Sizce Johnny'e karşı kaybettiği davanın parasını ödememek için yapılan bir açıklama olabilir mi? Çünkü avukatları Amber'in tazminatı ödeyecek parası olmadığını söylemişlerdi

Seviyo olması çok muhtemel ama bu hastalıklı bir sevgi, saplantılı bir durum eger sevmediği bir insan olsa bu kadar çıldırmış gibi davranmazdı bu abuk subuk hareketlerinin tüm senebi bu hastalıklı sevgiydi bence kopmak istemiyo velakin adama sinirli oda bi yerden sonra kayışı koparıyo tabi (bencesi)
Gülmeyeceğim diyorum bu habere bir alemet geliyor gülmemek zor oluyor.

ambere bak sen 😂😂😂
Cevap
5Cevap
Çiftin reklam yaptığını ardından birleşeceklerini düşünüyorum iş rayindan çıktı iyice rant yaptılar tr de izlenme oranları avrupaya nazaran yüksek. Netflix iliskileri için belgesel hazırlama aşamasına girmiş show çift istediğini aliyo kat ve kat
Madem seviyordu, iki kere niye aldattı. Adamın ve çocuklarının psikolojisini bozdu, hayatıyla oynadı. Çok yalancı bir kadın. Kaybettiği için madur edebiyatı yapıyor.
O yüzden mi yatağa tuvaletini yapmış? Sjshdj İnsan elindekini kaybedince değerini anlıyor işte. Ha tabi para için de olabilir ama seviyorum dedi diye parayı istemicekler mi çok saçma.
Davayı kaybedinde, ödeyeceği tazminata öğrenince birdsn bire Johnny'a karşı sevgisi depreşmiş olabilir.. dfdcc
Bu kadının içinde 1,2,3,4,5... Karakterli insan var
Kesinlikle tazminatı ödememek için baska ne için olacaktı ki gel o kadar iftira et sonra seviyom de
Olabilir bu kadından herşeyi beklerim, psikolojisi bozuk.
Tazminat 15 milyon dolar olunca sevgi aşk ne varsa yürür artık :) Ödememek için tek çaresi o
O kadının b0kunu yiyecek adamların olduğu siteye bu soruyu sormak cevabın önceden bilinmesi demektir.
Tuvalet eğitimi alsa fena kadın değil aslında ama inanmıyorum ben bu kadına
Johnny inanmasa buna yine ahahahaha erkekler saf oluyorda bazıları
Ya sevdiği için Ayrılır ayrılmaz Bianca buitti mi ne onla oldu hem de 1 yıl boyunca sevgili oldular yılan bu kadın ya
Yaaa bu yaslanmis jony kiz hala tas gibi bence yenisini bulmali
Geçen ağlıyordu hshahbs
Pişmandır belki de hala seviyordur.
Bu kadın hasta toksik bir ilişki istiyor
Yemezler amber yemezler adamı dünyaya rezil ettin
Alsaydı arkasına bile bakmazdi bence
Gözlerini görmek içindir belki de 😆
Çıtır kız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?