Kızlardan da erkeklerden hoşlandığım kadar hoşlanıyor, ilgi çekici buluyorum. Bana kalırsa normal bir durum, genele kalırsa beni asıp keserler.
Bu konu hakkındaki düşünceleriniz neler?
Bu konu hakkındaki düşünceleriniz neler?
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bizim buralar garip karşim, eşek s*ken dümbükler iki kadını veya iki adamı dar kafalarına sokamıyorlar. Bunlar insanı bir şekilde yargılıyorlar zaten, sen keyfine bak.
Moral veren yorumun için teşekkür ederim, güldürdün. :')
Rica ederim karşim, ne demek. ^^
Bunu ulu orta yapıp prim kasma amacıyla her yerde söylemediğin sürece istediğini yapabilirsin
Sorun da şu ki, bunu açıkça dile getiremeyeceğim bir ülkede yaşıyorum maalesef..
Konuyu açmak cesaret ister. :/ Teşekkür ederim.
İnsanlar düşüncesizler. Tek bir doğruları var. Dinimizce günah bla bla...
He ya.
Cevap
13Cevap
bir araştırmaya göre her 10 kadından 1 i böyleymiş
Vay be
kimi ölene kadar içinde gziliyor kimide yaşıyor.. anlayış göstermek lazım ne diyelim
Önüme gelen her kadın ile olamayacağıma, hoşlandığım hatunun da bunu bildiği hâlde toplum ne der düşüncesi ile hareket edişine bakacak olursak yaşam boyu içinde gizleyenlerden biri de ben olacağım.
çok karamsar olmayın derim.. gizliden ilişkiler yaşayabilirsiniz karşınıza çıkacak özel biriyle belki. görüyoruz
Umarım. :')
ummadığınız yerde bile var bu ülkede
Haklısın
benimde arkadaşım büseksüel kendisi erkek asıp kesen lerden çokdaha iyisiniz bana kalırsa
Erkek asıp kesmek cinsel açlık oluyor sanki...
sinir oluyorum o tipler bide cehennemde yanıcaksınız gibi saçma sapan şeyler söylüyorlar sanki onlar karar veriyor kime ne olacağına genelde cinsel açlıkları var tabii o tiplerin genelinde eşek burnuyla bile ilişkiye giriyolar
O tarz insanlardan uzak olmak akıl sağlığına yararlı... Yakınında olanlardan uzak durmaya çalış derim
o tiplerle alakam yok enazından tanıdığımda yok bu sitede gördüklerinide engelliyorum muhattap olmamak için 😅
Henüz yeni olduğum için hiç denk gelmedim şansıma. Umarım karşılaşmam da, teşekkür ederim.
bu ülkede çok yobaz var umarım karşılaşmazsın önemli değil
Şimdi benim inancıma göre uygun olmayan bir durum ama psikoloğa gidebilirsin illede senin fikrin ne dersen ilgini çeken bir erkekle evlen sonra geçer umarım
Psikoloğun çözebileceği bir durum değil bu.
Hayır, yanlış bir şey değil benim için. Çevredeki insanların benim düşüncelerimi yadırgamaları daha yanlış.
Insanlarla kavga etmemelisin çünkü biliyorsun toplumun büyük bir kısmı senin gibi değil onlara karşı daha samimi olursan belki seni anlayabilirler bu durumdan kurtulmak isteseydin hipnozu onerirdim ama sen değişmeye değil cevreni değiştirmeye bunu ben secmedim düşüncelerine inandirmaya çalışıyorsun bilemiyorum ön yargı kırmak zor bir şey kolay gelsin ☺
Pekâlâ...
Buluruz kardeş sıkıntı yapma :')
Bende öyleyim başkalarının düşüncesi beni ilgilendirmiyor
Normal bir durum bence. Eskiden olsa anormal gelirdi ama artık alıştım. Gayet normal canım.
Bence de normal cunku hormonal bir durum Allah vergisi.
boşver bana görede genel durum bende biseksüelim kimsede asıp kesemez öyle
normal bu tür şeyler ama herkesin düşüncesi farklı tabi
bilmem güzel olurdu 2 girls 1 cup :)
... Lütfen...
ewwwww
Olabilir insanlik hali
Biseksüelim.
Sonunda biri.
Bulmak zor oluyor
Evet. Özellikle Türkiye'de.
Aynen
Biseksüelim kimseyi takmiyorum :)
Benimde oyle ayriyeten daha masumane gelitor
Nasıl yani?
Kizlar daha masumane ve crkici.
Saygi duyarim
Normal bir şey :)
Ben seviyorum onlari
Biseksüelim
Bunu insanlarla paylaştın mı?
Cevremde kimse bilmiyor
Geçmiş olsun
senn tercihin
Beni grubuna al 😂
Gel yavrum dksnsjsbd
Sen ne sicak kanlisin lan sevdim seni :)) diger surtukler gibi ukalaligin yok valla
Ukala olmak için sebeplerim var çoğunun aksine, şimdilik keyfime bakmayı tercih ediyorum sadece
Instagramdan yazsana bana istanbul_guide 31.6k takipcisi olan hesap
Instagram kullanmıyorum maalesef
Lan burasida 1xper mesaj olmuyo 😂 peki ya skype?
Hiçbir sosyal ağı kullanmıyorum, bu konuda oldukça titizimdir. xper meselesi ne bu arada? Henüz çözebilmiş değilim.
Su an ikimizde 1xperiz birbirimize mesaj atamayiz 2xper olana kadar. ya da belki sen direk konusmayi istemiyorsundur ben kendi kendime gelin guvey oluyorumdur 😂
Pek konuşkan birisi değilimdir. Mesaj atmayı da denemedim ne yalan söyleyeyim
Tamam 😕
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar