Magazin Survivor’da son 1 hafta! Sizce şampiyon kim olacak? ali__ Takip Et Bilge Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Survivor All Star’da artık son 1 hafta!!! Mutlu sona sizce kim ulaşacak? ADEM BATUHAN NAGİHAN NİSA Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Survivor’da son 1 hafta! Sizce şampiyon kim olacak? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 7,7b cevap paylaştı. Nagihan 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Adem Kılıççı Şampiyon Olma durumu Yüksek Görünüyor Ama Belli Olmaz da Ya biri şampiyon olsun da bitsin artık şu boş yarışma 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Magazin konusunda 730 cevap paylaştı. Adem dokunulmazlıkları süpürmeye devam ederse şampiyon olur 1 0 Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl en ucuz sıfır araç yarım milyon olmuş evler 2 milyon sen survivor izliyorsun bu tipleri hitler gibi fırınlara atıp yakacaksın sonra bak nasıl gelişiyor ülke 0 0 Yorumla
UDixon2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bir daha başlamamak üzere bitsin de kurtulayım başım şişti babamın seslerinden :D 0 0 Yorumla
yürüyenyıkıkhüüü Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Survivor izleyip bunun üstüne kafa yoran insanlar var mı cidden 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Magazin konusunda 6,2b cevap paylaştı. Batuhan olsn ya Adem zaten olmustu daha önce 0 0 Yorumla
NarsistikPatinaj Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl Ben olsam hepsini yenerdim de uykum var 0 0 Yorumla
Adorf Takip Et Xper 4 Yaş: 48 , eic 73% +1 yıl Öyle hissediyorum 0 2 Yorumla ali__ +1 yıl Ne hissediyorsun? Yorumla Adorf +1 yıl Batuhan kazanacağını Yorumla
aydaerd Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl en güçlü o görünüyo oy potansiyeli de yüksek bence 0 1 Yorumla ali__ +1 yıl Kim? Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Senaryo belli finale ademle Nagihan iki çirkef 0 0 Yorumla
Lavinia0002 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Nisa olacak umarım 0 3 Yorumla Melankolikssk +1 yıl Özürlü Yorumla Lavinia0002 +1 yıl @Melankolikssk özürlü mü:/ Yorumla Melankolikssk +1 yıl Tabiii Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Magazin konusunda 303 cevap paylaştı. Hiç izlemiyorum 😅😅 0 0 Yorumla
KöpekBalığı98 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Naigihan olmalı 0 1 Yorumla ali__ +1 yıl Ankete oy kullanır mısın?😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Nagihan
Adem Kılıççı Şampiyon Olma durumu Yüksek Görünüyor Ama Belli Olmaz da Ya biri şampiyon olsun da bitsin artık şu boş yarışma
Adem dokunulmazlıkları süpürmeye devam ederse şampiyon olur
en ucuz sıfır araç yarım milyon olmuş evler 2 milyon sen survivor izliyorsun bu tipleri hitler gibi fırınlara atıp yakacaksın sonra bak nasıl gelişiyor ülke
Bir daha başlamamak üzere bitsin de kurtulayım başım şişti babamın seslerinden :D
Survivor izleyip bunun üstüne kafa yoran insanlar var mı cidden
Takip etmiyorum ama hak eden olsun 😅
Bana ne faydası var ki
Batuhan olsn ya
Adem zaten olmustu daha önce
Hikmet şampiyon olacak
Ben olsam hepsini yenerdim de uykum var
Nagihan gönüllerin şampiyonu
Adem.
Yine adem belli.
Adem
Öyle hissediyorum