Ülkemizde de böyle partiler yapılmalıdır.
Cinsel yönelim, kişinin doğasıyla yani genetik yapısıyla belirlenir. Sonradan öğretilmez. Kişi morfolojik olarak erkek görünümünde olmabilir ancak genetik yapısı gereği kendisini kadın gibi hissedebilir. Genetik yapısı buna müsade etmeyen birinin kafasına silah dayasanız da kendini kadın gibi hissetmez.
Konu uzmanları, bunun bir hastalık olmadığını, bunu hastalık olarak görenlerin hasta ruhlu olduklarını ifade etmektedirler.
612 Yorumla- +1 yıl
sen olmadığına dair kanıt getir o zaman
- +1 yıl
@xPsychopath al gözüne sokarsın cuhela
www.indyturk.com/.../bilimsel-ara%C5%9Ft%C4%B1rma-e%C5%9Fcinsel-geni-diye-bir-%C5%9Fey-yok-ama-genetik-cinsel-davran%C4%B1%C5%9Fta - +1 yıl
ahahahah mal ya harbiden inanmış genetik değil zaten hormonla alakalı o durum
- +1 yıl
hangi hormonun ağır basarsa o cinse göre davranırsın
- +1 yıl
Internet bilgilerine güven olmaz
- +1 yıl
@xPsychopath Bu siteye güvenilir.
evrimagaci.org/escinsellik-ve-evrim-escinsellik-nedir-escinseller-evrimsel-surecte-neden-elenmedi-113 - +1 yıl
Al sana gerçek bilim.
Evrim ağacı sitesi sadece yorum yapmış, ben sana gerçek bilimsel makaleler sunuyorum koyduğumun canım arkadaşım
https://www.acikbeyin.com/escinsellik-geni-var-mi/
En İyi Cevaplar
+1 yıl
partiyi gördüğümde ben00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Magazin konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yılLgbt değilim ama Lgbt destekliyorum. insanların saygı duyması gerek
50 Yorumla
+1 yılNiyet ettim yorumlardaki comarları engellemeye.
62 Yorumla- +1 yıl
@Berivann6 Valla engelledim tek tek jdjd
+1 yılTürkiyede hala başkalarının hayatına burnunu sokabiliceğini düşünen idiotlar var. Önce onlardan arınmak lazım
40 YorumlaKötü değil. Sonuçta heterolukta bir yönelim. Ben çok seviyorum bu tarz aktiviteleri. Çoğu kez LGBTQ pikniklerine katıldım. Türkiyede zaten oluyor. Fakat çoğu kişi bilmiyor.
30 Yorumla
+1 yılTürkiye ayağa kalkar, oradaki herkesi yakmaya çalışırlar ve yakarlar da. En çok da otel odasında 3’lü s1k1ş yapan muhafazakar dayılarla hayatları boyunca içten içe s1k1lmek isteyen ama yapamamış muhafazakar teyzeler demediğini bırakmaz.
10 Yorumla
+1 yılSeversin sevmezsin, iyi niyetli olursun olamazsın, herkes birbirini yiyecekse tüm dünya sağcısı solcusu birbirine girsin ne kadar akıllıca? Farklı farklı, çeşit, çeşit insanlar var saten, kimi neye göre kötü bu, şu kötü kategorisine koyacak kadar nasıl cesur beyinlilere sahip olabiliyoruz? Herkes dönsün kendi içine baksın, severim sevmem ama ben ondan yükseklerde kendimi gösterecek kadar beyinsiz veyahut narsist olamam, olmam, hiçbir kimsede olmamali, olamaz.
11 Yorumla
+1 yılAbi bu görüntüler bu haberler normal mi geliyor size ya 🤦🏻♂️
72 YorumlaHibneliği bu kadar sevmek ne kazandırıyor size? Gitmiş popon vermiş, bayağı önemsiz bir bok çukuru.
358 Yorumla- +1 yıl
Bir insanın cinsel eğiliminden dolayı neden nefret duyuyorsun? Ne kazandırıyor sana
- +1 yıl
@IchBin_Buse_
Özendirme çabalarına, normal gibi gösterme isteklerine karşıyım. Evinde, odasında özel hayatında isterse köpeklerle çiftleşsinler umursamıyorum. Fakat normalmiş gibi sokağa çıkıp, ben kendi cinsime veriyorum diyen kişi sadece sapık değil, aynı zamanda akılsız oluyor. Hayatının merkezine cinselliği konularından birisi en basitinden insan değil, hayvanların bile hayat galesi çiftleşmek değilken kendine insan diyen bu tür mahluklar er geç silinip gidecek. - +1 yıl
Konuya tek taraflı bakıyorsun. Bu insanlar sürekli lgbt üyesi olduklarını bağırıyorlar ama sence sebebi ne. Normalleştirmeye çalışıyorlar çünkü, eşcinsel insanları toplumdan soyutlamak hatta öldürmek isteyenlere karşı bu durumu normalleştirmek istiyorlar. Sadece bu soruya gelen yorumları okursan anlarsın bazı insanların eşcinselleri nerdeyse öldürmek istediklerini
- +1 yıl
@IchBin_Buse_ bunu sokağa taşımak, normal göstermek, sanki doğuştan gelen bir durum gibi lanse etmek sadece âdi bir yalan. Son yıllarda ısrarla, bu tür paylaşımlar, yürüyüşler, kulüpler olması bunun bir proje olduğunu göstermeye yetiyor. Sürekli eşcinsellik pompalanıyor halka. Bu bir saldırı.
- +1 yıl
Ne diyebilirimki, eşcinsel gördüğünüz için "gideyimde erkeklerle sevişeyim" diyorsanız eğer, fotoğrafla eşcinselliğe özeniyorsanız beyninizi alkışlıyorum, tartışacak bir şey kalmamıştır 😄
- +1 yıl
@Furyxeno bu arada istersen 1000 kişi toplayıp reportların KS yönetimi sizin gibi bağnazlardan oluşmuyor. Yönetim soruyu vitrine sabitlemiş daha çok öne çıksın diye
- +1 yıl
@Furyxeno çine ve rusyaya modern diyen de kim, neyin kafasını yaşıyorsun😄
- +1 yıl
@Furyxeno sizin bağnaz yönetiminizinde en fazla 1 yılı kaldı. Seneye tarihe gömülüyorsunuz, tadını çıkartın
- +1 yıl
@IchBin_Buse_ anlamadığın ve algılamadığın nokta burası işte. Ben herşeyi ile olgunluğa erişmiş birisiyim. Bunun ne tür bir hastalık olduğunu net şekilde görüyorum. Fakat toplumun temel dinamiği ve geleceği olan çocuklar etkilemek, onlara yapılacak en büyük kötülük değil midir?
17 yaşında sevgilinden ayrılan bir kız ya da erkek üzüntüsünden veya ihtiyacen eşcinsel oluyor. Tükürsem yeridir - +1 yıl
@okuyankim bari olgunluğa erişmiş birisiyim deme. Git bir bak 500 yıl önce osmanlıda eşcinsellik şüphesinden dolayı kaç kişi idam edilmiş, sanki eşcinseller son 20 yıldır varlarmış gibi davranmayın
- +1 yıl
@okuyankim sadece osmanlıda değil, birçok devlette binlerce eşcinsell idam edildi 1000 yıldan eskiye kadar dayanıyor
- +1 yıl
Birileri hala peri masallarına inanmaya devam ediyor. Peki devam et, sadece mantık yürütemediğin konularda yorum yapma
- +1 yıl
@okuyankim seneye seçimlerden sonra görürüz sizin bağnaz yapı yıkıldıktan sonra
- +1 yıl
@uu4k3hko bende Hollanda'da yaşamakla birlikte 2 defa stockholm'a gidip geldim. Gerçekten isveçte yaşıyorsan türkiyedeki durumla kıyaslanamayacak kadar bile olduğunu biliyorsundur. Ayrıca rahatsız olucaklarını bilmeme rağmen peri masalı dedimki rahatsız olsunlar, belki rahatsız olurlarsa biraz empati yaparlar diye
- +1 yıl
@Furyxeno Özgür bir birey olarak peri masalı diyorum. İstediğin mahkemeye beni şikayet etmekde serbestsin
- +1 yıl
@uu4k3hko sık sık türkiyede bulunuyorum. Sen hangi İsveçte yaşıyorsun bilmiyorum. Dışlanıyorlar dediğin İsveçte eşcinsel evlilik yasal ve resmi. Sen kalkıp türk veya arap gettosunda yaşıyorsan sana öyle gelmiştir
- +1 yıl
@Furyxeno emojinin ne olduğunu bilmeyen adama laf anlatmaya çalışıyorum, kendimi niye yoruyorumki
- +1 yıl
@uu4k3hko resmi ve aynı zamanda dışlanıyor öyle mi. 3 ihtimal var. ya isveçte yaşamıyorsun, ya kendine yediremiyorsun, ya da kenarda bir getto'da yaşadığın için öyle sanıyorsun
- +1 yıl
Neyse gerçekten bu tek taraflı tartışmaya hakettiğinden fazla zaman ayırdım. Güle güle
- +1 yıl
@uu4k3hko Altta kalmamak için hala yazmaya devam ediyorsun ama. Madem ikimizde birbirimize zaman ayırmak istemiyoruz, ne güzel. Güle güle
- +1 yıl
@IchBin_Buse_ bunun siyasetle alakası mı var? Dikkat ettiysen son 20 senedir yaygınlaştı bu sapkın meyliniz. Sana göre bağnaz olan bir siyasi irade onlara, tarihte görmedikleri kadar özgürlük alanı tanıdı. Bu siyasetin işi veya meselesi değil, doğrudan toplumsal bir çıban.
Ayrıca yurtdışında yaşıyorsan Türkiyedeki siyasi atmosfer seni neden bağlıyor?
Her ne açıdan bakılırsa bakılsın halk tarafından dışlanan ve istenmeyenlersiniz.
Ha dediğim gibi, evinde kiminle ne yaptığın sadece seni ilgilendirir. Fakat kimse bunu normal gibi yutturamaz, bu ülkede bu durum asla kabul edilmez. Israrla inatla, sosyal medyada, filmlerde empoze edilmeye çalışılsın daima mücadele edecek insanlar olacaktır.
- +1 yıl
@uu4uj3hko meydanı boş sanmasınlar. Özenti şu soruda, herkesin maske takıp sapıttığı bu ortamda bile bunlara geçit yok anlasınlar. Lgbt kimler tarafından fonlanıp destekleniyorsa onların köpeği olduğunu fatketsinler istiyorum. Zaten kullanışlı bu ahmaklar, maalesef akılları ile değil organları ile düşünüyorlar.
- +1 yıl
@uu4uj3hko Allah senden razı olsun
- +1 yıl
@uu4uj3hko Allah'ın ayetleri neden birini doğuştan o şekilde yaratıp yargılansın ya da insanları ayriştirsın mantıklı mı
- +1 yıl
@Berivann6 bence ile olmaz. Bilimsel araştırma ve makaleler doğuştan eşcinselliğe ait herkangi bir kalıtımsal yani genetik bir faktör olmadığını buldular. Hemde bu biliminsanları eşcinselliğin doğuştan olduğunu ispatlamak için uğraşmışlar. Yani daha sonra çevresel faktörler doğrultusunda birisi eşcinsel olmayı 'tercih' ediyor.
- +1 yıl
herkesin sinavi var. Onlarin sinavi da o, mucadele edip erkeklere gitmedikten sonra basarili oluyorlar olabilir. Bilemiyorum. Genetikmi , sonradan mi bilmiyorum. Bazen maalesef cocukken yasadiklari taciz sebebiyle bir tramva yasiyorlar o andan kafalari takili kaliyor olabilir.. Bilemiyorum gercekten
- +1 yıl
@uu4uj3hko evet hayvanlarda yok belki ama her hayvan değil belli hayvanlar öyleyse demek ki böyle bir şey vardır bence aynı şekilde her insan değil belli insanlar öyle gibi ve tacizle eşcinsel olunacağını sanmam kimi taciz edilen ilerde çoklu kişilik bozukluğu yaşıyor ya da bazı psikolojik hastalıklar kimisi kötü olmayı seçiyor kimisi iyi olmayı ama eşcinsel olunulduğunu sanmam dediğin olsa çocukken tacize uğrayan herkes eşcinsel olurdu
- +1 yıl
@uu4uj3hko sürekli algı yapılması haklısın biraz tuaf geliyor mesela mika raun var çok şımarık ve sürekli yaşayışını göze sokmaya çalışıyor öyleleri tamamen algı ve prim yapıyor bana göre ama normal abartmadan yaşayanlara saygı duyuyorum
- +1 yıl
@uu4uj3hko aynen olay bu. Her zaman diyorum, özgür ve laik bir ülkede yaşıyorsun. Kimse senin yatak odanı sormuyor fakat eşcinsel olanlar inatla yatak odasını dışarı çıkarıyor. Bakın ben kadın kadına, erkek erkeğe sevişiyorum diyorlar. Bu çok iğrenç.
- +1 yıl
@okuyankim gercekten o yas araligu, daha kimlik arayisinda olanlarda ozendirici etki yapabilir. Ben bu sebeple gecmiste bir kisiyi sikayet etmisti tv. de program ya0an. Programi kaldirilmisti.. Herkes sikayet ederse yasal yollardan bence kaldirilabilir o tarz ozendirici programlar hesaplar..
+1 yılEn seksi erkeklerin gay olması en göbeklilerin ise çirkin olması. Gay olma şansım yok mu he... kaç para ulan bir gaylik
07 Yorumla- +1 yıl
Uykusuzum hekim bey ne dediğimi bilmiyorum sjsjs
- +1 yıl
Wpden at beni at beni, ksye in tut beni tut beni jsjsjs
Gizli Üye(25-29)+1 yıl* şeyler işte dert yok tasa yok popolar uyduruyorlar bir şeyler koyunlarda peşlerinden gidiyor yok kızla kız aşık olmuş yok erkekler erkek seks yapmış bi gidin ya lut kavmine döndüler iyice sonumuz nolcak valla bilmiyorum her şey pisleşti
04 Yorumla- +1 yıl
hâlâ o sahte hikayeye inanan var mı ya
- +1 yıl
zen git aktif yanardağın dibine ev yap sonra Allah onları taş etti de
- +1 yıl
aynı karadenizlilerinde baraj dibine ev yapıpta sular altında kalması gibi
+1 yılKafayı cinsellikle bozmuşlar. Neden insan buna özel bir kutlama organizasyonu yapar ki? popiş sevenler partisi..
00 YorumlaMagazin konusunda 575 cevap paylaştı. Şort giydi diye bir kadın ağzına tekme yedi, hamile iken spor yapıyor diye darp edildi
Böyle bir parti olsa sanırım partide neler olur neler00 YorumlaBir Türk olarak değilde bir müslüman olarak kınıyorum
20 Yorumla
+1 yılGider bombalı yelekle kendimi patlatırım o olur 😂👍🏿
10 YorumlaBize böyle şeyler yakışmaz. Biz böyle iyiyiz bunlara gerek yok.
20 Yorumla
+1 yılÇok iyi olur. Yıl 2022 hala birilerinin cinsel yönelimlerinin tartışılması çok saçma zaten.
10 Yorumla- Magazin konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılCHP dinsizi imansızı keferesi gelirse olur ama ona izin vermeyeceğiz zaten
20 Yorumla LGBT normalde partiyi bilemedim gerek yok partisine bence
00 Yorumla
+1 yılBakın arkadaşlar ne gördüm doberman geh bili bil bil bil bil
00 Yorumlaşahsı tanımıyorum. bu tür partiler benlik değil
00 YorumlaTürkiye'de böyle partiler olmaz, kavgayla şiddetle sonlanır. Türkiye'dekiler bu kadar medeni değil.
00 YorumlaKendisini tanımam :) ne amaçlı gitti bilmem. Özgür dünya ama keske boylr şeyler olmasa..
00 Yorumla
+1 yılLinç ederler herhalde. Bazı kesimler tarafından kınanır.
00 Yorumlane saçma konulu bi parti hetero partisi hiç görmedim
00 Yorumla
+1 yılAçıkça yapılmasına kimse müsade etmez yürüyüş yapılmasına izin verilmiyor en ikiside bu zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşımıza taş yağacak bu ne ya! müslümanız biz müslüman kendinize gelinn
353 Yorumla- +1 yıl
Arabistan'a
- +1 yıl
Değiliz
- +1 yıl
Bu ülke LAİK bir ülke
- +1 yıl
Millet daha ülkesinin ne olduğunu bilmiyor konuşuyor mal mal
- +1 yıl
ayn
- +1 yıl
kafa yok ki araştırsın
- +1 yıl
Koyun sürüsü
- +1 yıl
Güdülmeye muhtaçlar
- +1 yıl
ülkenin resmî dini yok ve her dinden kişi var
- +1 yıl
Halkının geneli müslüman olabilir ama ülkenin %70i deist yaşıyor
- +1 yıl
Ve ülke müslüman değildir
- +1 yıl
Halkı Müslümandır
- +1 yıl
o zaman herkes Müslüman anlamını da taşımıyor
- +1 yıl
mantıksızca konuşuyon daha fazla IQ seviyesini düşürme
- +1 yıl
bütün halk Müslüman değil hatta sayısı artık azaldı
- +1 yıl
sizin gibiler yüzünden Müslümanlık buysa ben Müslüman değilim diyor
- +1 yıl
gerçek kuralları bilmesek bende ateist olurdum
- +1 yıl
çoğunluk diye bişi kalmadı alakası da yok
- +1 yıl
Alimden bana ne kuran varken onlar ihtiyaç yok
- +1 yıl
eskiden resmî din İslamdı sonra çıkarıldı
- +1 yıl
bi yerde kilise var diye herkes o dinden mi oluyor bu nasıl mantık
- +1 yıl
ona bakarsak burada da kilise var
- +1 yıl
sonradan camiye çevrildi ama dinde diyor ki kilise camiye çevrilemez
- +1 yıl
peygamber yol göstericidir hoca değil
- +1 yıl
erkek erkeğe öpüşen kişileri dinlemek istiyorsan onların yazdıklarını oku
- +1 yıl
bu harbiden kıt bişi anlatılmaz
- +1 yıl
bana ne bundan
- +1 yıl
sadece peygambere Allah'a ve kitaplara inanılır
- +1 yıl
Din hakkında senden daha fazla şey bildiğime okadar eminimki
- +1 yıl
alimden alime yorum değişir inanmam
- +1 yıl
lan ne anlaması kıt adamsın
- +1 yıl
Hepside kullandığım markalar mk
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce yaşlı boomer amcalar karşı çıkarlar sonra tramessi severler olarak en çok onlar doluşurlar hsjdfhjsdfhjsdj
16 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTürkiyede de oluyor zaten ama davet edilmediyseniz bir sebebi vardır. Gelecek tepkilerden çekinildiği için ortada konuşulmuyor doğal olarak.
00 Yorumlabizim oğlanlar layık değil böyle etkinliklere 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyapılmasına karşı çıkarım lgbt ye karşıyım, lgbt sapkınlıktır.
525 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılşuanda bile lgbt ye özen gösteriyorsunuz fotoğraf ile birlikte
Cevap sahibi+1 yılsizi protesti ediyorum
Cevap sahibi+1 yılMüslümanım diyenler soruyu ve hesabı reportlasın
Cevap sahibi+1 yılinsanları özendiriyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılyemezler
- +1 yıl
ayn sen git sokak ortasında sevgilinle yiyiş
Cevap sahibi+1 yılyuru yallah top seviciler sizi
Cevap sahibi+1 yıltop sevici boş yapma
- +1 yıl
sen sus ªm yalayıcı müslü
Cevap sahibi+1 yılya yallah hollandaya boş yapma alçak top sevici
- +1 yıl
Hollanda seni zkr ama
- +1 yıl
Kudur
Cevap sahibi+1 yılsiz kudurun top seviciler
- +1 yıl
Biz eğleniyoruz, insanların eğlenmesine lkuduran sen oluyorsun😄
Cevap sahibi+1 yılvahşetin eğlenmesi olmaz eğlenmekmiş eğlenecekseniz yürüyün gidin hollandaya Abd ye çin e
- +1 yıl
Bana türkiyeden git dedi aklınca dış kapının dış mandalı. Ateş olsan cümrün kadar yer yakarsın, kimi nerden kovuyorsun
- +1 yıl
sen git Arabistan'a başını da kapat
- +1 yıl
take tak
- +1 yıl
Çok kuduruyorsan durma Laik Türkiye Cumhuriyetinde. Yallah arabistana
Cevap sahibi+1 yılEy müslümanlar! Nike, Adidas, Puma, Netflix, Starbucks lgbt yi destekleyen ürünlerini ülkemizdede alçakca piyasa sürüyorlar lütfen almayın aldırmayın!
- +1 yıl
beni alakadar etmez başkasının yönelimi insanları dışlayan biri gerçek Müslüman değildir her bòku yiyen sözde Müslümana da Müslümana değil kafir derim
Cevap sahibi+1 yıl@xPsychopath Allahü tealanın lanetlediği birşeyi yapan kişileri tabikide dışlarım
- +1 yıl
öyle bişi yok
- +1 yıl
ayrıca Müslümanlıkta dışlayamazsın
- +1 yıl
islam hoşgörü dinidir
+1 yılzencı bunu göturmustur bu tur ıpnelerı televızyonlara cıkarmamak gerek cogaldılar
02 Yorumla- +1 yıl
Senin gibi yorum yazanların çoğu çocukluğunda ya akraba taraftan ya da aile taraftan yaprak yiyenler sonra gay olmalarını kabul edemeyenler ve hayatı boyunca bu tip insanlara hakaret edenlersiniz- o zencinin yaragini yemek için su forumda ilk can atanlardansin sen farkında bile değilsin bacım cocugu
+1 yılAferim valla takdir ettim herkeste yok bu cesaret ve açık görüşlülük
00 YorumlaŞunları topluca bir yere kapatıp zehirlesek keşke.
31 Yorumla
+1 yılBir siz eksiktiniz derim.. :)
10 YorumlaGodugumunn ibiiinessi
12 Yorumlagüzel olurdu eğlenirdi herkes :d
10 Yorumla
+1 yılNeden bütün yakışıklı erkekler gay
10 Yorumla
+1 yılolmalı birazda erkekler zklsin
11 Yorumla- +1 yıl
Jdnsısnds
Türkiye de bu tür partilere izin verilmemeli.
00 Yorumla
+1 yılKim tanimam takip bile etmem
00 Yorumla
+1 yılDirek orayı uçururlar
00 YorumlaHerkese saygım var ama erkek erkeğe nedir ya!
03 Yorumla- +1 yıl
Evet çok saygın varmış gerçekten ahahaha fikrin gerçekten çok önemli zaten
- +1 yıl
@Khldlflflflglglşğ önemli tabi
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyy olsa keske direk giderim kesin ya İstanbul da varsa tabi
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin yakışıklılığı
00 Yorumla
+1 yılSapıtmayın allah aşkına ya
01 Yorumla
+1 yılBoran kuzum koyun olmuş
00 Yorumla
+1 yılBen de Berlin'de katılmıştım GKJDHAKHJAGKJLŞASKL
00 Yorumla
+1 yılBoran kuzum LGBT'li mi şaşırdım
00 Yorumla
+1 yılAnkara 'da yapiliyor zaman zaman.. muzik dans vs
00 Yorumla
+1 yılYapılmasa daha iyi olur. Desteklemiyorum
00 Yorumla
+1 yılYapmayın ya lütfen
00 YorumlaOff ortama bak bee sjdjjfg
00 YorumlaYapılıyor ki böyle partiler :)
00 Yorumla- Magazin konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılPatlatırlar yapılan yeri.
00 Yorumla Ne meraklıymış millet g*tünü tarttırmaya.
00 Yorumla
+1 yılBuradan bu performansı beklemiyorum şahsen
00 YorumlaLinç ederler nolck gündemden düşmez
00 YorumlaNe olacak, olay olur manşet olur😂😂
00 Yorumla
+1 yılDesenize kuzuyu da kurtlar kaptı.
00 Yorumlamala vurdurmus los angeleste yani..
00 Yorumla- Devamını Gör (56)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat