u +1 yılSorsan özgür insanlar istediği gibi giyinir ama evinde galiba? Crop ve mayo kot giyince medeni oluyorlar. Zihinlerini örümcek ağı bağlamış gerici bu insanlar aslında. Kişileri giyim ve konuşmasıyla kültürlü bilgili sınıfına koyarlar asıl bunlar beş para etmez ucuz insanlar. Aleyna tilki de onlara su her haltı yapıp kadın gibi görünen fenomenler onlar modern ve kültürlü sınıfına giriyor ve biz Türkleri daha iyi temsil ediyorlar onlara göre. Giyim boş çuvalda ibarettir bunu öğrensin bu kadına laf atanlar. Kadın kimdir bilmiyorum. Belki dikkat çekmek için yapıyor belki de yapmıyor. Ama Türkiye'yi bir kişi temsil etmiyor. Ayrıca bu şekilde temsil etmesinde bir sakınca yok.
Anladığım kadarı ile kadın keyfine göre yaşıyor geziyor kime ne? Parası var üstelik anladığım kadarıyla bir kaç dilde biliyor. Kültür eksikliği, para eksikliği yaşayanlara dert olmuş. Modernlik nedir? Kafalar çıplaklığı modernlik olarak gördüğü sürece bir adım ileri gidemez bunlar.
İsteyen istediğini giymekte özgür, ister crop ister çarşaf ister şalvar insanları bunlarla kıstaslamak yanlış. Kafaları açalım kâfi
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılO yorumu yapanlar kendileri gezmediği için haset işte. Başka yorum yapılmaz. Yani her şeye gelince özgürlük ararlar. Kadının kıyafetine takmışlar. Mini etek, crop, g. tü görünecek kadar kısa şort giyinmekle mi modern olunuyor? Bunlara geldiğinde özgürlük nağraları atan insanların köylü kıyafeti dediği kıyafetlerle alay etmesi absürt olmuş.
Hoş, bu milletin neyi normal ki? Yani hiç mi yok acaba ailesinden, akrabasından ayrıca köyde yaşayan? Eminim ki vardır. Atatürk bile ne demiş? Köylü milletin efendisidir. B. kunu yesinler köylü dedikleri, küçük gördükleri o insanların. Onlar olmasa, tarlalarına ekip biçmeseler aç yaşarlar. Gelip de bir de dangalaklık yapıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılGrizekalı bu tipler. Umut Sarıkaya'nın ''Bir şekilde Avrupa'ya yamanmaya çalışmak'' diye bir karikatürü var. Orada tasvir edilen sümsükler.
Embesiller sanıyorlar ki, ortalama Avrupalı bu kadını görünce ''Ay ne biçim insan'' falan der. Aksine ilginç bulur ''Balkan ve Slav giysilerine benziyor, geleneksel kıyafete bak ya'' falan olur ilgi gösterir
Ama bunları yazan sünepeleri kimse adam yerine koymaz.
Ayrıca Ukrayna'da senelerce yaşadım, aynı Ümmiye Koçak gibi giyinen yaşlı teyzeler var taşrada o zaman ilginç gelmişti gayet.11 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca şu ''Kombin'' kelimesini kullanan herkes embesildir
+1 yılÇekememezlik var kadın aslını inkar etmiyor neyse o.. bazıları gibi her gittiği yere göre renk değiştirmiyor en azından..
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- Magazin konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılSevmedikleri için olabilir
00 Yorumla
+1 yılKadının giyimi Anadolu insanının genel bir resmi kültür...
Yani insanların modernlik olayı dış görünüş giyim kuşam ve bu modernlik olayını kültüre bağlamalari çok tuhaf ve cahilce.
Asıl kadındaki kültür bu konuşan zibidilerde zerre yok.
Avrupa'ya oral seks çeken bir kesim var ulan onlar kim oluyor da biz onlara rezil oluyoruz.
Kime ne için yaranıyoruz uzunca yıllardır Avrupa kapısında yalvardık bizi Avrupa birliğine al diye dilenci gibi ne oldu aldı mı mk. Kendinize gelin yoksa başkasında kalan su minicik aklınız iradenizi skr00 Yorumla
+1 yılEminim teyzemiz de uzuluyordur fakat aldırmıyordur. Çünkü biliyordur insanlar sadece laf yapar konuşur saracak bi şey ararlar. Kendi aralarinda konusacak konu bulamayinca baskalarina sararlar. Veya da kendilerini bi isle mesgul edemedikleri icin anca milletin giydigine ettigine karisirlar.
Teyzemiz ustundekilerden mutlu bence. E hani tabiki bi yere giderken düzgün kıyafetler giyilir fakat ustundekilerle mutluysa üzerine başka kıyafet giymek istemiyorsa napsın başkalarının istediği şeyi yapmıyor en azından kendi istediği gibi giyiniyor ne güzel.00 YorumlaYeni türkiye şartlarında birisi birini b0kluyorsa peşine bir ordu o kişi b0klayıp kötü hissetmesine sebep oluyor nasıl olsa bunun bir yaptırımı yok. Oturduğu yerden birine sallıyor ve evet biraz daha rahatladı çünkü salladığı kişi ondan daha iyi bir hayat yaşıyor. İnsanlar acımasız, özellikle bizim insanımız
11 YorumlaMilletin ağzı torba değil ki büzelim. Birileri hep konuşur, boş konuşur. Kimsenin kılık kıyafetini eleştirmek kimsenin haddine değil. Onlar önce bu kafa yapısıyla Avrupa onları kabul eder mi onu düşünsün. Batı özentisi olmaktansa kendisi gibi gitmiş kadın ve bu çok gurur verici.
00 YorumlaBunun tek bir açıklaması var kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş yani bu kıskanç fesat zihniyetli görüşlü insanlar enerji vampirleri toksik atıklar başka neden olabilirki yani takdir etmek tebrik etmek onun başarısıyla gururlanmak varken neden böyle bir yol seçiliyor ben anlamıyorum 😔🙏🏻🙏🏻
00 Yorumla
+1 yılEkin toplamaya gittiği demiş hayır nerden biliyosun gördün mü o kıyafetle ekin toplarken belki o kıyafet onun bayramlığı ne biçim insanlar bu ya? Benim babaannemde köyde buraya geldiğinde yine şalvarını giyer ama temiz olanı tarlaya gittiğini değil. Tuvalet terliğini moda diye giyen zihniyeti eleştirmeye kalksan özgürlük narası atar ama kendi görüşüne zıt birini gördüğündede böyle ağzından lağım akar. Ülkenin yüz karası bu zihniyet
00 Yorumla
+1 yılO özenti ergen cahiller önce o kadının neler başardığını araştırsinlar ondan sonra konuşsunlar. Kendileri bütün akillariyla güzel giyindiklerini zannediyo da ne oluyor. Hangi kazmaya sap olmuşlar.
"Medeniyet dediğin açmaksa bedeni
Desenize hayvanlar bizden daha medeni " der
M. Akif00 Yorumla"Karakter" den yoksun adi kumaşlı insanların büyüğünü sayamamasını, küçük beyinli olup insanları dış görünüşüne göre değerlendiren modern yobaz oluşlarını yadırgamamak lazım ;sistemleri hata bir kere en baştan; nasıl edep, haya sahibi olabilirki pislik? Eğitim ve öğretimdeki "eğitim"tabiri insaniyet, yol yordam, adabı muaşeret bilmektir.. Okumuş cahillerle uğraşılmaz..
00 Yorumla
+1 yılÇok normal karşılıyorum kendi anasından babasından utanan bir nesil olduktan sonra cebinde beş parası yok sosyal medya soyatarırlarının ama işte hayatında avrupa görmemiştir…Zoruna gidiyor nasıl olurda o kadın oraya gider diye.. Z kuşağı beyni ve kalbi olmayan insan kılığındaki soytarılar bu kadın elini öperim ben ne güzel bir kadın bence bizim özümüz bu ama işte herkes anlamıyor malasef
00 YorumlaHerkese kanka diyenden bir farki yok, kadin sosyal medyayi kendi uslubu ve yasasantisina gore kullanmaya calisiyor. Sosyal medyayi "kullanabilen" biri, hoslanmadigi bir seyler karsilastiginda bunu gormezden gelmeyi ve takip etmemeyi de bilir. Hosunuza gitmiyorsa hakaret etmek yerine takip etmeme ve begenmeme seceneklerini deneyebilirler. Akilli insan bunu yapar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın en azından o yaşta avrupayı gezebiliyor bu vasıfsızlar da oturdukları yerden işleri yokmuş gibi kıyafetini eleştiriyor O kıyafetlerle rezil ettin demiş öyleyse sen İtalyan kombinleriyle git de seni de görsünler. Tabi gidemezsin oturduğun yerden konuşursun sadece..
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu gibi kadınlar da kendine feminist deyip kadınların giydiklerine karışma hakkınız yok diyorlar sonra da açık saçık veya kendi tarzlarına uygun olmayan şeyleri giyinene zorbalık yapıyor.. Kıyafetler biz hayvanlardan farklı olduğumuz için var. Birbirimizi birkaç kumaş parçası için aşağılayıp yüceltmek için değil. Zaten anca Avrupa'yı giyinmeme konusunda örnek alsınlar. Kendi milletini yeren böyle bir topluluk eminim yoktur.
20 Yorumla
+1 yılKadına köylü diyerek aklı sıra aşağılama yapıyorlar ama asıl rezil olan kişiler onlar.
Crop giyince medeni olduğunu düşünen kişileri, 3 bin yıl öncesine gönderelim çıplaklık vardı; daha medeniler bu mantıkla.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazı gençlerin kendine saygısı yokki büyüklerine saygıları olsun. Bence diğer türlü olsaydı herkese benzemiş olurdu böyle kendi olmak istemiş ümmiye teyzemiz, size neki bundan? herşeye burnunuzu sokacaksanız illa siz önce kendinize bakın o eleştiren kısım, Crop giyinmekle havalı değil sanki parası giysiye yetmemişde üstüne bi bez parça almış gibi görünüyor, bununda adı modernlikmi, güleyim bari🤣🤣🤣.
10 Yorumla
+1 yılBunlara sorsan "herkese saygııı lütfen yobaz olmayiiin" derler sanane kadin nasil giymişse seni ne ilgilendirir. Öff biktik bu elit seküler avrupa özentilerinden
30 Yorumla
+1 yılBu şekilde eleştir yapanların annelerine bakalım 20’lik-25’lik hatun gibi giyiniyorlar bundan da adım kadar eminim. Aile ortamı bozuk yapacak bir şey yok muhtemelen de evde boynuz şov dönüyordur zaten bundan da eminim.
00 YorumlaBu kadının kıyafetine laf atan kişiye biraz dikkat etsek kesin "kıyafetine karışma" diye naralar atıyordur. İsteyen istediğini giyer. Kendileri yapamıyor bu kadının yaptıklarını, çekemiyorlar çamur atıyorlar olay bundan ibaret.
00 Yorumla
+1 yılyuh artık o kadınla da dalga geçmezsiniz ne biçim insanlar var cidden titktokta dalga geçilecek bin tane şey var şu teyze ne yaptı ALLAH ınızı severseniz ya rahat bırakın milleti isteyen istediğini giyer
00 Yorumla
+1 yılÇünkü onun ulaşabildiği yerde olmadıklarını gösteriyorlar. Ümmiye Koçak, kendince nereden geldiğimi unutmak istemiyorum diyebilir belki ama bence biraz da şov oluyor gibi artık. Ama her koşulda saygı duyulması gerekiyor bana göre.
00 Yorumla
+1 yıliki taraf da haksız, ne köylünün ne de emekçi arkadaşların özünü yansıtan kültürel faktörlerle sosyal medyada rant kasmak doğru, ne de bu dürzünün modern ayağa yatarak insanları yaşam biçimlerine göre kendince sınıflandırıp aşağılaması doğru.
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar istediğini giymekte özgür cropla gitmesinde sorun yoksa "köylü" kıyafetiyle de gitmesi ne gibi bir sorun oluşturuyor insanlar cidden medeniyeti kıyafetle karıştırıyor
10 Yorumla
+1 yılÜmmiye ismini duyar duymaz yorum yapmak istedim arkadaşlar o teyzeyle dalga geçmeniz o kdr acınası ki kadın Cristiano Ronaldo'ya bile tanışmış konuşmuş insan cidden çok saçma yaptıkları siz daha Cristiano'nun orjınal formasını alamıyorken neyse en önemlisi yaşına ramen bunları başarması..
10 Yorumla
+1 yılBunların hepsi kafadan sakat net! Ben kadını severim ve çekememezlik bu olsa gerek.
Bence halinde bi' şey yok. Ama peçetle de gitse ona da laf eden olur. İnsan oğluna yaranmak çok zor.10 YorumlaBatı nin uzerimizde kurduğu aşağılık kompleksi yani bu kiyafet moda olsa aynisini kıçını gere gere giyer bu kızımız.
20 Yorumla
+1 yıl#selamgençlik 🍀🍀
Şahane tatlı ve karizmatik bir gezgin kendisi bence. İlham verici bir insan tabi ki ufku geniş, kalbi güzel olanlara, net..😍😍
#tubasueda 🍀🍀01 Yorumla- +1 yıl
Bu soru için çok teşekkürler hemen kendisini takibe aldım tweetlerini okudum neşeme neşe kattım Maaşallah ümmiye teyzeye Allah ömrünü uzun etsin inşallah sağlığını bağışlasın amin😍😍🤗❤️
Bu kadını tanımıyorum olay ne onuda bilmiyorum o yüzden pek yorum yapamam ama kıyafetinde ne var gayet yaşına kendine uygun bir kıyafet?
03 Yorumla
Soran+1 yılkadın dünyayı gezmiş ya da geziyor, tyur dışında üstündeki kıyafetlerle fotoğraf çekinmişti insanlarda sinirleniyor nedense bir kaç yorum daha vardı kadına laf ettikleri
Soran+1 yıltabi nerelere gitti bilmiyorum sadece barcelonaya gittiğini biliyorum bir de bu kadın ronaldo reklamında da oynamıştı ronaldo ile
Bu yeni bir kuşak mı diyim ne diyim bilmiyorum saygı denen bir şey yok her şeyi çok bildiklerini sanıyorlar bir halt bildikleri de yok akılları bir karış havada
00 Yorumla
+1 yılBizim insanımız mal olduğu için birçok insan gördüm üzerinde elbise yok birçok elbise gördüm içince insan yok hesabi insanlar ulaşamadıklarina hep bok atar
00 Yorumla
+1 yılKöylü olmak ayıp bir şey ve bu kadın da köylü kıyafetiyle Avrupa’yı gezerek ayıp ediyor. Bizi de, kendini de rezil ediyor bu yüzden eleştirilmesi normal.
021 Yorumla- +1 yıl
ironi değil mi
- +1 yıl
Hayır, gerçek.
- +1 yıl
Yuhhhh
- +1 yıl
Türk olduğu için rezil ediyor Türkleri. Onun yüzünden hepimiz köylü zannedileceğiz.
- +1 yıl
Köylü olmak neden ayıpmış?
- +1 yıl
Çünkü köylüler genelde cahil, gerikafalı, eğitimsiz olur. @limonlupastanınhüznü
- +1 yıl
Öyle zannedecek kadar dar görüşlü olan insanlar var. @Mrtol1453
- +1 yıl
kendisiyle çelişiyor hem köylüler canım olur diyor hemde orada dar kafalılar diyor avrupalılar için, şimdi bizim oyumuzla bu oksijen israfı tikinin oyları bir öylemi demokrasinin kötü yanları
- +1 yıl
Kendimle çelişmiyorum. Avrupalılar için dar kafalı demiyorum Avrupa’da da dar kafalı insanlar olduğunu söylüyorum. Çok fazla olmasa da öyle insanlar var. Çirkin üslubunu düzelt. Bu kadar hakareti hak edecek bir yorum yapmadım. Cahil savunucusu cahille oyum bir tutulduğu için üzgünüm.
- +1 yıl
Bu kadar kompleksli olman çok üzücü. En kısa zamanda psikolojik destek görmeni tavsiye ederim. İyi akşamlar.
- +1 yıl
Köylü toprağa kazmayı birgün vurmasa açlıktan kıvranacak olan şehir züppesi burada insanları aşşağılıyor birde başkasına cahiil diyor, daha 19 yaşında artık hangi kafeste yetiştiriliyorsa bu düşüncelere kapılmış 4. el geri dönüşüm plastik parçası gereksiz
- +1 yıl
Kompleksli olsam kendimi diğer insanlar aşağıda görürdüm. Öyle görmediğim için kompleksli değilim. Ayrıca, psikolojik destek almayı ayıp bir şeymiş gibi söylemen çok yanlış. Bence sen psikolojik destek almalısın çünkü gerçekten ihtiyacın var. Karşılık olsun diye değil, ihtiyacın olduğu için söylüyorum. Çünkü konuşmayı bilmeyen, saygı duyamayan, dar görüşlü, kibirli bir yapın var. Sana da iyi akşamlar.
- +1 yıl
Köylü toprağa kazmasa ben saksıya kazar karnımı doyururum. Aşağılık ve cahiller. Köylüyle şehirli bir olmaz. Köylü modern dünyadan uzak yaşar. Köylülere apartman dairesinde yaşamak bile korkunç ve anormal geliyor. O kadar çağ dışı şeyler söylüyorlar ki onların yerine ben utanıyorum. 19 değil, 18 yaşındayım. Sinirden okuyamamışsın bile yaşımı. Kafeste yetişseydim senin gibi gerçekleri göremezdim. Sen kafeste yetişmişsin o kafese koydukları gıdayla beslenmişsin kafesten çıkıp dış ve gerçek dünyayı görememiş, yalnızca sana verilen gıdayı kabul etmişsin başka gıdalara kapanmışsın. Konuşmaların çok ergence. Ergen olduğum hâlde böyle konuşmuyorum. Çirkin laflarını sana iade ediyorum. Sayende aklı başa yaşın getirmediğini anlamış oldum.
- +1 yıl
Bu kişi muhtemelen ya dikkat çekmeye çalışıyor ya yaşı ufak bir ergen ya da ciddi ruhsal problemleri var boşverin.
- +1 yıl
Ciddi anlamda problemli ruhsal bir hasta bu saksıya ekermiş saksı kafalı bir domates fidesi en şartlarda 3 ayda yetişip 3-5 tane domates anca veriyor. Cahilll budala
- +1 yıl
Bilemedin hiçbiri değil sadece düşüncemi söylüyorum @AbazaSavarrrr
- +1 yıl
kafes kaçkını ergen, dış dünya diyor 🤣 saksıyla dönümlerce tarladaki tarımı bir tutuyor, saksı beyincikli ergen 🤣 daha bir mesleği yok, zor şartlarda çalışan insanları aşşağılıyor, adi oksijen israfı cahilll yaratıkkkk
- +1 yıl
Ben yetiştiriyorum domates. O kadar zor değil. Problemli olsam senin gibi bu kadar basit bir şeye aşırı sinirlenir ve uzatırım.
- +1 yıl
Kafes kaçkını değilim çünkü hiçbir zaman kafeste yaşamadım seni. Mesleğim yok çünkü henüz okuyorum. 18 yaşında birini mesleği yok diyerek küçümsemek aptllık
+1 yılBağnaz k. pek mi arıyosun. İsteyen istediğini giyer dolaşır asıl rezil sizin gibiler. Gavur gtünü başka türlü yalarsınız ama ülke gezmiş sitemi bu şekil gtünüz yandı
00 Yorumla
+1 yılTeyze istediği gibi giyebilir ama yavrusu değilim. Giyim tarzıyla beni temsil etmiyor zaten ayrıca modern giyinse bile beni temsil etmiyor da neyse jdjf
00 YorumlaMagazin konusunda 504 cevap paylaştı. Kadının üstündeki kumaş kadar para etmez o laf edenler..
30 YorumlaYine teyze kendisi demisti sanirsam kiyafet dedigin nedir ki degistirirsin hemen, onemli olan kafanin icini degistirmek.
10 Yorumla
+1 yılİnsanlar çok kırıcı. Kadın gayet samimi ve şeker biri, ben çok severim. Hem yaşça onlardan büyük saygısızlık yapmanın lüzumu da yok.
10 Yorumla
+1 yılİnsanlar kendi yörelerine özgü kıyafeti özgürce giyebilirler. Ne kadar aşağılık insan varsa bizim ülkede toplanmış.
10 Yorumla
+1 yılkadın çok tatlı biri şu yorumları nasıl yazmışlar anlam veremedim kötü kalpliler.
20 Yorumla
+1 yılBunlarda kopenhag sendromu var sevmeleri için yapman gereken şey belli
20 Yorumla
+1 yılTerbiyesiz insanlar. Annem yaşında annesi yaşında kadın. Kendi annelerine biri birsey dese gururlarına yedirebilirler mi acaba..
00 Yorumla- Magazin konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılEdep ve saygı insanın değerini belirler. Kimisi baş tacı edilir kimisinin de tezek kadar ederi yoktur.
00 Yorumla
+1 yılGezmezsin dediği şekilde çatır çatır gezmiş kadın :)
Teyze bu mecraya girerken bunu da düşünmeliydi. Sırf söverler, bulup kavga da edemem hırsımdan ölürüm diye youtube kanalı açmıyom ben00 Yorumlaböyle yaparak kendilerini elit sanıyorlar ya çıldırıyorum
ne istiyorsunuz kadından ya, hiç kimseye zararı da yok🥺00 Yorumla
+1 yılBizim insanımız boş boğaz her şeye söylenir. O yüzden takmamak lazım. Kim nasıl istiyorsa öyle takılsın.
00 Yorumla
+1 yılköylü milletin efendisidir -ataturk
sus bizi rezil ettin pis köylü crop giyseydin bari -zort kuşağı
00 Yorumla
+1 yılBelki kadın dünyayı gezdiği için kıskanıyorlardır. Kıskanç ve boş insan çok.
02 Yorumla
Soran+1 yılümmiye teyze ronaldo reklamında oynamıştı dimi ordan hatırlıyorum sanki
- +1 yıl
Bilmiyorum öyleydi galiba.
+1 yılKendileri gezemediği için kadına sardılar. Ayrıca 60 yaşındaki kadın neyse o Yani tutupta orası Avrupa diye açılacak hali yok. Ne saçmalık ya
01 Yorumla- +1 yıl
Bir de senin yavrun değilim falan yazmışlar. Şaka gibi. İçleri kurum bağlamış milletin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGiydiği kıyafetten ziyade elinde son model iPhone'la en lüks yerlere ziyaretiyle hala "kostüm" giymesi sebebiyle tepki alıyor. Köylüyüm ama Avrupalı gibi yaşarım tiyatro oyunu aşağı yukarı.
13 Yorumla- +1 yıl
Aga size ne? Kadın sizden daha akıllı bir personasının olması gerektiğini biliyor. O kıyafetlere alışık insan kolay kolay modern giyinmek istemiyor. Başına yazma bağlamasa zerre laf etmeyeceksiniz bu arada.
Cevap sahibi+1 yıl@Ragnar_Lodbrok Yazmasından da giyiminden de banane, tepki alma sebebini söylüyorum
- +1 yıl
İşte tepki verenler embesil.
Beyinleri o kadar çalışıyor. Dalga geçecek bir şey yok.
10 Yorumla
+1 yılSanirsin dunyayi fethetmeye gidiyor a.. q rahat biraksinlar kadini
10 Yorumla
+1 yılKadın kim bilmiyorum ama dünyayı geziyorsa sanmıyorum kötü yorumları dikkate alacağını.
00 Yorumla
+1 yılTeyzenin kiyafetlerinden başka daha büyük sorunlarimiz var. Boş bir polemik olmuş
00 YorumlaGider gezer kime ne? Yörük yöresel kıyafetleri onlar
00 Yorumlanicki minaj giyse herkes boyle gezer iste beyinsizlik ve mukayese yapabilme kabiliyeti noksanligi
00 YorumlaKlasik Twitter ergenleri, sorgulamadan ekseriyete tabii olan koyun kitle.
00 Yorumlaİlk olarak giyinme tarzından ikinci olarak da konuşma tarzından dolayı
00 YorumlaCehaletin kol gezdiği bir ülkede bu tür şeyler normaldir.
00 YorumlaCahil insanlar o yüzden ha birde bunlarda beyin yok boşuna oksijen tuketiyorlar
00 Yorumla
+1 yılNe giyecek kadın totosunu mu açsın bizim kızlar gibi
00 Yorumla
+1 yılLan daly*rak o köylü o ekini toplamasa sen zıkkımlanmazdın ağzını yüzünü s*ktiğim
00 Yorumla
+1 yılAvrupaya gidince g. tunu mu acmasi gerekiyo? Hepsi kaş ar evladi
00 Yorumla- Devamını Gör (68)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler