Magazin Senin Favorin Kim? Derin_Kuyu Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 90lı abilerden senin favorin kim? Tarafını seç! 💣 Shawn Mendes Justin Bieber Charlie Puth Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Üç abimizde şarkıcı bu arada🎤🎶 Senin Favorin Kim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 7,7b cevap paylaştı. Charlie puth https://www.youtube.com/embed/nfs8NYg7yQM 1 2 Yorumla Derin_Kuyu +1 yıl Ooo en sevdiğim şarkısı 😍 bendensin kanks u Barış_LonelyForever +1 yıl Rica ederim kanks benimde favoi şarkım :)
Akbildengesiyok Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Keske Justinin popüler olduğu yıllara dönsek2013-14 1 13 Yorumla Derin_Kuyu +1 yıl Birazda olsa mutlu olduğumuz yıllar😓 Yorumla Akbildengesiyok +1 yıl Aynen boyfriend, As long as you love me. En sevdiklerim şimdi tipide değişti muzigide Yorumla Derin_Kuyu +1 yıl Justin çok değişti ya. Özellikle evlendikten sonra baya farklı bi ruha büründü çocuk Yorumla Akbildengesiyok +1 yıl Psikolojik sorunları var galiba Yorumla Derin_Kuyu +1 yıl Sanırım öyle Yorumla Akbildengesiyok +1 yıl One directionda dinlerdim Yorumla Derin_Kuyu +1 yıl Ben Zayn için dinlerdim. Allah'tan ayrıldı. Çokta iyi yaptı Yorumla Akbildengesiyok +1 yıl Ilk o ayrıldı aynen. Şimdi napiyolar bilmiyom Yorumla Akbildengesiyok +1 yıl Harry nin 1 2 şarkısı güzel Yorumla Derin_Kuyu +1 yıl Zayn kendi başına şarkı söylüyor. Diğerleri bazen ayrı bazen beraber takılıyorlar Yorumla Akbildengesiyok +1 yıl Hmm fazla dinlenmiyor galiba Yorumla Derin_Kuyu +1 yıl Harry'i hiç sevmiyorum Yorumla Derin_Kuyu +1 yıl Belki olabilir Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Justen bieber doksanlı katagorisinde mi o halde ben baya yaşlandım lan 0 1 Yorumla Derin_Kuyu +1 yıl Evet 94lü. Yorumla
_GAYGünlükleri_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Bizzat tanımıyorum 1 diyorum 1 2 Yorumla Derin_Kuyu +1 yıl Guzel seçim Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
lodge Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Magazin konusunda 347 cevap paylaştı. charlie 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Charlie puth
https://www.youtube.com/embed/nfs8NYg7yQMOoo en sevdiğim şarkısı 😍 bendensin kanks
Rica ederim kanks benimde favoi şarkım :)
Keske Justinin popüler olduğu yıllara dönsek
2013-14
Birazda olsa mutlu olduğumuz yıllar😓
Aynen boyfriend, As long as you love me. En sevdiklerim şimdi tipide değişti muzigide
Justin çok değişti ya. Özellikle evlendikten sonra baya farklı bi ruha büründü çocuk
Psikolojik sorunları var galiba
Sanırım öyle
One directionda dinlerdim
Ben Zayn için dinlerdim. Allah'tan ayrıldı. Çokta iyi yaptı
Ilk o ayrıldı aynen. Şimdi napiyolar bilmiyom
Harry nin 1 2 şarkısı güzel
Zayn kendi başına şarkı söylüyor. Diğerleri bazen ayrı bazen beraber takılıyorlar
Hmm fazla dinlenmiyor galiba
Harry'i hiç sevmiyorum
Belki olabilir
Justen bieber doksanlı katagorisinde mi o halde ben baya yaşlandım lan
Evet 94lü.
Bizzat tanımıyorum 1 diyorum
Guzel seçim
Teşekkür ederim
charlie
shawn mendes
hiçbiri