Yüzüne sünnet derisi enekte ettirecek- Magazin Gündemi

Olayın bilimsel temelleri bulunuyor. Sünnet derisi denen derinin adı aslında "foreskin"dir. Yani penis önderisi... Penis önderisi kök hücre çalışmaları için oldukça önemli olan bir dokudur. Serengil ve diğer birçok kişinin gençleşmek için sünnet derisi enjeksiyonu yapması şaşılacak bir yöntem değildir. Asıl şaşılacak olan şey, kök hücre çalışmalarından ziyade erkek cinsel organı için çok önemli fonksiyonları yerine getiren penis önderisinin, erkekleri çocuk yaşta zorla sünnet ettirerek pervasızca kesilip atılmasıdır. Penis önderisi, penis başının nemli sıcak ve kaygan olmasını sağlayarak penisin de tıpkı vajina gibi vücut sıcaklığında olmasını sağlamaktadır. Ancak sünnet edilmiş bir penis kendisini sıcak tutan önderiyi kaybettiğinden oldukça soğuk haldedir. Bu nedenle sünnetli erkekler cinsel ilişkiye girdiklerinde vajinanın sıcaklığı ani bir şoka yol açmakta ve çoğu erkek bu ani sıcaklık değişiminin etkisiyle kendini tutamayıp erken boşalma yaşamaktadır. Ayrıca sünnetli erkeklerin penis başı nemli ve kaygan olmadığı için nasırlaşmış haldedir. Bunun gibi daha birçok sorunun temelinde yatan sünnet uygulamasının, kök hücreyle gençleşme çalışmalarına konu edilmesi gülünç bir meseledir. Sanki sünnet derisinin vücutta hiçbir işlevi yokmuş ve Allah o dokuyu boşuna yaratmış gibi "bakın bir işe yarıyormuş, sayesinde gençleşiyoruz" tarzında konuşulması açıkçası aklın durduğu noktadır. Sünnet olduktan sonra cinsel anlamda neleri kaybettiğini farkeden erkeklerin, sünnet derisini yeniden uzatmak ve doğal haline yeniden dönmek amacıyla sünnet derisi restorasyonu yaptıklarını belirtmekte fayda var. Çünkü kaybedilenlerin ciddiyeti ve önemi kadar bu kaybı geri getirmek için harcanan çabanın büyüklüğü de sünnet uygulamasının yol açtığı sonuçlar arasındadır. Ancak en azından bilinçli insanlar kendi çocuklarını sünnet ettirmeyerek, çocuklarının sünnet derilerini ünlülerin gençleşmesine alet etmemektedir.
Bilseydim, oğlumu sünnet ettirirken, sünnet derisini tıbbi atığa atmaz. Seren Serengil'e yollardım. Parada almazdım🤣Sonuçta halka mâl olmuş bir isim. Sürekli ekranlar da ve göz önünde, genç görünmez ise bu sektörde iş teklifi alamaz. Genç kalma çabası bu yüzden bence. Haliyle yaşta var. Seren 51yaşında dile kolay menopoz dönemine girmiş bir kadın. Parada bol olunca ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Bende sadece yüz botoksu var. Seren'nin yaşına gelince gerekirse genç görünmek için bende yaptırırım. Bu işler paraya bakıyor birazda.. Hem genç görünmeyi kim istemez ki?
İnsanlar yaşamayı ne kadar seviyor böyle... Nereye kadar direnecekler ki elbet bir gün yaşlılığın radikal etkileriyle savaşamayacak bedene sahip olunacak.. Yaşlılık da güzel yaş almak her yaşın bir güzelliği var bazıları bunu tadamadan toprak olmayı seçiyor..
Çok teşekkür ederim Eig için 🙏🏻👒🌟
Rica ederim :)
✨🌟🌟🌟
Şuanki insanlık > Lut kavmi... genç kalmak uğruna başvuralan yöntemler gerçekten korkunç. Bu insanların psikolojik destek alması şart. Doğumdan, ölüme insanın yaşadığı tüm süreçleri kabullenmesi gerek aksi takdirde daha neler göreceğiz, duyacağız bilmiyorum.
Cevap
13Cevap
Hayır yapmam
Bu dünyada ilk kez olan bir şey değil, biz yüz sene geriden geliyoruz. Ayrıca sünnet derisi değil, derisinin hücresi bilmem nesiyle yapılan bir şey. İlla bu muhabbeti yapıp mide bulandırmaya çalışmaya gerek yok. Sonuç olarak canlı hücre. Yumurta gibi, sperm misali.
Tercih sebebi. Kimseye zarar yok sonuçta. Doğru yanlış ayrı konu ama kişinin ne yaşadığı ne düşündüğü psikolojisini belirler. Zararı yok kimseye açıkçası ayıplanacak eleştirilecek bir durum göremiyorum.
Her yaşın bir güzelliği var boşa uğraşıyor çok kotu olmuş yüzü gördüm bı tane makyajsız resmi yok ameliyat izi kasında ip izleri uğraşsın dursun bakalım😊
Genclesmiyorlar boya atıyorlar :) kasa yine aynı kasa bu arada
cüklerimize dokanmayin !!! kamu spotu
🤣🙈
Birseyi merak ettim :))) o kadının suratını diyelimki sevsek :)) bir şey olur mu yani yesssss yessss dermi
Sünnet derisi yıllardır yapılıyor yeni duyulmaya başlandı yapsın bakalım seren hanım
Yarın çıkıp yüzüme meni süreceğim gençleştiriyor derse ne olacak
Ne yaparsa yapsınlar ölümü öldüremezler. Bedenin degisimini kabullenmek icin psikolojik destek almalari daha mutlu eder onlari ancak hala binlerce lira para harciyorlar sonradan neye mal olacaklarini bilmedikleri bir suru safsataya.
Kendi yüzü, kendi tercihidir. Ben kendi halimde yaşlandım ama yaşlanmak istemeyen estetik yaptırabilir. Herkes olmak istediği yaşta kalsın. 😊
o sünnet derisi olmuyor ama neyse.. Kandirin milleti 🤓
Kusmak istiyorum!
İnş zamanla yüzünde pipi çıkar
Iyyyy şaşırdılar iyice pörsükler
Hayır yapmam, iğrenç.
Yaşlanmanın da güzelliği var
Güzellik uğruna kafayı yediler artık yazık
Yaptırınca ne işe yarıcak
"Sünnet derisi" ha aklımda fesat düşünceler içimde bi' yer de bi' görüntüler
Iyyyy aslaa..
Ruh sagligi bozuk bu insanlarin hah
Igrenç 😱