Evet gun geçmiyor ki kızımızın sözleri gündem olmasın ne düşünüyorsunuz bu konuda tek insanla hayat gecirenlerin zekasi düşük mü cidden? O halde Osmanlı dediğimiz de kuma vs dediğimiz de bağnaz yobaz diyen kesim bu şekilde dile getirince hangi kapiya çıkıyor yorum sizde?🧐🧐
bu kızın dediklerini anlamak için bu kız gibi yaşamanız lazım. onun çevresi hayat koşulları imkanları vs. yani bunun yerinde olsam bende böyle konuşurdum tab2 ama türkiyedeki yaşam şekli özellikle kadınlar için belli. toplumun bakış açısı örf adetler belli. kırılmaz algı çok. dediğim gibi onun gibi yaşasalardı onlar da buna katılırdı.
Aleyna gündem olmaktan ve dedikleri laflar tepki almasından çekinmiyor çünkü bunların farkında olarak hareket ediyor.
O şunun farkında onun izleyici, dinleyici bakımından kemik kadrosu oturmuş ne yaparsa yapsın onu asla bırakmayacaklarını bildiği için piyasada hep var olacağını ve iş yapacağını biliyor.
O yüzden diğer kesimler umurunda değil rahat sallıyor.
Öncelikle zeka seviyesi bir balık kadar düşük olan bu ergeni ciddiye alan herkesi tebrik ederim. Genelde vasıfsız mesguliyetsiz insanların gündeminde ve radarında olan bir veletin bu kadar popüler olmasını saglayan gerı fikir ve zekalı bir millete sahibiz.
Bu kızın üzerinde gereksiz baskı kuruluyor, demişse demiş haklılık payıda var, birini ömür boyu sevmenin belki zekayla ilgisi olmasada, zeka seviyesi düşük insanların, aşk ilişkileri dahil bir çok alanda zeki insanlardan çok daha mutlu olduğunu bir sürü insan dile getirmiştir, kendinden daha düşük zekaya sahip bir partner insanı bir süre sonra cidden sıkar, ilişkilerde kendimden zeki (sandığım) kişileri tercih ederim uzun ömürlü olabilmesi için oda böyle bir şeyden bahsediyor muhtemelen.
Yoluma isim arıyorum hadi madem "zeki" olsun demek istemiş. Yemez. Emre Aydın ne diyor şarkısında: "Yaptım çünkü aşık oldum deme konuşma. Ona öyle demezler buralarda"
Çok rica ediyorum şu kadını kâle alip şöyle dedi, böyle dedi siz ne dusunuyorsunuz gibi sorular sormayin. Bu embesilin ne dedigi de zerre umurumuzda değil.
Evet ama türk magazini çok aşağıda o hep prim veriyor yabancı magazinler kendi ünlülerini böyle her şekilde haber yapmıyor bunlar çözmüş magazinin boş şeyleri haber yaptığını bir bu bir de Şeyma Subaşı ikisini de sevmiyorum
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Aleyna Tilki“Biriyle hayatını sonuna kadar geçirebilmen için zeka seviyenin düşük olması gerekiyor bence”dedi, çapkınlık zeka işi mi?