Aysun Kayacı model, oyuncu. İki alanda da başarılıydı kısa dönem oyunculuk yapsa da adından söz ettirmeyi başardı. Hala çok güzelmiş koyu saç rengi yakışmış.
Kendi yaş grubunda yaşayan en güzel Türk kadınlarından biri... Dağdaki çobanın oyu meselesinden haksız yere linç edildi, aslında çok haklıydı, 20 yılda geldiğimiz noktada 55 yaşını geçenlerin gençlerin geleceğinde söz sahibi olmamaları gerektiğini tartışmaya başladık. Eğitim seviyesine göre oy kullandırmayı da tartışmaya başladık. Açıktan değilse bile, sosyal medyada bunlar dillendiriliyor. Bizim gibi gelişmemiş bir ülkede ettiği lafın önemi ne yazık ki anlaşılamadı.
@demetcankatar Çoban güzellemesi yapmayın. Zamanında üniversite sınavında derece yaptığına şaşırdığımız çobanlar FETÖ'nün çaldığı sorularla derece yaptılar. Köy çocuklarına fırsat eşitliği sunan Cumhuriyet rejimi kalmadı artık, eskidendi o.
Aysun Kayacı çok yapmacık, sahte bir kadındı benim gözümde hep. Bir güzelliği, çekiciliği yoktu. Eğer fotoğrafı çekilen bu kadının Aysun Kayacı olduğundan eminseniz (inanmakta zorulanıyorum gerçekten) şimdi bir şeye benzemiş bence. Doğal, güzel bir görüntüsü var şu an. 😁😁
Tam aksine eski hali çok daha güzelmiş bu hali sıradan ya doktorlar dizisinde güzeldi özgü namal gibi salmış kendini bende tanımakta zorluk çektim şahsen gerçekten o mu diye
@düşlerinkızı orada çok yapaydı dudak burun falan güzel değildi şimdi estetik olsa bile doğal duruyor ve kahve saçlar daha iyi olmuş fizik olarak evet biraz kilo almış ama yine kötü durmuyor yine daha fit olsa daha iyi olur tabi
Maşallah Pek Fazla Değişmemiş Yine Çok Güzel Bu kızı görünce Bebek diyorum güzelliğine 😍🤭 Önce Çok masum Güzelliği vardı çünkü şimdi de güzel tabi Nerelereydi Çok Merak etmiştim bu kızı TV de hiç görünmedi çünkü
vay be ne olmus sana aysunum.. Bu kadin benim gencligimin yildiziydi.. Cok asiri severdim tipi fizigini.. doktorlar dizisinde oynardi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Kadın tam bi fıstık. Hemde çok akilli. Zamaninda bi laf etmisti herkes linclemisti. ama halimize bakinca ne kadar dogru soyledigini herkes anlamistir umarim.
@Cielos yorumunuzu gayet alaycı bulmuş ve sitede burnumu dert eden üyelerden birisi de kendisiymiş onu anlamış olduk. Lütfen siz de insanlar “nasılım?” diye sorup sizin fikirlerinizi duymak istemediği sürece eleştirilerinizi iyi, kötü kendi içinİzden yapıp geçin.
Benim asla dalga geçmek gibi bi düşüncem yoktu gerçekten beğendiğim için o yorumu yaptım ve yorumumda yanlış anlaşılacak bir kelimede kullanmadığımı düşünüyorum
BirAvokadoaldıran hanım, öncelikle sitede sizi takipte diilim, şahsiyetiniz umrumda değil, heleki burnunuz hiç umrumda değil. Ben sadece insanların bazı uzuvları hakkında alay edilmemesi gerektiğini savunuyorum yazıktır günahtır Allah’ta onu öyle yaratmış. Şimdi size yardırabilirdim fakat dua edin ki ben terbiyeli bir hanımefendiyim. Sizin gibi kendi hayal aleminde başkalarının kendini dert edinmesinden başka işinin gücünün olmadığını dert edineceğini sanan birisi değilim. Hepinize iyi burunlar pardon iyi eğlenceler diliyorum. Güzel rabbe emanetsiniz🌺
Yanlız burada bu yorumu yaparak seviyenizi belli ettnizin dalga geçmediğini söylüyorsun ama bilakis baya dalda geçiyorsun şunu belirteyim ki o kız sizden çok daha güzel.
@1ʏɢʏᴜ1 insanların uzuvları hakkında dalga geçilmemesi gerektiğini bunca insan sizden öğrenecekse vay halimize, iyi ki terbiyeli bir hanımefendisiniz ya benim gibi terbiyesiz olsaydınız ne olurdu inanın düşününce çuk korktum. Size de iyi günler, merak etmeyin ben sizi dış görünüşünüzle vurmayacağım :) hayırlı forumlar