İlyas Salman ve İbrahim Tatlıses arasında geçen diyalog

Bu ülkede İlyas Salman, Metin Akpınar, Tarık Akan gibi ünlüler sırf fikirlerinden düşüncelerinden dolayı sevilmez ama bunlar gibi insanlar biraz daha fazla eminim ki ülke daha farklı yerlerde olurdu. Bizim halkımız büyükbaş hayvan, her zaman kendisini güdecek çoban ister, kendi aklını da sadece çobanını sevmek için kullanır.
İlyas Salman'ı Türk sinemasın da canlandırdığı ve hayat verdiği karakterler ve o canlandırdığı hayat verdiği karakterleri izlerken ekran başında seyirciyi güldürebilen tarafını seviyorum sadece..
Tatlıses'e karşı, kibarca lafı gediğine güzel oturtmuş harbiden..
Zeki insanın hali bir başka oluyor işte böyle Salman gibi.. Adam laf koyarken bile hiç istifini seviyesini, terbiyesini kalitesini bozmamış.. dddfdf
Çok ayıp yıllar sonra böyle bir konuşmaya ihtiyacımı varmış ikisinidr hiç sevmem gereksiz insanlar gereksiz konuşuyor
Teşekkür ederim 🤗
Rica ederim :)
Hani tam yerinde tam yerine sokmak diye buna denir helal olsun İlyas Salman.. İnsanlığın en güzel yanı kendini bilmek ve kendine saygılı olmaktır.
Rica ederim
Cevap
15Cevap
Tanımıyorum.
Diyalok doğrudur yalandır bilemem ama bostancıda mahallemde oturduğu, bizzat tanıdığım doğrudur. Sevdiğim bir karakter olduğunu söyleyemem lakin yaşına ve sanatına saygı gösteririm
Kişiliğini sevmem her ikisininde fakat İlyas bey etkileyici bir konuşma yaptı, 2 gün sonra herkes unutur şimdilik tebrik ediyorum ve öleceği günü sabırsızlıkla bekliyorum.
Doğru demiş nerede değil kiminle olduğu önemli katılıyorum ben. Para pul la gönül yapamazsın bazen. Bir gönlü kurmaktır önemli ve zor olan. 🦋✨
Tatlısesin kişiliği sıfır sesi olmasa asla sevilmeyecek tipte bir insan.
Al bırını vur ötekine ünlülerin hıc bırı oldugunu mevkıyo hak etmiyor
Salman haklı. Niye bu adamı sevmiyorsunuz emektar yesilcam oyuncusu. Çirkin diye mi? Cahilik budur ya
Mal sahibi mülk sahibi, hani bunun ilk sahibi mal da yalan mülk de yalan var biraz da sen oyalan. 🐬 Yunus Emre 🐬 ölünce hesabı tek başına veriyorsun. Yanında kimse de olmuyor. Yalnız doğar ve yalnız sorguya çekilir kabirde insan.
Parası olmadığı için Türksat uydusundan çıkardı kanalı olan Tatlıses Tv'yi Türksat frekans bedelini ödeyemediği için
bu 80lerin 90ların artıkları hala neden gündem oluyor anlamış değilim..
Oyuncu olarak sevilen birisi onun haricinde yaramaz adam
Ne kadar çirkin konuşmalar
İkisinide sevmem ama ilyas salman dogru demis
İlyas Salman kapak olacak bir cevap vermiş.
Fena giydirmiş İlyas Salman
ikisini de hiç sevmem..
Gereken cevabı vermiş. İbrahimi seven var mı?
İbo haklı
Pek sevilecek tıp değil 😀
Ne kadar ayıp
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?