Diziler & Filmler Survivor’da son 4 gün! Sizce şampiyon kim olacak? ali__ Takip Et Bilge Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor 6 aylık serüvenin ardından Survivor’da son 4 güne girildi! Sizce mutlu sona kim ulaşacak? ADEM AYŞE BATUHAN NİSA HİKMET Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Survivor’da son 4 gün! Sizce şampiyon kim olacak? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
sinefilim Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 29 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 309 cevap paylaştı. İzlemiyorum hiç. Çok eskiden takip ederdim. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Nisa olsun bence 0 0 Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Ayşe olsun isterim ama Adem olur büyük ihtimalle 0 3 Yorumla ali__ +1 yıl Ayşe ve Adem’i seviyorum ama Adem de hak ediyo şimdi yalan yok Trilogy588 +1 yıl Adem çok gayretli şu topları kaybetmese dahada iyi olacak 😄 ali__ +1 yıl Hele ki dün akşamki halleri neydi sayıları dizerken🤦🏻♂️😁
meryemrqwe Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl adem olmasını istemiyorum ama o olcak gibi gözüküyor 0 0 Yorumla
değişiklikolsunn Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Adem ya da Nisa olacak. Ben Batuhan ya da Ayşe olsun isterim. 0 0 Yorumla
Fayzulin Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl ya adem ya batu 0 1 Yorumla ali__ +1 yıl Birini seçip yukarda oy kullanır mısın? Yorumla
Trouvaille_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl turabi 1 1 Yorumla Romerrro35 +1 yıl biraz yanlış geldin o konu bir önce ki sayfadaydı :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İzlemiyorum hiç. Çok eskiden takip ederdim.
Nisa olsun bence
Ayşe olsun isterim ama Adem olur büyük ihtimalle
Ayşe ve Adem’i seviyorum ama Adem de hak ediyo şimdi yalan yok
Adem çok gayretli şu topları kaybetmese dahada iyi olacak 😄
Hele ki dün akşamki halleri neydi sayıları dizerken🤦🏻♂️😁
adem olmasını istemiyorum ama o olcak gibi gözüküyor
Adem ya da Nisa olacak. Ben Batuhan ya da Ayşe olsun isterim.
ya adem ya batu
Birini seçip yukarda oy kullanır mısın?
turabi
biraz yanlış geldin o konu bir önce ki sayfadaydı :D
Batu olsun
Kurguvivor
O kadar umrumdaki..