Zeynep Bastık sevdiğim şarkıcılardan. Boşanma haberiyle değil ama boşanma açıklamasıyla epey bir ilgilendim. 😂 daha doğrusu şaşırdım. Severken boşanmak ne kadar doğru? Daha doğrusu ne kadar mantıklı? Birbirini severek boşanan çiftler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Birbirini severek boşanan çiftler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Severek ayrılanlar varken severek boşanmak doğal geliyor. Birini ne kadar seversen sev ilişki yürümez. O kişiye aşıksındır deli divane ama olmuyordur yani. Olmazsa olmaz denilen şeyler var önüne geçilmiyor.
Açıklama kısmına gelirsek beni de güldürdü. Yani açıklamayı pek doğru bulmadım. Çünkü bitmişse bir şey bitmiştir tekrar iletişim halinde olmak (çocuk yoksa) görüşüyor olmak biraz tuhaf olur. Ama tabi bu kısım da bizi ilgilendirmiyor :) gıybet yapacağım tuttu.. :)
Severek ayrıldık ona yanıyorummm msmfksso her ilişki kavga dövüş bitmek zorunda değil veya sonsuza dek görüşülmemek zorunda değil. Evlilik, bir insanla geceni gündüzünü bir etmek gerçekten çok zor bir durum. Sıkıcılaşmaya, soğukluğa mahal verebilir. Beraberinde getirdiği çok yük var ve insanlar birbirini sevdiği halde bu yükü taşımak istemediği için ayrılabilir gayet doğal. Veya artık hayata dair, birbirlerine dair bakış açıları değişmiş olabilir. Var da var yani çok da anlaşılması güç gelmiyor :')
Anlaşamıyor olabilirler, geçinemiyorlardır vs vs gayet normal bir durum. Birbirine değer veren 2 insan olarak iletişim kurup beraber olmanın ikisi içinde doğru bir tercih olmadığının kararına varan aklı başında 2 insan. Bunun tam tersi olanları da görüyoruz aldatmalar, fiziksel psikolojik şiddetler, iftiralar vs vs