Bu sorduğun soruya gelen cevaplarda da anladığımız üzere milletimiz kendi özünü inkar eden kendi özünden utanan İlyas salman gibi usta bir oyuncunun bile hakkında aptalca yorumlar yapabilen cahil kesim tarafından oluştuğunu gösteriyor
Ve şu cahil "insanların (!)" Tutup onu sevmiyordum falan demesi yerine dünyada dusuncesel özgürlüğün olduğunu onlar nasıl onu sevmiyorum bunu sevmiyorum diyebiliyorsa gür şekilde herkesin diyebilecegini kafalarına vura vura sokmak için gidecem sandığa utanıyorum sizden
Açıklamasıyla ilgili bir video izledim. Ak partiye oy veren vatandaşlar hakkında ağır cümle kullandığı için Türk insanı aşağılama suçundan iddianame hazırlanmış. Zamanında bir tane de cengiz vardı vatandaşın a. koyacağız demişti şimdi bütün ihaleleri alıyor parasına para katarken vergi borcu siliniyor. Sözüm ona iktidar kimse güçlü o iktidardan yanaysan vatandaşın yedi sülalesine söv sıkıntı yok. Muhalifsen o zaman tehlike aman ha cümle kurarken dikkat et içeri atarlar. Bence olay tamamen söveceksen bile muhalifken sövme yandaş olurken söv sorun yaşama. Neyse biz yiyelim simitimizi bu zor günlerimizden çıkalım. Ünlü düşünür Hülya öyle diyor malum :)
Topluma mal olmuş kişiler özellikle inanç ve hayata bakış konularında pervasız cümleler kurmamalıdır. Halkın inançlarıyla ve değerleriyle çatışacak cümlelerden kaçınılmalı.
İşin siyasi boyutuna gelecek olursak; özgür irade diye bir şey yok.
İste bu tam bizim bir Ortadogu ulkesi oldugumuzun resmidir! Adam hirsizlik mi yapmis, taciz tecavuz mu etmis, ulkenin trilyonlarini mi ic etmis, adam mi oldurmus? Demokratik bir ulkede asla boyle seyler goremezssiniz.
Bir kez daha Ata'mi saygi ve minnetle anarak, Herkesin fikri hür, vicdani hür !
gunahim kadar sevmem :) ama insan bir elestiride bulundugu zaman ya turk halkina hakaret ya boluculuk ya hukumet buyuklerine hakaretten yargilaniyorsa bir donup baksinlar neden diye :)))) arkadas insanlar gecinemiyor cocuklarini okutamiyor yasayamiyor bunu gercekden gormuyorlarsa vatan haini deseler ne olur :)
Eskiden yani 80lerdeki orta yaş dönemindeki İlyas Salman ile yaşlılık dönemindeki İlyas Salman arasında dağlar kadar fark var. Ya çok değişti ya da karda yürüyüp izini belli etmeyen birisiydi galiba ki kimse anlamadı.
Neyini seviyin. Ahlaksız herifin teki. Hem ahlaksız hem kendini üst perdeden görüyor hem halka hakaret ediyor hemde bana ekmek vermiyorlar diye mağdur edebiyatı yapıyor
Zamanın oyuncuları arasında son sıralarda kalmış, çoğu flmde yardımcı oyuncu olmaktan ileri gidememiş son yıllarda ise muhalif olduğu için el üstünde tutulan yeteneksiz bir oyuncu.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Oyunculuğunu severim fakat dini görüşlerinden ötürü nefret ettiğim insana dönüşmüş insandır maalesef.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
fazlasıyla hak etti bunu seni yıllarca alkışlayan insanların değerlerini yerden yere vurdu ağzından çıkanı kulağı duymuyor
'sizde şah diyeni öldürürlerse bende bu yayladan şaha giderim' padişahı kızdırmış olmalı iyi laf saplar çizgisini bozmayan bir sanatcı gerek duruşuyla gerek cesurluğuyla örnek sanatcı geçek sanatcı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hayır sevmiyorum büyük devlet düşmanı. Baştakini ben de sevmem ama bu direk bölücü söylemler içinde