İsveçli gurbetçi bir ailenin kızı ama tam bir egzotik güzel yani uzun boylu esmer tenli renkli gözlü kuzey avrupada çok tutuyormuş bu tip ama kendisi Mesut Özili seçti

ne bilim abi cüneyt arkın filmlerindeki gibi ırz kırıla kırıla her model tip var memleketde güzel değil sıradan bir egeli
Gayet güzel o zaman egeliler çok güzel oluyormuş ben çok gavur gördüm güzelden anlarım iyi ki kırılmış bu arada orta asyalılar epey tipsiz
her kız güzel 3 duble :D
Cevap
2Cevap
Bir göz var bu kadında kas yapısı kötü çene yapısı çok kötü ortodonti uzmanına ihtiyacı var ama gözleri iyi
Beğeniyorlardır. Güzel kadın.
Mesut ta para var
Fakir edebiyatı yapmayın ya artık sanki her kadın para için evleniyor. Adam zengin bir şey demiyorum ama kaç dil biliyor, ne kadar kültürlü birisi bunları görmekte de fayda var ayrıca Amine de ünlü birisi para için birisiyle evlenmeye ihtiyacı olduğunu sanmıyorum kendinizi kandırmayın
@_MelisYıldız_ sadece para değil fakat mesut para olmasa sıradan birisi olsa bu evlilik olmazdı sende kendini kandirma
Tamam ama Amine kendi klasında zengin yakışıklı bulurdu yine de Mesutu tercih etmiş yani her şey para değil
her şey para kendinizi kandirmayin
Değil işte amine gibi kız zengin yakışıklı varken niye buna bakmış
Bkunu yer bkunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?