46 yaşındaki şarkıcı Hilal Cebeci, sosyal medya hesabından kansere yakalandığını duyurmuş.
46 yaşındaki şarkıcı Hilal Cebeci kansere yakalandığını duyurdu. pic.twitter.com/d2Wmm8kt6L
— OPS! (@nttoops) August 6, 2022
46 yaşındaki şarkıcı Hilal Cebeci, sosyal medya hesabından kansere yakalandığını duyurmuş.
46 yaşındaki şarkıcı Hilal Cebeci kansere yakalandığını duyurdu. pic.twitter.com/d2Wmm8kt6L
— OPS! (@nttoops) August 6, 2022
Çok Geçmiş olsun umarım düzelir Amin de Kanser den İyice Şüphem arttı Hep bi kanser Ne oluyor Hâlâ Çernobil Radyasyon Etkisi Türkiye de devam mı ediyor Çünkü Bilenler bilir Patladığı yılda 1986 yılında Türkiye ye Gelmişti hatta bakan cahit aral çay içmişti dalga geçerek sonra yıllar sonra öldü
Karadenizlilerin çoğu kanser zaten şeker hastalığı tansiyon gibi kan hastalıklarıda çoğunda var kalp sıkışması stres vs vs
Aynen öyle
Büyük çoğunlul çernobilden kaynaklı hatta doğu karadenizdeki çoğunun ameliyat yaptığı burun meselesindede çernobilin çok büyük etkisi vardır
Vay Mk 2016 Yılında Üzerine Kalkan ile Kapatıldı Bu Bile fayda etmiyor mu Ben Aslında Bu Radyasyon Neden Devam Ettiğini Tahmin Ediyorum hem de doğru tahmin olabilir Bence olarak Paylaştım Hatta Girip okuyabilirsin Çernobil Gizemli Madde Fil Ayağı Formunda ki Madde diye 4 numara Reaktör dibinde bulunuyor buhar dağıtım koridor da yanına yaklaşmak Son derece riskli 5 dakika da öldürüyor Bu maddeyi ortadan kaldıracsk teknoloji olsa bence radrasyon devam etmez bunun yaydığını düşünüyorum
Aynen öyle, ayrıca patlama zamanı etki ettiği biyolojik canlılar o radyasyondan kaynaklı olarak sürekli kanserli bir nesil ile çoğalıyorlar
Bu çok iyi erken evre olduğu için çok şanslı bu kanser çok kötü bir şeydir ben en çok benim gibilere ve ona yaşını başını almışlara üzülmüyorum da çocuklar yok mu o küçücük başlarıyla o hastalığı yaşıyorlar ya çok kötü oluyorum ve diğer hastalıklar içim gidiyor çocuklar bu hastalığı yaşamayan asla bilemez bu çocuk oyuncağı değil bu kadının en iyi olması soğuk kanlı olmasından güçlü durmasından yoksa çok kötü olur
Cevap
33Cevap
50 den sonra yaşamanın anlamı yok zaten öyle deyin moral olsun. ALLAH ım 50 yaş üstü herkesin canını al. Şu Dünyaya bir huzur gelsin artık.
ln varya içim içime sığmadı çok çektirdi bize ona bakmak boynumuzun borcudur bizim nesilin duayen ses8 sanatcısı
Allah acik sifa versin, Meme kanseri erken tehsisse kurtulma sansi yüksek
Gecmıs olsun nedense sanatçılar geneli kanser oluyor
Geçmiş olsun Allah Şafi ismiyle acil şifalar versin inşallah
Geçmiş olsun dilerim en yakın zamanda kurtulur sağlığına kavuşur
O kadar çirkin kız dururken, yazık olmuş bu güzelliğe.
Merve'yi bitiren Dalkılıç, bunu da bitiren Doğuş oldu...
Çok üzüldüm ya :( Büyük geçmiş olsun.
Tanrı onun yanında olsun :(
Baya enerjik hayati seven bi kadin diye biliyorum
Atlatacaktir
bu nası 46 yav :D maeşallah geçmiş olsun ne diyim
Oyyy benim minik kuşum hastamı olmuş kurban olurum ona ben ❤️❤️❤️❤️
çok geçmiş olsun çok beğendiğim bir dizi karakterine benzettim kendisini.
Meme kanseri mi acaba az görmedik onları neyse geçmiş olsun kimse kötü olmamalı sağlık önemli
Banane ya kanserse kanser
Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin
geçmiş olsun, Allah yar ve yardımcısı olsun
Allah şifasını versin inşallah diyelim
Bu ünlüler de çatur çutur kanser oluyo
Geçmiş olsun Allah şifa versin
Üzüldüm ya geçmiş olsun
Üzüldüm cidden :(
Allah şifa versin inşallah
Bu kadın hilal cebeciye benzemiyor
Geçmiş olsun ama tanımıyorum bu kim
Geçmiş olsun acil şifalar dilerim
Çok üzüldüm ya cıvıl cıvıl bir şeydi
Allah acil şifalar versin.
Çokta umrumda sorma çok üzüldük ki s*ikimde
Geçmiş olsun 🥺
üzuldum gecmis olsun cebeci 😔
Tam bi fıstık. Yazık olmus iyilesir umarım
Allah şifasını verir inşallah
Allah şifa versin
Geçmiş olsun diyelim o zaman
Hayır istemem
Allah şifa versin
geçmiş olsun
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun
Allah şifa versin
Geçmiş olsun
o kim?
Geçmiş olsun
Allah sifa versin
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun🤲❤️
Geçmiş olsun
Allah şifa versin
Geçmiş olsun.
Baya değişmiş
Geçmiş olsun
İstemem
G bersin
Hilal cebeciyi cegin şarkısından tanıyorum.
Hayır
Yazık kadına ya
geçmiş olsun
Geçmiş olsun diyelim
Allah şifa versin
Banane
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?