Merhabalar Herkese🌸 Johnny Depp eski karısı Amber Heard'a açtığı iftira davasını kazandı! Zararı karşılığında 10 milyon, Amber'a ceza olarak 5 milyon. Toplam 15 milyon dolar hak kazandı.
Amber ise kendi karşı davasında yer yer haklılık payı bulunduğu için zararı karşılığında 2 milyon dolar almaya hak kazandı.
Adalet yerini buldu mu?
Johnny Depp açtığı iftira davasını kazandı! Adalet yerini buldu mu?
Hayır bulmadı. Bu Amber Heard müdür ne boktur ruh hastası bir karı. Ben bu olayı tüm detayları ile inceledim. Bu Amber Heard en başta Johhny Deep e şiddet bile uygulamıştı. Mahkemelere feminist (erkek düşmanı) hakimler koyarlarsa olacağı budur. Adamlar dava dosyalarına bakmıyor ki, cinsiyetlere bakıyor sadece. Kadın adalet değil, gerçek adalet istiyoruz!!!
O aşağılık kadın hapse atılmalıydı. Sadece iftira yok bu davada, şiddet de var. Verdikleri karara sıçayım. Erkeklerin günümüz toplumunda ezildiğinin en büyük kanıtı ya bu dava.
Cümlelerin açık açık Johnny i suçluyor. Yok dava açması gerekirdi de yok bilmem ne de. Yahu aynısı bir kadına yapılsa kamu davaları ile işi bitirirlerdi çoktan. Bence feministlik yapma. Biraz empati ve merhamet gerekiyor bu durumlarda. Kadınlar bizden üstün falan değiller. Kahrolsun feminizm!
Yorumunu şimdi okudum. Ben davanın başından beri Johnny'i destekledim. Fakat olaya hukuki açıdan yaklaşarak cevap verdim. Ne diyeyim şimdi Amber'ı hapse atacak olan ben miyim? Hukuk davası olduğu için hapis cezası hukuki olarak çıkamaz bu olanaksız. Kuralları ben mi koyuyorum? Bunun olması için Johnny'nin zamanında şiddet gördüğü için dava açması lazımdı o zaman işin seyri değişirdi dedim, olay bu. Feminist değilim. Kadın erkek eşitliğine elbette inanıyorum kimse kimseden üstün değil ama kendimi sınıflandırıp düşüncelerime bir isim koymadım şimdiye kadar. İyi akşamlar.
Yorumumu yeni okumadın. Takıntı yapıp 15 gün sonra cevap verdin. Kızlar genelde doğuştan narsist oluyorlar. En bencil, narsist erkek bile en az bencil ve narsist olan kızdan daha az bencil ve narsisttir. Allah kadınları böyle yaratmış. Erkeğin hakkını savunurken dahi, erkeği suçlamak bana yakışmaz. Kimseye de yakışmamalı. Erkekler şapşal olduğu için kendi haklarını savunmakdan acizler. Bırak kendi hakkını savunmayı, yaşadıkları mağduriyetlerden dahi bir haberler. Ortada bu sorunun çözümü sadece basit bir mahkeme kararı ile olacak iş değil. Ki ortada hiçbir adalet de yok. Ne ceza almış ki Amber fa hi şe si. Mahkemenin aynı soruları alay edercesine 5 er kere 6 şar kere Johnny Depp e sorması dahi erkeklere yönelik sistematik düşmanlığı gösteriyor. Ben bu Johnny Depp ile ilgili bir konu açıcam yakın zamanda.
Sen mal mısın? 1 ay geçmiş aradan geliyorsun buraya konuyu hortlatıyorsun. Belli ki içinde bir şeyler kalmış. Bu benim değil, senin takıntılı olduğunu gösterir. Erkek düşmanlığı yapıyorsun açık açık. Belli ki çirkin birisin. Fake fotoğrafın arkasına sığınıyorsun. Senin gibi erkek düşmanı feministler köle yapılmalı. Köle kadınlar erkeklere hizmet etmeli. Sen boş bir kızsın. İşin gücün yok mu buraya gelip yorum yaptın 1 ay sonra :D
Biraz fazla çıktım galiba. Kusura bakma. Ama sen de konuyu hortlatıp durdun. Kendimi kaybettim kusura bakma. Mal lafı fazla oldu. Kibar konuşan birine aşağılayıcı konuşmayı sevmem. O yüzden seni incittiysem kusura bakma. Ama konuyu da sürekli hortlatma. Kapandı konu. Sana hakaret etmedim ki ben. Neden 1 ay sonra yorum yaptın. Oldu olacak 1 sene sonra yaz. :D
Türkiye'de aynı dava görülseydi, sîksen kazanamazdı erkek tarafı. Bu topraklarda kadın cinayet dahi işlese, haklı kadındır, aksi ispat edilemez. O sebepten Amerika'daki adalet yerini bulsa ne bulmasa ne, aynı dava Türkiye'de görülseydi adalet yerini asla bulmayacaktı. Haliyle önemsiz bir mevzu, haber değeri yok.
Hikayenin detayını bilmediğim için bir şey diyemem. Ama Amerikan adalet sistemi bizdekinden çok daha iyi işliyor. Bu açıdan bakarsak adil bir karar olmuştur diyebilirim.
Amber'ın son savunması çok güzeldi ve ben amber'a da hak verdim. Dava boyunda johhny'i tuttum. Davaları kaçırmadan izledim hatta notlar bile aldım ama gerçekten tutarsızlıklar var. Ve bunları yazmaya üşeniyorum ama amber size şeytan gibi gelse bile haklı yanları olduğunu kabul etmek zorundasınız. Yine de herkeste amber anticiliği oluşacak vs vs ve bunlar gerçekten üzücü çünkü kimse yeterince adil değil. Amber bu yüzden 2 milyon indirim gibi bir şey aldı. Sonuçtan memnunum. Hiç bir şey amber'ın hareketlerini haklı çıkaramazdı.
Avukatlarının kapanış konuşması gerçekten iyiydi ve ben sırf bu yüzden bile Amber kazanabilir diye düşünüyordum. Avukatı üstüne basa basa "bir kere bile vurduysa davayı biz kazanmışız demektir" dedi. Bu yüzden jüri bir tokat dahi attığına inansaydı Johnny kaybederdi. Ha vurmuş mudur, belki. Ben şahsi olarak müdafa dışında şiddet uyguladığına inanmıyorum ama yine de ikisinin de haklı olduğu noktalar olabilir.
Dava dosyasını incelemedim. Somut deliller ya da işaretler bulgular nedir bilmiyorum. Medyanın yansıttığı ile yorum yapacak olursam Johnny Depp mağdur gibi geldi. Amber’in avukatlarının Johnny ile olan iletişimi Johnny nin gayet yapıcı soğuk kanlı konuşması bana göre en büyük etken. Ancak aynı medya Amber in savunmasını ya paylaşmadı ya da ben bulamadım. *Amber, Johnny e göre daha zayıf biri. Johnny nin sahip olduğu çevreye, kitleye, maddi olanaklara sahip değil. Bu durum davanın seyrine etkisi olmuştur. Bu yüzden eşitlik ilkesi zedelendiği için alınan karar doğru gelmedi bana. İki tarafında maddi talepleri iptal edilip şikayetçi tarafın somut deliller sunamaması sonucu özür dilemesi ile sonuçlandırılmalıydı fakat bunlar yorum içeriği görmeden konuşmanın sağır duymaz uydururdan bir farkı yok...
Hak kazandı ne ya. Ayrıca bu insanların gözü parada değil. Adının temize çıktığına sevindim ama birinin neredeyse kariyeri biterken, karşı taraf sadece para cezası aldı. Kariyeri onun hayatı değil mi? Tekrar dava haksız sonuçlansaydı ve Jonny intihar etseydi bu cinayet olmaz mıydı. Bu kadar basit olmamalı.
Adalet yerini bulmadı, adamın bu kadın yüzünden milyar dolarlık zararı var bütün kariyeri bitti, disney ile olan tüm anlaşmaları iptal oldu, karayip korsanlarından adı silindi, tarihe gömüldü adam. Sırf feministler sevinsin diye.
Johnny Depp ' uzun zamandır takip ediyorum. Ona aşığım, hastayım, bağımlıyim neredeyse. Bu iftira ilk çıktığından beri onun böyle biir şey yapmayacağına emindim. İzlediğim röportajları, oynadığı filmler az çok karakteri hakkında fikir edinmeme yardımcı olmuştu. O yüzden şimdi kazanıp tamamen aklanmasına çok ama çok sevindim. Sen hep gül güzel adam
Bizim ülkemizde de adaletin terazisi şaşmaz umarım, kadına kör kütük bir pozitif ayrımcılık yapan mahkemeleri gelir kapısına ceviren var, altınları kapıp kapıp kaçanları iftira atanları Müge Anlının programında da çok sık görebilirsiniz. Johnny nin kazanacağından emindim, orası Abd çünkü, yine de beni ümitlendirdin johnny, adalet burada da işlerse seneye afiş olurum haberlere 😅
Buldu ve hiç şüphem yoktu kendisinden adalet en azından bir ülkede işliyor, bizim türkiye de ise iyi halden daha başka türlü saçma sebepten adaletsizlik yapılsın. Neyse Johnny Depp huzurludur çünkü kendisi hep emindi kendinden dava sürerken bile bozmadı duruşunu.😏😌⚓
Ohhh oldu Amber'a. Çirkef karı ne yaptıysa kazanamadı artık hiç bir erkek buna bakmaz Elon Musk dışında. Ama 15 milyon dolar çok az yani en az 50 milyon dolar olmalıydı buna Johnny'nin yaşadığı bir sürü eziyet de dahil. Adam Warner Bros'dan reddedildi o bile 50 milyon zaten.
bizde olsaydı aynı dava. iki ağlardı kadın, mahkeme erkeğin a. k. ömür boyu hapis diye bide manşet yaparlardı. çok zor bir dava süreciydi, bizde bu tür davaları kaldıracak ne hakim var ne savcı nede avukat. bizde arkası kuvvetli olan kazanır.
Dediklerine katılmıyorum. Ahmet Kural olayında gördük ki onca kanıt olmasına rağmen çoğunluk onun yanında oldu. Önemli olan olayı ispatlamak. Sen kanıtsız bile çıkıp bir insan hakkında korkunç iddialarda bulundan elbette sansasyonel bir etki bırakırsin, insanlar inansın ya da inanmasın.
Emily D. Baker diye bir yayıncıdan izliyorum ben. Bu kadın eski D. A. (Defence Attorney) ve o açıkladı. Virgini'da punitive damage o kadar verilmiyor. Limit var. Hatta judge sonra düzeltti ya.
tabii ki buldu kadinlar hep bunu yapiyor iftirayla para koparmak yuksek miktarda kisinin servetinden unlu olusundan faydalanip aslinda bunu yapanin zavalli kisiliksiz onursuz mutsuz sorunlu ve hastalikli bir ruh yapisina sahip oldugunu gosterir kendisini butun dunyanin gozu onunde kucuk dusurdu yazik gerek yoktu para icin degmez kaldi ki kendisi de unlu paraya mi ihtiyaci var reklama mi ilgiye mi anlasilmaz amerika iste
15 milyon mu çok az değil mi ya. Ne yani mahkemede kamera önünde diye mi vermişler o kadar Bu adamın çıkacağı bi film için 30 milyondan az aldığını sanmam ki şu durumlarda olduğu halde yoksa ikiye katlar itibar kaybını saymıyorum bile
Adaletin kılıcı herkes için keskin olmalı! Ekmek su gecikebilir, temel taş bulmak gecikebilir, devlete baş bulmak gecikebilir ama adalet gecikmez tez elden verilmelidir
Jhonny zeki bir adam. Davayı bilerek halka açık alanda açtı ki tüm dünya görsün. Tamam kendisi sütten çıkma ak kaşık değil ama Amber tam bir sinsirella :D. İyi oldu.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
teşekkürler artık dünya kötülüklerden uzaklaştı ve adalet yerini buldu bu kararla
kanıt var demiyorum benimki tahmin fransa da petit bain de içki içerken görmüştüm kafası iyiydi bence içkiliyken ne yaptığını pek bilmiyor dediğim gibi siddet olma ihimali var bence ama kadın aşağılı kbir tipe benziyor ve yalancı
Türkiye'de olsa kadın daha dava başlamadan haklı ilan edilir erkek hakkında karalama kampanyaları başlatılır sosyal medyada linç girişiminde bulunulurdu.
Ya cocuk gibi adam, kadin o kadar vuruyo ediyo kalkmis gitmis dokunmamis bile. Mahkeme salonunda resim ciziyodu en son fhfjjf. Barbi bebekleri var bir oda, esine bi daha bu gozleri goremeyeceksin dedigi icin onun oldugu tarafa donupte bakmadı gariban
Gerçek hayatımızda da böyle işte. Olmaz desiğimiz vs vs gibi durumların içinde kalabiliyoruz. Ya ön yargılı yaklaştın ya da insan sevmek istesin yeter ki.
Gül olmasın da :) gerisi önemli değil È molto bello ricevere fiori da qualcuno come un fiore. Sii bello come i fiori, pacifico come le sue acque. Sei amato piccola..
Bence de çok da güzel iyi oldu. Depp abimiz en iyisini hak ediyor. 😊
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Johnny mükemmel bir detaysın..🥰 Tabikide adalet yerini buldu zaten en başından beri o kadın Johnny i haketmiyordu. Ayrıca onun yüzünden adamın başına gelmeyen kalmadı
Adamla iyi anlaşıp, adamın önünü kesmeseydi, şu an 10 milyon onundu. canım karı, hem seksi adamı kaçırdı hem de parasını... Elon s*ker atar, Johnny aşkı için her şeyi yapardı. Erkekten anlamayan s*rtük!
Merhaba, benim karşıt görüşlere saygım var. "Ben Amber'ı haklı buluyorum keşke o kazandaydı, adalet yerini bulmadı" elbette diyebilirsin ama insanlar sırf çoğunluktan dolayı Johnny'i destekliyor demek yanlış olur. Hepimiz iddialar ilk ortaya atıldığında aksini düşündük çünkü. Ve mahkemeyi izlemeye tarafsız başladık.
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Blu tv de yayınlacakmış. Bilerek mi yaptılar acaba diye bile düşündüm yani bu ne böyle show gibi uzadıkca uzadı her ayrıntısına kadar sunuldu
Paraya ihtiyaçları yok ki şöhrete ihtiyacı ise sadece kadının olabilir.. Amber yanlış hatırlamıyorsam aileside zengin deep kadar olmasada.. ayrıca adı geçen 3. Kişi elon anlatmaya gerek yok tuvaletten sonra kıçını dolar ile siliyordur.
Ben hiç takip etmiyordum taa ki elon şerefsizinin bu amberla ve cara delevigne ile üçlü ilişkisi ortaya çıkana kadar.. orada deep e acıdım.. o yüzden kazanmasına sevindim.. Hoş o da amberi aldatmıştır gibi me geliyor ama işte..