniyorum ve hemen geçiyorum iğrenç bi kadın
Aynen bende bu kadının olmayan memelerini görmekten biktm
Cidden ya
Ucunu tek kapatıyor bi ucu var onuda kapatıyor ben olsam onuda acardm😂😂😂
Gormedin mi geçen gün olan haberleriii 😅 ucunu da açtı
Üstüne birde bırakın annelerimizin memeleri açık olsun gibi bisey soyledi konuşuldu saatlerce 😅
Gidip bak istersen internetten
Şakasına dedim onu iyice cırtığını çıkarmş bu vala
😅oyle valla utanmaz işte
Doğru söylüyor. Gülşeni savunanlar bu ülkenin israfları. Ama ne israfları onlar iyi bilir
Bir gazetecinin şarkıcı hakkında yorum yapmasını doğru bulmuyorum ancak haklı
ilk kez katılıyorum bu şahsa doğru diyor ama öyle kitle var ki göğsünü tamamen açsa hoşuna gider normal zanneder ama suç onlarda değil izin veren kaymakam vali bunlarda
Göğsünü tamamen açıp sahneye çıktı birkaç gün önce... Olay oldu her yerde
@onneemmssiizz normal bir şey mi?
Amann gündemden düşmüştü tekrar gündeme alıyorlar bırakın ne hali varsa görsün
O’na ne , bana ne?
İsterse cıplak cıksın sahneye kendı ve eşinin bilecegı iş.
B
Ne alaka tv aciyoruz olay olay gulsen bu b.. ku yemis dye direk haber cikiyor. Ben cocuklarm n yanında kendim giyinmem ayip derim. O asalağı gpruyorlar tvden anne ayıp degil mi diyor
Çocukların sadece acık kadın görüp onu rol model alıyorlarsa hatayı kendınde ara bence.
Rol model almıyor terbiyesi bozuluyor.
Kapalı kadın gorduklerınde pekı aaa ne güzel anne kapanmış diye örnek alıyorlar mı?
Neyse sen cocugunun yaninda giyinip soyunursun evlimisn bilmiyorum. Eşinde yapsn normal size naslsa ilerde cocuk mahrem bolgesini tanımaz heryeri acmak sevap der herkese acık olur utanma duygusu olmaz. Her an bir pedifili nin av ı olmaya açık olur sen bilirsin
Sen Gülşen misin? Televızyonda bır sey görüyorsa bunun doğru ya da yanlış olduğunu öğretmek senın görevin. Her bu tarz bir görsel oldugu zaman kaçıracak mısın çocuğunu?
Çocukların yanında gıyınıp soyunmak ayrı olay televızyonda gördüğü sey ayrı olay.
Evlı degılım ılerde çocuğum olduğu zaman da bu tarz şeyler görürse oturup o’na bunun yanlış olduğunu duzgun bir şekılde anlatırım.
Allah size bagıslasın çocuğunuzu
Yanlıs olduğunu bizde anlatıyoruz. Ama sonucta olur olmaz şahit oluyorlar. Ne kadar anlatsakta sıradanlaşıyor. neyse sıkıldım kendimi anlatabildiģimi düşünüyorum. Iyi gunlet
Bu adamla ilk defa aynı fikirdeyim. Kesinlikle haklı
İstediğini giyer rahatsız olan konserine gitmez bu kdr bos seyleri haber yapmaya gerek var mı guzel ülkem
Ona ne herkes istediğini giyer hem Gülşen sanatçı giyinip kuşanıp konser vererek para kazanıyor
vücudu berbat bunu görmek zorunda değiliz
Ahmet Hakan işine bak kardeşim
Şu ahmet hakan bir duruş sahibi insan mıdır ki?
abarttı bence de artık..
Ay Gülşen yeter ak
laik ulkedeyiz abartmasin.
Haklı olum
Ahmet Hakan karısı ve bacısıyla ilgilensin bence
Kadında fizik yok ki
Komik bulanda olabilir ama alıcısı olan da çok. Bana asıl saçma gelen bunu gündem yapan belli medya grupları. Tek gündem gülşenin memeleri sanki. Başka derdi olmayanın derdi gülşen olabilir ama bunu tüm ülkenin derdi gibi göstermeleri saçma. Ortalama 3-4 haftada bir bir sanatçıyı! Topun ağzına koyup gündem yapmaya çalışıyorlar
haklı
ona ne
Evet
Şahsi fikri !
Haklı evet
Giymediği kıyafet diyecektin herhalde
Yanlis yere yazdim pardon
A*met h*kan
Hakli
Haklı
kendi fikiri
Fizikte olsa bari tahta gibi kadın.