Güzellik & Bakım En çok beğendiğiniz manken kim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Kendall jennerdan daha güzel bir manken tanımam net En çok beğendiğiniz manken kim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Gal gadot 0 0 Yorumla
uzak21durun Takip Et Master Yaş: 31 , eic 63% +1 yıl Manken değilde Scarlett Johansson her zaman favorim. Keira knightley ve Jennifer Lawrence de güzeller. 0 0 Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Selena Gomez. Mankenlik yapmasa da manken gibi ¿ 0 7 Yorumla çirkinkalplinsan +1 yıl Barbara Palvin? O daha güzel Kendal'den Soran +1 yıl Ay yok ya sarısınları hic sevmem Soran +1 yıl Esmerler varken sarisin da ne çirkinkalplinsan +1 yıl Kızıllar? Madelaine de çok güzel tabi mankenlik değil oyunculuk yapıyor o da ama Soran +1 yıl Kızıl hic sevmem çirkinkalplinsan +1 yıl Harbi mi? Soran +1 yıl Cidden
Glitter7 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Barbaranın yüzü. candice swanepoelin vücudu favorim 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Şişme manken 😂😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl One Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 545 cevap paylaştı. Manken beğenmiyorum.. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sana bakmaz diye mi 😂 Yorumla 2golgeadam2 +1 yıl Aynen hem öyle hem de çok yapay geliyor bana.. :) Yorumla Soran +1 yıl Siz alısmıssınız yağ tulumu gibi pis kokan karılara tabi Yorumla 2golgeadam2 +1 yıl Yooo..Gayet zayıf estetiksiz o kadar güzel bayanlar var ki.. Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Barbara Pavlin 0 0 Yorumla
Alltime_20 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Manken mi takip edemiyorum 0 1 Yorumla Alltime_20 +1 yıl Sanırım seni takip ediyorum mankensin😂😂 Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl çağla 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Cok zevksizsin be kuru tahta kolları erkek kolu gibi 😂 Yorumla kanka35 +1 yıl şık ama Yorumla Soran +1 yıl Cok zevksizsin 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Gal gadot
Manken değilde Scarlett Johansson her zaman favorim. Keira knightley ve Jennifer Lawrence de güzeller.
Selena Gomez. Mankenlik yapmasa da manken gibi ¿
Barbara Palvin? O daha güzel Kendal'den
Ay yok ya sarısınları hic sevmem
Esmerler varken sarisin da ne
Kızıllar? Madelaine de çok güzel tabi mankenlik değil oyunculuk yapıyor o da ama
Kızıl hic sevmem
Harbi mi?
Cidden
Barbaranın yüzü. candice swanepoelin vücudu favorim
Şişme manken 😂😂
One
Manken beğenmiyorum..
Sana bakmaz diye mi 😂
Aynen hem öyle hem de çok yapay geliyor bana.. :)
Siz alısmıssınız yağ tulumu gibi pis kokan karılara tabi
Yooo..
Gayet zayıf estetiksiz o kadar güzel bayanlar var ki..
Angelina
Barbara Pavlin
En çok beğendiğim manken aynada gördüğüm ben 😂
Manken mi takip edemiyorum
Sanırım seni takip ediyorum mankensin😂😂
Hiçbiri
Gigi
çağla
Cok zevksizsin be kuru tahta kolları erkek kolu gibi 😂
şık ama
Cok zevksizsin 😂