Magazin Sosyal medyada hamile Mükremin olarak tanınan fenomen adam doğum yaptığını iddia etti. Ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sosyal medyada kendini hamile olarak tanıtan fenomen adam Mükremin bugün doğum yaptığını iddia ederek takipçileriyle paylaştı.. Sosyal medyada hamile Mükremin olarak tanınan fenomen adam doğum yaptığını iddia etti. Ne düşünüyorsunuz? Cevapla Doğum Soruları Hamilelik Soruları Sosyal Medya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Magazin konusunda 343 cevap paylaştı. buna anca gülünür canım yakında erkeklerde hamile kalacak diyecekler nerdeyse 1 0 Yorumla
Hercai3553 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kötü bı görüntü bence gelecek nesile hiç güzel şeyler bırakmıyoruz 0 0 Yorumla
Nazar_1996 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Yaa doğurdu mu bu sonuçta ya😂 ben de okul yaşına gelince doğuracak sanmıştım 0 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Allah analı babalı büyütsün ne diyelim 🤪🤪 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Magazin konusunda 335 cevap paylaştı. Tanimiyorum 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Magazin konusunda 546 cevap paylaştı. He biz de yedik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
buna anca gülünür canım yakında erkeklerde hamile kalacak diyecekler nerdeyse
Kötü bı görüntü bence gelecek nesile hiç güzel şeyler bırakmıyoruz
Yaa doğurdu mu bu sonuçta ya😂 ben de okul yaşına gelince doğuracak sanmıştım
Rezil.
Tek kelimeyle.
Allah analı babalı büyütsün ne diyelim 🤪🤪
hermafrodit olabilir bilemiyorum
Aynen bende 7 aylık gebeyim
Allahım kusucammmmm 🤮🤮🤮🤮