Evet farkındayım eşim başka kadınlarla konuşuyor bana yalan söylüyor kimseyle konuşmuyorum diyor ama sürekli elinde telefon mesajlaşıyor mesajlasirkende de gülümsüyor kim diye sorunca da arkadaşlar diyor ben yüzüne baktıkça biseyler demesini bekliyorum ama yok beni bırakır yarın öbür gün bilmiyorum korkuyorum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Böyleleri bide çocuk sahibi oluyo ona kızıyorum senin için değil aldatma varsa onun için
Ben aldatıldığımı düşünüyorum zaten hamilelikte dolayı hormonlarda etki ediyor dayanamıyorum bisyeleri görmeye
Zor bişey diyemem
Hamilelikten dolayı değildir bence daha önceden vardır ya da gerçekten arkadasidir
Kac yıllık evlisiniz
5 yıl
Değişiklik mi arıyor acaba 5 yıl olmuş ama boyle bi donemde nasil yapar ya dediğim gibi varsa eskiden vardir bence
Eskiden olduğunu sanmıyorum tanışma uygulamaları indirip ordan tanışıp konuşuyor bence
Hımm oyle vakit geçirmek için 2 3 günlük sohbetler mi acaba
Öyle gibi görünüyor
Konustunuz mu bunu onun la bisey diyor mu
Konuşmadım hiç konusunu dahi açmadım
Anladim çocuk nexamn doğuyor Eşiniz le afedersiniz ilgilenen biliyormusunuz o yüzden ki baskasina yazıyor acaba
Kasımda doğacak ben ilgileniyorum Her anlamda o da gayet memnun sanki hiç bir sorun yokmuş gibi davranıyor
Bi sıkıntısı mi. var acaba neden konuşmak istesin ki. başkalarıyla ya da yaniliyor olabiliisiniz
Ne dangalak adamlar var arkadaş.
Böyle dangalak olacak olanlar varsa evlenmesin.
Keşke herkes böyle düşünse ama kimsenin umrunda degil emin olun
Emin olduğum için midem bulanıyor böyle olaylardan.
Gerçekten mide bulandırıcı
Kimseye güven kalmadı evlilikler falan da tümden fiyaskoya çıktı 😀
Evliler bekarlardan daha beter emin ol yasak olan hersey tatlı geliyor
Öyle maalesef bu yüzden evliliğe itibar etmiyorum 🙂
Bencede en iyisi gerek yok evliliğe bekarlık sultanlık boş ver
Ben de öyle düşünüyorum bakalım.
Herseyin hayırlısı
Sen de şimdilik zamana bırak bakalım, zamanla daha çok belli olur.
Öyle yaptım zaten bu konu yüzünden bebeğimin gelişimini etkileyemem
Evet bu süreçte bir şey yapman zor, şimdilik konuşsun bakalım kiminle konuşuyorsa.
Gözümün önünde yapması zoruma gidiyor ya ilerde beni bırakırsa bebeğimle
Yok yapamaz o kadarını sanmam.
Erkek milletinden hersey beklenir güvenemiyorum ki
Ne zamandır evlisiniz, ilk çocuğunuz mu
5 yıllık evliyiz ilk bebeğimiz
Uzun zaman olmuş muhtemelen var birileri, neyse takılma boş ver zamanı geldiğinde yapman geren neyse karar verir yaparsın.
Bilmiyorum ki Rabbım doğru yolu göstersin benim ve bebeğim için en hayırlısı neyse o olsun
Evet öyle, umarım bu sürecin sonunda ikiniz için de iyi şeyler olur 🙂
İnşallah ondan çok bebegimi düşünüyorum sağlıklı mutlu bir geleceği olsun
Boyu devrilesiceler!!!😡
:( :(
cinsel ihtyacını karşıyolumusun
Evet
ve hala gidiyosa kendi ayıbıdır bence
Gitmiyor biryere ama sosyal medya üzerinden başkalarıyla konuştuğunun farkinda
acaba ne konuşuyor telefonuna sızımi haha
Bilemicwm
Zor biraz
Telefonunu yanından ayirmazki
Öğrenmeye çalışıp napacam ki elimden bisey gelmedikten sonra iyice kendimi üzmüş olurum
Korkma abla neden korkuyosun. Ona mı muhtaçsın ya.
Biraz öyle
Eşinin yanında olmak yerine Karektersizliği seçmiş
Evet o kadar yanliz hissediyorum ki ve yaşadığım bu durumdan kimsenin haberi yok içim içimi yiyor ama dilimden 1 cümle çıkmıyor
Lütfen kendini üzme sağlığına dikkat et çünkü bir can taşıyorsun onun sana ihtiyacı var inan bebekler anne karnında bile his eder annenin üzüntüsünü ve gerçek gelişim konusunda çok zararlı ben çok şey yaşadım biliyorum eşinle konuş umarım bir şekilde hatasını anlar 🙏
İnşallah Rabbım doğru yolu göstersin diye çok dua ediyorum bazen kalbim kaldıramayacak kadar ağrıyor bebeğim için çoğu şeyi görmezden geliyorum bebeğime sağlıklı bir anne olmak için uğraşıyorum o da iyi davranıyor ilgili gibi görünüyor ama içini ben biliyorum asla ama asla affetmiycem
Ayrılmak için neyi bekliyorsun
Öyle kolay değil işte çok zor Allah kimseyi böyle bir durumda bırakmasın
Haklısın ama doğacak çocuğuna da sana yazık olacak karşısına geç ve ben canım değilim yediğin haltlardan da haberim var şükür et de bence
Haber versem nolucakki yine ayni şeyleri yapmaya devam edecek mobing uygulayarak birde narsist bir insan
Sen şimdi hemen bırak onu
Keşke o kadar kolay olsa
Emin ol yolunu bulursun ama adam ruh hastası bir sapık, orada durman seni hasta eder
Bilmiyorum ki napacagimi hamilelik psikolojisi de eklendi yanlizlik hissi kirilganlik alınganlık hersey üst üste geldi
Lütfen orada durma, ne olursa olsun ordan ayrilmalisin
Napacamki
Belki de arkadaşıdır gerçekten
Sanmıyorum bir insan arkadaşıyla 7 24 kafasını telefondan ayirmiycakbsekilde konuşmaz telefonu saklamaz
Yanında yapacak kadar cesaretli mi
Evet caktirmadan yaptigini zannediyor ama ben farkındayım
Kaç aylık hamilesin
8 aylik
Anlfım eşinin böyle yapmaması lazım ama sende onu mutlu et ama
@küzmüş
Anlamadım
Sen niye birakmiosun
Keşke öyle kolay olsa da bırakıp gidebilsem..
Neden
Bebeğimi kucağıma almaya az bir süre kaldı aklım onunla dolu bu konuyla kafamı doldurup bebeğimin gelişimini etkilemesinden korkuyorum o benim onun beni aldattığını bilmediğimi farketmedigimi zannediyor ya da belki zannediyor ama umrunda değil karışık yani
Gider cidden
Aaaa gerçekten doğruysa sıkıntı yaa
Doğru maalesef farkındayım yani ama elimden gelen bisey yok
Çok üzüldüm
Normal ne sanıonz ya
Nasıl normal ya sizde mi böyle yapıyorsunuz
Su anda da sen konusuyosun bak. Emınım vok daha samımı konuştukların da oldu. Olcak da
Bu uygulama soru sormak için var flörtleşmek için degil ben kendimce bir derdimi paylaşıp insanların görüş ve önerilerini almaya çalışıyorum insanların niyeti farklıysa ben napayim bende ona göre davranıyorum zaten bence herkesi kendinizle bir stutmayın
Bir dakika o zaman siz ne sorduğunuzu bi netleştirir misiniz?
Konuşuyor değil flörtleşiyor demelisiniz.
Şimdi bu noktada şuraya değincem öyle olsa bile eşinizi hiç konuşmayla, hayalle ya da bedenen aldatıp aldatmadığınızı sadece siz ve partnerlernizi bilebilir işin dinsel boyutu haric.
Ama tum benliğimle ınanıorm ki sizin de eylemleriniz muhakkak olmuştur. Olmasa da her şeyin ilki vardır. Olcak maalesef. Bu hayatın gerçeği.
Benim ona karşı sadakatten sevgiden başka birseyim olmadı ona bir evlat veriyorum ayrıca bakimimada dikkat ediyorum Eşimin neden böyle şeyler yaptığına anlam veremiyorum zoruma gidiyor kıskanıyorum ama birsey de demiyorum diyemiyorum desem de degisecegini zannetmiyorum
Baskalarıyla konusuo olması senı sevmedıgı anlamına gelmıor hepsınden daha onemlısnn fakat baska seyler merak edıyor hepsı o
Bilmiyorum ya benimlede paylaşabilir sonuçta ondan bekleyen eşi var
Yok kalsıramazsn ya da sorun yaparsn
Bilmiyorum
Panik yapıp hızursuz olmamalısn
Ona bisey yansitmiyorum ki biseyden haberi yok bennkendi kendimi yiyorum
İşin zor destek olmamı ıstersn yardımcı olmaya calısrm
Sagolun tesekkurlwr
Rica ederim arkadaşım ne zaman istersen yazabilrsn
Olabilir ben de öyleyim
Nasıl olabilir ya eşinin haberi var mı mesela üzülür mü kırılırmı diye düsünmüyormusun orada bu4da ayiracagin zamanı nedennesinle gecirmiyorsun mesela
Hamilelik süresince çoğu evliliklerde oluyor
Erkek?
Adamlık olmayınca geriye sadece erkekliği kalıyor
Serefsizdir
Bencede
Müsait misin
Adam değildir bence
Bencede değil