İbo ile İlyas Salman arasında geçen diyalog gündem oldu! İlyas Salman'ı seviyor musunuz?

İbo ile İlyas Salman arasında geçen diyalog gündem oldu! İlyas Salmanı seviyor musunuz?
Sosyal medya İlyas Salman'ın anlattığı İbrahim Tatlıses anısını konuşuyor. İlyas Salman katıldığı bir yayında İbrahim Tatlıses ile arasında geçen diyaloğu paylaşınca gündem oldu. Salman'ın "Nerde yattığın değil kiminle yattığın önemli" sözü sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi. İlyas Salman katıldığı bir programda Tatlıses ile konuşmasını paylaşınca sosyal medyada bu video paylaşıma girdi. İlyas Salman şunları söyledi: "İbo bana 'Ben dedi, paramın hesabını yapacak bir matematikçi bulamıyorum. Öyle çok param var ki paramın ne kadar olduğunu bana hesaplayacak bir matematikçi yok. Sen ise Bostancı'da 8 katlı bir apartmanın dördünce katında oturuyorsun.' dedi. Dedim ki; Bak İbo bana desen, ahır mı daha rahattı kral daireleri mi, seçemem. İnsan uyuduktan sonra duvarları göremiyor. Nerede değil kiminle olduğu önemli."

İlyas Salman ve İbrahim Tatlıses arasında geçen diyalog
İbo ile İlyas Salman arasında geçen diyalog gündem oldu! İlyas Salman'ı seviyor musunuz?