Sosyal medyada Ben de soldaki fotoğrafı gördüm ve orada daha çocuk tabii ki yaşını bilmiyorum ama en azından görüntü olarak Ergen bile değil daha çocuk çocuk olan yaştaki haliyle yetişkin genç kız halini bence kıyaslamamak lazım çünkü insan özellikle bu yaşlarda 6 ayda bir yılda bire çok büyük farklar gösterebiliyor değişebiliyor
Diziyi birkaç bölüm Ben de izlemiştim birkaç kez daha doğrusu dudakları doğal duruyor ancak sanırım kendisi birazcık tuhaf durduruyor ufak tefek işlemler vardır ancak ciddi ciddi büyük işlemleri olduğunu düşünmüyorum artık ünlüler ufak tefek işlemleri işlem demiyor maalesef doğal dediği için kadın da doğal demiş haliyle
Solda ki arkadaşta mı o? Komple fark var gibi skdmf Her neyse bella hadid'e bile kabul ettiremedik estetik yaptığını gariban Rabia ya ne diyelim şimdi :3
Hollywood yüzleri Instagram hesabında bu kızı da paylaşmış bir sürü estetik yaptirmis ya bi de havalara giriyorlar estetik yaptirmadim doğal güzelim diye
Beyinsiz tatlı kızmış ama içine etmiş suratının besbelli var çok da şeyimizdeydi zaten salla gitsin
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu kiz benim üvey amacımın kızı. Kendisi cok sinsi biri iki yüzlüdür cok guzel rol yapar iyi rolü. Bi de kendisi çirkindi baya dişlerine kadar esttetük var hatta lisede kezban derlerdi buna. Bi ara oğlanın biriyle lisenin bodrumunda basılmıstı
Ancak dudaklarımız sadece 3-5 sıra katmandan oluşur. Bu nedenle çok hassastır. Salyada bulunan enzimler çiftler arasında aktarıldığında dudak dokusuna zarar verebilir. Bu işlem tekrarlandığında, yanı çok sık aralıklarla uzun süren öpüşmeler yaşandığında dudak dokusu zarar görebilir
Doğal değil işlem yapıldığı belli oluyor hatta ilk dizisi var ya adını tam bilmiyorum orada 1. Bölümdeki haliyle bi de final bölümündeki dudakları arasındaki farka baksanız anlarsınız
Bana göre de işlem var ama ben bıurnumu yaptıktan sonra benimde dudaklarım çok değişti belki sadece burnundan dolayı olmuştur beanada kimse doğal olduğuna inanmıyor