Kız yok be tam yaşını gösteriyo bu ilk Güneş'in kızlarına görüşmeye gittiğinde bunu almamışlar kilo ver demişler Ya bilmem yüz yapısını benzettim ya sende haklısın :D
Lan okuman yok mu senin soruyu iyice okur musun? Turkiyenin yarisi begenmiyordu olsbilir. Acik ten renkli goz brgenen milyonlarca erkek var cevremde. Ben esmer severim. o yuzden begeniyorum fiziklidn kastin baliketli ise evet oyleydi
sakin ol bir bence lan filan sanane güzel ya da çirkin ben görüş belirttim avrupa standartları diyosun herkes güzel değil avrupada ünlülere bakıp klasik siteye yeni katılan sorusu elcin sangu hande ercel filan sakin ol bir ben beğeniyorum dedim acilen kendine gel bence
Bir ben begeniyorum. demedim de. Genelde cevremde kizlar begeniyor oyle bir durum var bu da tatli olmasiyla alakali tatli kiz seven erkejler begeniyordur. Avrupadada cirkin insan var tabi o laf klise olsun diye
Benim kuzenim turk erkegi degil ama harbiden tipide turk gibi degil hep diyordum onu disardan aldikk:D avrupai veya beyaz ten ince kiz sevenler begenmiyor ama baliketli turk kizi sevenler begenir mesela turkan soray gibi bu kizda
Goreceli bence biz oyle dusunuyoruz diye oyle olmak zorunda degil. Meesela ben cok beyazim boyle esmerler hosuma gidiyor birde kivircigim bu kizda orjinal dumduz sacli kendi saci simsiyah gizleri gibi kendimde olmayinca da ozeniyorum. bir nevi o da var
Hayaali avrupa sinemasi? Gelmis burada gerizekali 2016 ylinda oldugumuz halde ayni konu ayni oyuncu ayni klişe kötü iyi kizlar yani kisacasi sinemanin mal oldgu yerde mi gelistiricek kendini? lol
Yani rol alanlar var mesela saadet isil aksoy haluk bilginer serra yilmaz cansel elcin ama bunlar tiyatro kokenli. Nuri bilge ceylanda yonetmen olarak altin palmiye aldi helal olsun adama. yapan turk te olsa yapiyorda bu kizin tiyayroyla sinemayla bir alakasi yok sanki
Yani saadet isil aksoy serra yilmaz ozay fetch haluk bilginer filan var avrupa yapimlarinda oynayan. Haluk bilginer bbc de filan oynuyor ingikterede ama adam tam. bir yetenek. Bunlarin hepsi tiyatrocu
Yani goreceli erkek kuzenime gosterdim sil suratindakini klasik turk kizi gulusu guzel tatli o kadar ortalamanin biraz ustundd siradan diyor. Bana harkulade geliyor cok guzel bence
Doğrudur tatlım, şöyle bakıldığında eli yüzü düzgün ve güzel kaltegorisinde. Ama ben eni geniş surat sevmiyorum. Bana hatip etmeyen ama var olan bir "güzellik" sözkonusu. İnce olucak, eli de bileği de yüzü de❤️
En İyi Cevaplar