Çok güzel bence. Çok beğendim ama 1 günde 3 milyon da helal olsun..

Evet, çok güzel. Hak etmiş o kadar beğeniyi.
Hayır, abartılacak bir özelliği yok.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çok güzel bence. Çok beğendim ama 1 günde 3 milyon da helal olsun..

Peh Beğeni Alması Nedeni Çok Belli Ahlaksız Edepsiz Toplum Çoğaldı Çünkü Maalesef Bi Tutturmuşlar Özgürlük Modern Çağ Tamam Özgür Ülkeyiz Bu doğru İnsan özgür olmalı tabiki Buna bir şey demiyorum da ama sınırlarıni da Bileceksin Parayı Çok bulan sapıtıyor böylelerini parasız bırakacan gör bak o zaman orasını burasını açıyorlar mi Ahlakın Unutulmuş olması çok üzücü
Normal yani kız çıplak yaptığı hareketler hiç manası yok saçma sapan ama kız çıplak sonuçta Handeyi ben de beğenirim ama bu kadarını değil ne takip ederim ne paylaşımlarını beğenirim dizilerde görürsem ancak
Bana sıradan bir görünüşü var gibi geliyor. Sokakta da birçok benzeri var. Sarışın, kızıl falan olsa tamam derim ama esmer olduğu için klasik dışarıda gördüğümüz kızlar gibi geliyor bana ve karakteristik/farklı bir yüz hatları yok.
Abartılacak bir özelliği yok. Yani öyle çekemediği için beğenmeyen tiplerden de değilim. Bence güzel kadın ama fotoğraf konusunda böyle düşüncem.
Cevap
48Cevap
İlk fotoğraf gerek açı, saçlarının duruşu ve renk uyumu olarak güzel. Diğerleri için aynısı söyleyemem.
Evet güzel görünüyor
Güzel bir kadın gerçekten ama fazla abartıyorlar ünlü olduğu için çok daha güzel kadınlar var not ; kıskançlıktan demiyorum 😂 Türkiye'de bir kadın birini beğenmeyince kıskanma diyen erkek kitlesi var evet çok güzel bir kadın ama o kadar abartılacak kadar değil
Artık açmazsan reklamda yok dizi de yok film de vermezler. Dikkat edersen bunların filmlerine sinemada artık 50-100 kişi gidiyor. Bu devirde açmayan kız işe bile giremez
O beğeniler başka bişey için ama neyse.. sustum😄
Tamam hande erçel güzel bir kadın ama Poz desen poz değil, fotoğraflar alakasız, kıyafet tercihi kötü. Nasıl okadar beğeni almış
Kızın takipçisi çok fazla olduğu için gönderinin 3 milyon alması gayet normal ama çokta güzel bir kız şimdi hakkını yemeyelim

alın size estetiksiz hali
Yine güzel kıskançlıktan çatlama mk
Çok özür dilerim adını ilk defa duydum Google dan baktım yuzude hiç tanıdık gelmiyor ünlü bir oyuncu olduğunu öğrendim
Çöp ruhlu yaratıkların çöp ruhlu takipçileri olursa...
3 milyon da olsa 30 milyon da olsa beğeni. ..
Normaldir.
abi çoğu kadın ünlü estetikle bu hale geldi, hande erçel de öyle, fotoğraflar da iyi ama aşırı da değil.
Hande erçeli beğenmeyen bir benim galiba neden bilmiyorum ama bana o kadar da güzel gelmiyor daha güzel kadınlar var ülkemizde ve çok abartılıyor
Çekici değilmiş yani o kadar beğeni alacak kadar. Hollywood yüzleri Instagram hesabında paylaştığı kız bu sanırım. Oysa bir sürü estetik yaptirmis
bunlar böyle ilahlaştırıldıkça mide bulantısı yaratma ihtimalleri artıyor, yaw kimbilir ne. sanki andromeda galaksisinden bambaşka eşi benzeri görülmemiş bi yaratık. dünyada kadın kalmadı sanki
Gayet normal fotoğraflar. Üzerinde düşünülmüş, çalışılmış ve beğeni basarak dikkat çekmiştir.
Bunun hayranlarının kafasına s*kuyum ben. Hiç birinde beyin yok
Hayır hiç güzel değil.
Oyunculuk da yok kadında. Nasıl ünlü ve para kazaniyor anlamıyorum
Takipçide beğenilerde sahte sence 28 milyon takipçisis olan kişinin 3 milyon beğenisi mi olur kendisinide hiç sevmem sadece estetik ve özentilikten ibaret
Bizim millet kadar boş bir millet daha yoktur
Puanım 10 üzerinden eksi 1000
O kadar kötü yani.
İnsanlar tuhaf cidden estetik yapmadan önce çirkin vs linçleyip duruyorlardı kız estetik yaptırdı kilo verdi güzelleşti şimdi herkes estetik güzeli diyor iğrenç insanlar ya nefret ediyorum sizden
Şu insanlara pirim veren izleyen like atan insanlara aciyorum sadece.
Bencede iyi olmuş o örtüyü yere atması doğallık var
Abartılıyor hemde çok gereksiz.. daha güzelleri varken
Beğenmeye üşenmiyor musunuz ben üşeniyorum hiçbir şeyi beğenmiyorum geçiyorum
Hic çekici degıl tamam yüzü guzel ama çekicilik yok
güzellik değil knk öndeki ikizler o kadar beğeni yaptırıyor işte
@mochisune fjkafafjaskjgdklj
Bu kadında hiçbir şey abartılacak boyutta güzel değil
abi bende mi sorun var ben anormalim hiç böyle kişileri takip etmiyorum böyle birilerini bir insan niye takip eder ki
la olm instada buna bin basan güzeller var acıyorm onlara
bunun nesi güzel yere göğe sığdıramıyonz bi türlü
Bu kadının aurası 0. Yani neyi güzel geliyor anlamıyorum itici bence
Göğüsleri güzel kadın zayiflasa da güzel göğüsleri hep güzel ten rengi de seksi
Bir fotoğrafçı olarak cidden beğenmediğimi söylemek isterim
off bu kadina ayar oluyorum oyunculugu falan sifir sirf guzel diye oynatiyolar
Bir tek ben mi bu kızı hiç beğenmiyorum ya 😐
güzellikten ziyade çok iyi bir tarzı var ve instagram hesabını çok iyi yönetiyor
Normal fotoğraflar aslında sadece fan çok o yüzden bu kadar beğeni normal
Bu kadını neden çok abartıyorlar bi çözemedim
Bende çözemedim
Kim tapıyo bunlara anlamıyorum lan
Berbat dogal poz vermeye calısms ama yine de yapay
Fotolar güzel değil kızın kendi güzel 😉
Abartacak bisiy yok ama güzel çıkmış
Beğenenler kesin kuru ekmek kemirenlerdir a..😄
Salın Şu kızı artık vallahi
Ozelliksiz kadınlar Türkiye'de hep tutulmuştur.
Takip edenlere sormak lazım.
Hayır, abartılacak bir özelliği yok bana göre
Bunun nesi 3 milyon aldı
Sıradan foto işte
Çok abartılıyor çok her şeyi ile. 😂
Güzel ama öyle tapılacak biri değil
Fanlar olmasa olmaz o kadar beğeni
Hic bir sekilde o kadar begeniyi haketmiyor
Oyunculuğunu kötü olabilir ama güzel kadın şimdi
Bence abartılıyor