O kadar param olsa ben de aylık 45.000 TL'yi çocuğum için gözden çıkartırdım :D Siz?

Evet abartmış, o kadarına da gerek yok.
Hayır abartmamış, param olsa ben de tutardım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
O kadar param olsa ben de aylık 45.000 TL'yi çocuğum için gözden çıkartırdım :D Siz?

Biraz abartmış hem bakıcı, hem hemşire. Yüksek meblağlar kolay kazanılınca böyle oluyor demek ki. O zaman boşansa nafakayı 500 bin olmalı en az Cem Yılmaz'ın 10 bin dolar ya bunun ki 50 bin dolar olmalı.
yani o paralar para değil bi de ünlüsün gidip asgari ücret veremezsin. bi de kıvanc abimiz 7 24 kalcan vs demiştir. normal yani. abartmısmı. bunlar ünlü. işleri var. bakıcı lazım. cocuk da sanırım biraz sıkıntılı o yüzden saglıkcı birini de alalım demişlerdir. bi şey oldumu hastaneye direk. neticede evlatları yani. imkan olsa bence herkes yapar.
Cevap
40Cevap
Abartmış
Psikolojici birisi olarak şunları söyleyebilirim ki 25 bin değil 95 bin bile versen hiçbir bakıcı, anne ve babanın baktığı gibi bakamaz ayrıca travmalı kişiler hep anne ve baba sevgisinden mahrum kişilerden çıkar
Gayet normal bir gelir. Neden bu kadar abartıyorsunuz ki? İşveren olarak çalıştırdığı kişinin hakkını vermesi abartmak mı? Haklısınız, milletin hakkını yemek varken neden hakkını veriyor dimi? Püüü sana Kıvanç :D
Gerek yok bence çocuğa yapılacak en iyi yatırım Sevgi dir.
Herkes çocuğu iyi olsun ister ama başına 10 tane koruma da tutsan ilgi ve sevgini çocuğa vermiyorsan bi anlamı kalmaz.
25 bin göze cok geliyor ama aslinda 1200€ yapiyor. Aylik bakiciya bu kadar para vermek normal.
sadece hemsire biraz gereksiz olmus bence, bir bildikleri vardir sanirim :)
Bu durum ebeveynin, bebekle yeterli ve kaliteli iletişim kurmasını engelleyecek ise doğru bulmam. Esas olan, anne babanın bebekle/çocukla olan iletişimidir.
Hayır normal, yatalak olmayan babaanneme sırf yalnız kalmasın diye bakıcı tuttuk ve 8.000 lira.
25.000 liralık bakıcı öyle uçuk kaçık değil, çocuğa bakacak sonuçta.
Annelerimiz 3 5 çocuk büyütmüş tek başına tek çocuğa bakmak zor olmasa gerek bana göre ünlü olması parası olması bunu değiştirmez çocuğu annesi büyütür bitti...
Boş muhabbet.
Oğlum İzmir büyükşehir belediyesi kreşinde büyüdü.
Üç kuruş para verdim Türkiyenin en müzisyenlerin den biri oldu.
Bu işin para ile ilgisi yok.
Durumu elverişli zaten nasıl rahat ediyorsa ve nasıl mutlu öyle harcar, çocuğun hayatı garanti işte ohh misss👌
15000 e bakıcı bulamadık arkadaşımın bebeşi için yatılı, mecbur babaanne olaya el attı. Bence gayet normal
Para cok nasil olsa esitsizligin bir ornegi daha bir tarafta insanlar ekmek bulamiyor obur tarafta binlerce liraya bakici tutuluyor
Kıvanç, çocuğuna ben de dadı olabilirim. Bir düşün derim. 😂
Param olsa ben de öyle yapardım herşeyin en iyisini hakkeden çünkü
hakkeden
@cihansrt07 Hakkaten hakeden yazamamışsınız ikinizde tebrikler.
Adam 5 k ya çalışan çalışanlaramı emanet edecek yengeyi bebeği evi 😂
O kadar param olmadığı için çocuk yapmayı düşünmüyorum
Adamin parasi var burdaki insanlari kiskanc ithamlari bos
Onların kararı biz karışamayız paraları da var isterse tutabilirler
Dünyada okadar aç varki gormemisin oğlu olmusbtutmus sikini kesmi
Yanlış Anlamayın Kimin Parası Olsa Aynı Şeyi Yapar 👍😉
Paramız olsa hepimizin bunları yapacağımızı herkes biliyor. Kimse inkar etmesin.
Hiç abartılı paralar degil onlara göre hatta makul sayılır
Niye abartsın adamın maddi imkanı var tutmuş. Paran olsun sende yap
Ne gerek var dışarda o kadar çocuk aç sen bir hemşireye o kadar para ver yazık günah disarda aç Bi çocuğu doyur onun yerine
En az bizler kadar düşünüyordur istikbalini.
Bizlere sadece çenelerimiz yormak düşer yoksa :)
Bakıcı tamam zaten en kötü bakıcı 5000tl den başlıyor ama hemşire ne alaka. Çocuğun kronik bir rahatsızlığı yoksa baya mantıksız bence
@48382727 hesap sormadım zaten bence mantıksız dedim. Cümlemi doğru okursan gayet net anlarsın zaten. Ama tavsiye gözünle oku daha etkili oluyor
Zenginin parası zugurdun çenesini yorar adamda para var yapar
bir insanın özel hayatı, böyle bir soru ile gündem olma hakkını size kim tanıyor?
Yani sonuç olarak hepimiz çocuklarımız için sınırlarımızı zorluyoruz. Para çok olunca zorlanan sınırlarda haliyle büyüyor. Olsa hepimiz yaparız bence eleştirmemek lazım.
Kimin bu kadar parası olsa tutar tabikide. Adam imkanlarını değerlendirmiş.
Ünlüler çocuklarını kraliyet soyundan geliyomuş gibi yetişriyor ileryen zamanda büyükleri zamanda ele avuca sığmayan biri olup çıkıyolar.
Bana versin o parayı bütün sülalesine bakarım
Para varsa neden olmasın, bunlar hep yaşam kalitesini arttıran lüksler. Çocuk üç beş dil öğrenirse bide oh miss
Bizim için 100-200Tl gibi bir fiyat onun mal varlığnıı düşününce o yüzden abartmamak gerek
Adam Demek ki sağlığını düşünüyor ne yapabilirsin
Hemşiren olam dud beni gıvançççh
Kendileri oyle buyumus sanki..
Parası vardır herkes kimi ne ilgilendirir
Bende o kadar para veririm yaparım
Annesi napacak bu arada?
Abartmış, eşi bakabilir çocuğuna
Para adamı böyle yapıyor
Evet abartmış, o kadarına da gerek yok.
Acaba rica etsem beni evlatlık alır mı
Bilgi gerçekse gerçekten abartmış.
Çok abartılı hem çocuk ailesi ile büyümeli