Selamlar herkese..Müge Anlı & Şinasi YüzbaşıoğluÜnlü televizyoncu Müge Anlı bugün programında yaz sezonu arasında evleneceğini ve bu haberi ilk olarak tüm seyircileri ile paylaşmak istediğini söylemiş. Üstelik müstakbel eşi bir emniyet muduru. Üstelik İstanbul Asayiş Şube Müdürü. Şinasi Yüzbaşıoğlu. Yani olayların tam merkezinde..Ben çalışıyordum. Annem heyecanla aradı ve sanki beni istemeye gelmişlerdir evleniuormusum. gibi büyük bir heyecan, nedensiz bir tedirginlikle arayıp haber verdi. Söyle bir sosyal medyaya baktım ki zaten haber çoktan yayılmış.. 😊
Anammm Mügeme bak sen bugün izlememiştim. Bahtları açık olsun ne diyelim, ilk evlilikte o kadar olay yaşayıp onca zaman aradan sonra tekrar evlenmeye karar vermek cesaret işi. Umarım artık mutlu olur kalbi temiz özü sözü bir insan olduğunu düşünüyorum. Bütün iyiler de kötüler de layığını bulsun. 🌸
Selam..🌸 Müge Anlı, daha önce canlı yayın programında evlilik bana göre değil demişti.. Daha önce bir evlilik yaptığını ve evliliğin bana göre olmadığını bu sebebten evliliğini sonlandırdığını ve evlilik düşünmediğini söylemişti.. Büyük lokma ye, büyük söz etme diye boşuna dememişler.. Umarım mutlu olur..
bir şey diyeceğim bu tarz erkekler genelde eskortlarla falan da takılıyor. Siyasetten gördüğümüz, kurtlar vadisinden izlediğimiz ve sedat Peker gibi tiplerin anlattıklarına göre bunu biliyorum. Umarım Müge aldatılmaz. Tanımıyorum adamı ama aklıma bu geldi direkt napiym 😂😂
İşin içine emniyet girince biraz reklam kokan hareket gibi geldi ama dürüst kadın sevmiş olabilir hayırlısı olsun mutlu olsunlar. Annenin hayata bağlılığından hepimize inşallah 😃
Yıllarca erkekleri düşman olarak gördü erkek nefreti aşıladı kendisi evleniyor şimdi. Onun müridleri evde kaldı 😆 eniştemiz buluyormuş kayıpları demek ki. Hep diyordu emniyetle çalışıyoruz diye. Neyse şaka bir yana mutluluklar dilerim
Sabahtan beri gülüyorum yorumlar görüşler her yerde karşıma geliyor iyi ikili olucaklar o kesinde sanki kardeşler o kadar benzerlik olamaz hayırlı olsun ülkemize artık akla hayale gelemicek cinayetleri işliyen katiller düşünsün 😂
ben kadının programlarını izlemedim hiç polisin bulamadığını bu nasıl buluyor.. ve de bu adamla evlenecek olması kafamda bazı soru işaretleri yaratıyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Cok ilginçtir emniyet mensuplarına güvenim yok oysa en güvenilir olmadı gereken teskilat. Aşağı yukarı tavır tarz zihniyet yaşayişları aynı. Müge de baskın bir karakter evde birbirlerini az gordukleri sürece sorun yok :)) mutluluklar dilerim herkes mutlu olsun be.
Bu kadini hic sevemiyorum ya kadinlari yüceltirken erkekleri yerin dibine sokuyo bi editte gördüm erkek kadin esit değil ben seni dogurabiliyorum gibisinden biseydi erkek olmasa sen nasil yapip doguracanki sacma insanlar ya