Aleyna Tilki yaptığı paylaşımda "Biriyle hayatını sonuna kadar geçirebilmen için zekâ seviyenin düşük olması gerekiyor" deyince gündem oldu. Aleyna Tilki'nin bu sözleri tepki alınca yeni bir açıklama da gecikmedi.Aleyna Tilki daha sonra yaptığı açıklamada "Sadakatle bir kişiyle ömrünü geçirmenin ne alakası var? Ben tüm ilişkilerimde dünyanın en sadık insanıydım hepsi de minimum 2 yıl sürdü ama her insanın hayatımda bi süresi var yani… Sonsuzluk çok saçma bir baskı" yorumunda bulundu.
"Biriyle hayatını sonuna kadar geçirebilmen için zekâ seviyenin düşük olması gerekiyor" diyen Aleyna Tilki haklı mı?
Bir yandan haklı bir yandan haksız bir önerme şöyle ki; karşı cinsten birisiyle evlilik gerçekten de her iki tarafın da karakter ve mizaçları uyumlu değilse problemli oluyor o yüzden doğru yürüyeceğine emin olmadan evlenmemek gerekiyor ve bu riskli bir seçim olduğu için önerme bu yönde haklı ancak haksız olduğu taraf ise sana destek çıkacak insanların varlığının önemidir çünkü hem mental hem fiziksel sağlığın bozulması durumunda sana destek çıkacak insanlar çok önemlidir ve yalnız yaşamak bunları tetikleyebilir zira insan sosyal bir varlıktır kendimden örnek vermek gerekirse ben neşeli, pozitif ve üretken bir insandım fakat ağır anksiyete ve depresyon hayatımın bir kısmını zehir etti ama yanımda olan ailem sayesinde ve tedavi sayesinde çok daha hızlı iyileşme kaydediyorum. Bir başka problem ise değindiğim sosyal bir varlık olma durumumuz zira en başta aile olmak üzere ev arkadaşı veya sürekli yaşadığın bir yakın arkadaşın (illa karşı cins olmak zorunda değil) söz konusu bireyi mental olarak ve sosyal olarak daima aktif tutacak olması o birey için güzel bir ayrıntı olur ve evliliğin aksine istediğin zaman ev arkadaşını değiştirebiliyor olman da ayrı bir güzel ayrıntı.
Ha aynı zamanda zeka seviyesi ile bu durumun bir alakası olmadığını görmek isteyenler Magnus Carlsen'i örnek olarak araştırabilir tam anlamıyla bir deha örneği.
yanlış bir düşüncedir çünkü sadakat biten bir duygu değildir 2 veya 3 yıl ile sınırlı değildir
bir insan bir insanı seviyorsa sonsuza kadar sevmelidir çünkü mantıken sevmek böyle bir şeydir
2 yıl geçtikten sonra ''ben seni seviyordum ama 2 yılını doldurdun artık sevmiyorum başka birini seveceğim'' demekte ne demek? mal garanti süresi mi bu
ayrıca zeka seviyesi ile hiç bir bağlantısı yok bir insan bir insanı seviyorsa sevdiği için seviyordur zeka seviyesi düşük diye değil
Diğer insanlar var neden onları da sevmiyorsun zeka seviyen mi düşük demek çok tuhaf ben zaten bir insan seviyorum diğerlerine ne gerek var
Burada düşünülen aslında gençlik aşklarıdır ki onlar da aşk değildir zaten tutkudur aşık olurum ayrılırım severim giderim
hani derler ya sevmesini de bilirim gitmesini de bilirim bu söz bile yanlıştır aslında eksik bir sözdür ilişkiyi zora sokacak bir sorun örneğin bir aldatma ihanet olmadığı müddetçe gitmesini de bilirim demek yanlıştır
Bu yaşta bu olgunlukta bir düşünce ve beklemediğim bir kişiden! Şaşırdım doğrusu. Aynı fikirdeyim. İlişkiler sürelidir. Tutku, heyecan ve iki tarafın istekliliği süreyi belirler ama sonsuz değildir.
Bunlar bittikten sonra, ilişkinin devam etmesi, kesinlikle yalnızlık korkusu, alışkanlıktan vazgeçememe, paylaşılan başka fırsatlar ve çıkarlar gibi nedenlere bağlıdır. İki güçlü ve kendi hayatı olan birey, bu aşamada, ayrılır. Bağımlı, zayıf ve birey olamamış kişiler, sürdürür.
@Berivann6 evet ama detayli bakarsan neredeyse hepsinde, iliski tutkusu kaybolmasina ragmen, yerine konan baska seyler olur. Bu sevgi ihtiyaci veya mutlu hissetme ihtiyaci da olabilir. Ama kisaca aslinda bitmis bir iliski rasyonalize edilmis oluyor. Duygular aslinda, cogu zaman gizli hirs, beklenti ve cikarlarimizi rasyonalize eder. Onlara insanca bir deger katar ve karsi tarafla cikarci yuzeysel bir bag yerine, duygusal ve daha guclu bir bag kurulmasini saglar. Bu bakimdan tutku ve cekime dayanan iliskinin omru kisadir. Ama yerine baska seyler konan ve iliski olarak rasyonalize edilen aslinda karsilikli bir isbirligi veya arkadasliktir bence.
Sözün konusu ve hedefi bakımından bir problem bulunmasa da kendisiyle ilgili hayli büyük bir problem bulunmakta, her şeyden önce de felsefik olayım derken evrimden önceki zamana gitmiş ve bir kez daha maymuna dönüşüvermiş bu kimse, ancak meraklanmayın, bu maymun bazı zamanlarda bazı kelimeleri bir araya getirmek suretiyle bazı cümleler kurabilmektedir.!
Bir nevi haklı. Hani derler ya, erkekler neden zeki ve akıllı kadını hayatında istemez sorusunu sorarlar. İşte, aslına bakarsak ilişki de bir tarafın zeka seviyesi düşük olursa yürüyeceğine inanıyorlar. İki tarafın akıllı veyahut zeka seviyesi yüksek olması, ilişkilerin kısa ve sorunlu olmasına sebebiyet verir. Kesinlikle haklı bir cümle kurmuştur. Kendisini ne tasvip eder ne de severim lakin doğruya doğru; yanlışa yanlış demek gerekiyor.
İyi de zekayla sevilmiyor ki kalple seviliyor. Ayrıca kimse yoğurdum ekşi demez. Kendisi için dünyanın en sadık insanıyım diyor ama bu buram buram ego kokan cümle ne kadar gerçeği yansıtıyor tartışılır. Ben de hayatın Allah tarafından hesabı kitabının yapıldığına inanıyorum. Yani başımıza gelen hiç bir şey tesadüf değil. Tek başımıza bir toplumun içine doğuyoruz, hayatımıza insanlar giriyor, çıkıyor ve hepsi bize bir şey katıyor veya bizden bir şey kopartıyor ve yine aynı şekilde tek başımıza ölüyoruz. Arkada bıraktıklarımızın hiç biri bizimle birlikte gelmiyor. Sadece bu dünya hayatında yoldaşlık yapıyorlar o kadar. İşte asıl bize eşlik edecek yoldaşlar da sadakatle, güvenle, sevgiyle belirleniyor. Böyle manevi şeyler benim için daha değerli.
Hadi oradan Sanki erkekde kadında mal Daldan dala konacak Birini hayatına alıp seversen onunla bir ömür geçer Dindar kisfesi ve entektüel kisfesi ile milleti ayakta uyutuyor lar Biri çıkar tuzlu su ile ovun der boynu milleti çarpar Biri orasını burasını açar kliplerini izletir para kazanır Biri dinle uyutur milleti Biri Hindu budist dini ile milleti uyutur Biz ne ara bu kadar saf olduk
Haklı.. Çünkü standart iliski konseptinde insanlar özgür olamazlar. Sadakat adi altinda kısıtlama vardir. Mesela sitedeki insanlar da bu bağlamda yüzde 90 üstünde, hayata at gözlüğüyle bakan, dar görüşlü, ezberletilmis kaliplara bağlı, zeka özürlü tiplerden oluşur.
Belli bir ölçüde doğru demiş. Mesela böyle bir kadınla bir ömür geçirebilmem için zeka seviyemin çok düşük olması lazım çünkü zeka olarak geri olan biriyle kesinlikle anlaşamam. Düşünsene sen 10. kattasın o 1. katta bağırarak anlaşmaya çalışıyorsunuz. Zeka farkı uçurum derecesinde ise o kişiyle bırak bir ömür 1 gün bile dayanmak zor. O yüzden Aleyna Tilki gibi biriyle bir ömür geçiremem ben de o yüzden hak verdim.
Tum iliskilerim derken? Kac yasindaki bu kiz ya allah askina daha bu yasta buyuk buyuk konusuyor. Yarin bir gun asik olur evlenir olene kadar onunla yasar sonra tukurdugunu yalamak zorunda kalir. Bazi laflari etmeden once tecrube etmek lazim bu yasta biri icin fazla afilli buyuk laflar bunlar. Ona buna laf sokmak yerine kendini gelistirsin cunku dunya stari olucam derken kendini kaybetme yolunda ilerliyor.
16-17 yaşında +30 yaşında sevgili edinip, gerçek hayattan kopuk bir ütopya oluşturup orada yaşayan megaloman mı söylüyor bunu? Yani ilişkiler konusunda tavsiye verecek ve yargıda bulunacak en son kişilerden biri Aleyna tilki, konuşsun işte gündem olur dinlenmeleri artar.
Kullan at model olan bu kızın ne söylediği hiç önem arz etmiyor.
Filmin sonunda yaşamı boyunca tekrar tekrar özellikle bedensel olarak kullanılıp atılmış olarak yalnız başına son bulur kısacık hayatı. Güzellik bitince değişir fikirleri.
Kısmen şöyle haklı. Zeka seviyeniz yüksek ise insanların her şeyini anlıyorsunuz bu aldatmayla da alakalı bir durum değildir o kişinin her şeyini iyi ve kötü bilmek , ondan soğutur ister istemez. Eğer bu şekilde ise haklı ancak.. gerçek aşk ne Aleynacım bilmiyorsun. Aşk öyle kuvvetli ki şahsen ölümü bile göze alırım. Sadakatten kastımız bu. Çok aşıksan katlanıyorsun maalesef. Sen istediğin kadar sadık ol ama karşındaki olmayınca olamıyorsun.. zaten bu işler karşılıklı olur
Şahsen duygular değişebiliyor maalesef bu konuda Aleyna haklı gibi geldi biraz ifade etme biçimi tam olmamış ama anladım demek istediğini. Başka birini beğenebiliriz duygular değişiyor maalesef ama bu sürekli mendil değiştirir gibi sevgili değiştireceğimiz anlamına gelmez.
Zeka seviyesinden kastın ne tam olarak anlamadım ama zeka seviyesi yüksek olan insanlar birbirlerine saygı duyması gerektiğini bilir. Daha acı gerçekleri bildiğinden ufak şeyleri dert etmezler işte bunları bildiğim için benden daha zekisi zor gelir ;)
Durduk yere yorumuma atlayıp günlerdir aylardır aşık olduğum çocuk hakkında genel ve saçma bir analiz yapıp gülüyorsun kusura bakma hatta bak bu bir terbiyesizlik oturduğun yerden herkesi aynı zannetmene mi güleyim yoksa sırf para için aşık rolü yapacağımı zannetmene mi bilemedim
Yoo annem Türk ama para göz bir kadın değil mesela. Soruyorum mesela yaşlı 100 milyar serveti olan bir adam benimle evlenmek istese her şey para değil izin vermezdim dedi
İyi kendisi akıllıca gördüğü şeyi yapsın bakalım. Gerçek sevgi nedir bilmeyen bir kişinin böyle yorum yapması hiç umurumda olacak bir şey değil. Fanları bunu umursar ve onu örnek alır. Hepsi almasa da birçoğu alır. Yazık yani bunu benimseyen kişilere ve Aleyna'ya.
Kendisi hayvan evlâdı değilse, annesine ve babasına geri zekâlı demiş oluyor. Ayrıca bu kız birileri tarafından ikon haline getirilmek istendiği için ona nasıl konuşması gerektiği söyleniyor diye düşünüyorum. Bambaşka bir amaç için şöhret yapıldı bu kız, açıklamaları onu gösteriyor.
ifadesinin "geçirebilmen için" kısmını "geçirebilmem için" şeklinde editlemesi gerekiyor. kendisi başkalarının tercihlerini belirleyebilecek kadar zeki olduğundan bizlerin düşünmesine gerek yok aslında, atalarımız boşuna dememiş davul bile dengi dengine..
Bunun gibi insanlara herley müstehak... gençlerin kafasını böyle dengesizler karıştırıyor... iki gün sonra evlendiği kişi aldatıncada aynı şeyleri söyleyecekmi acaba.. gerçi bunlar hergün farklı biriyle ama nereye kadar... sadakatsizliklerine destek arıyorlar sadece bunun gibiler...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayata bir kere gelme hakkımız var. Yaşam da kısa. Hayatımı da sırf bir oduna adamak istemem. Zaten sürekli aynı ortamda bulunmak, sürekli aynı kişiyle vakit geçirdiğimizde beynimizdeki dopamin hormonu eskisi gibi salgılanıp bize mutluluk vermiyor. Yani kendi doğamız bile aslında bize hayatını tek kişiye adama diyor
Bu cümleyi dikkate alabilmem için zeka seviyemin düşük olması gerekiyor. Herkes kendi bildiğini en doğru sanıyor işte. Doğru gördüğümüz şeyin yanlış olduğu kabullenmek zor iştir. Bu arkadaşımız da kendi bildiği şeyi kendine kanıtlayabilmek için zeka seviyesi üzerinden bir yorumda bulunmuş.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
4 yıl önce oy kullanamayan, ergenliğini üzerinden atanmamış, ilk konserlerinde şarkıyı sahnede unutup "olsun siz zaten beni görmeye gelmiştiniz" diyen zat tüm ilişkilerim iki yıl sürdü minimum diyor ve akıl veriyor. Kulislerde yerlerden topluyorlardı, o hayal dünyasında sayısız arkadaşı olduğunu ve kendisinin olgun bir yaşta olduğunu düşündü sanırım bir an, ne kullanıyorsa...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Haklı nerde ilişkisi olan uzun süre olan adam kadın varsa hepsi kekomsu aptal bireyler oluyor ama nerde fb lik takılan sevgılı bile olmayan ınsanlar var onlar daha cool daha normal gelıyor yalnızlıgı seven ınsanlar kendılerıyle mutlu oldugundan zeka sevıylerı de yuksek
Haklı nerde ilişkisi olan uzun süre olan adam kadın varsa hepsi kekomsu aptal bireyler oluyor ama nerde fb lik takılan sevgılı bile olmayan ınsanlar var onlar daha cool daha normal gelıyor yalnızlıgı seven ınsanlar kendılerıyle mutlu oldugundan zeka sevıylerı de yuksek
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Her fikir her hayat tarzı ve her açıklama saygıyı hakeder. Benim gördüğüm kadarıyla hanımefendiler cinsellikte hep daha tecrübeli daha uzun uzuvlu ve daha çapkın erkeği arıyorlar. Genel eğilimleri bu yönde... Milyonda bir çok iyi aile eğitimli çok iradeli kadın tek eşle mutlu oluyor. Erkeğin ise çapkını kapışılırken biz bakirler insan muamelesi görmüyoruz. Sonuçta kadınlar da erkekler de herkes kendi hayatında kendi fikirleriyle kendi yaşam tarzıyla özel ve güzeldir.
Kızın dediği çok açık aslında. Yani diyor ki bir insanın yalanlarına ve bahanelerine inanıp da uzatmamak ve her dediğine inanarak yaşayıp da ilişkiyi sonsuza dek kılmak için zeka yetersizliği olması lazım demiş.
Evet ama bence bunun nedenini aptallığa bağlamasındaki amaç da ilişkilerin zamanla monotonlaşması ve karşı tarafın bahaneler uydurmaya başlaması. Bu yüzden de kabullenmeyi aptallık olarak görmüş bence.
Evlilik imanın yarısını yarısını tamamlamaktır. Bir onla düşüp kalkip ertesi gün x kisisiyle daha rahat dost hayatı (ZİNA) yapabilmek icin mesrulastirma adına soylenmis tek haneli iq lu sacma ergence bir söz.
Haksız o aldatmayı da haklı buluyor o zaman. Sadık olmayı beceremeyenler kişinin zekası hakkında baltalamaya çalışırlar eee ne de olsa karakterini baltalayamadı ya nereden vuracağını şaşırıyor ama boş yapmış
Katılmıyorum. Birini sevdiysen onunla hayatını sonuna kadar devam ettirirsin, niye ettirmeyesin? Ben birini seveceğim ama bir yerden sonra haydi ben senden ayrılıyorum diyeceğim; bu mu yüksek zeka göstergesi?
Bir ömrü 2 kişi tamamlayabilmenin asıl çok büyük bir zekâya, akla, değere, sevgiye, tahammül gücüne ihtiyacı var. Bu kız cağız nereden bilsin ki, zavallı bilmedikkerini bike konuşma çabasında, çünkü üzerinde baskı hissediyor.
Buna birileri zamanında IQ testi yaptırmış senin IQ un 150 küsür demişler. Zaten çocukken de güzelmiş şımartılmış el bebek gül bebek büyütülmüş tamammı... Buda başlamış kendince kaideler koymaya o şöyle bu böyle doktrin vermeye ! Kıçımın tilkisi.
😀 tamamen saçmalamış ve böyle bir konuşma yaparak kendi zeka seviyesini belli etmiş !! mutlu bir yaşam için önce sadakat, saygı, sevgi, hoşgörü, anlayışlı ve son derece olgun olmak gerekir, gerçek hayat bazılarının düşündüğü gibi değil...
Doğru demiş. Zeki insan doğruları doğru yerde söyler. Ve aptallar bundan hoşlanmazlar. Çünkü bir tek onlar zeki ve onlardan başka herkesi aptal olarak görürler. Bu onların hoşuna gitmez. Geçinemezsiniz bu durumda da tabiki.
Vallahi birazcık doğru demiş mal gibi olman lazım öf pöf demeyecen he diyecen hangi insan kendinin yaptıklarrını her haltıyla kabul edeni istemez ki yani doğru demiş mal olmak lazım biriyle bir ömür yaşamak için…
Sürekli adam değiştirinendi @mı yanık, y@rak delisi olmalı herhal... Uzun ömürlü ilişki sürdürmek sabır ve emek ister,öyle sahnede popiş gösterip sallamaya benzemez. Ayrıca kimse sonsuz olması için baskı yapmaz mk ömrü ne kadarsa o kadardır.
Eğer katlanılmayacak birine katlanman gerekiyorsa, sırf üşengeçlikten ve alışkanlıktan yeni bir sayfa açamıyorsan karşıdakine katlanman zor. Bu manada yorumlayınca kız haklı ama evlilik kurumuna taş atma amaçli soylemis bekara bosamak kolay😃
Şu kafayla evlense zaten 3 ay zor evli kalır iskembeden sallıyo iste daha ne kadar birikimi olabilirki sevgililerim diyor min 2yil diyo😆😆10 yasinda basladi sanirim bu love islerine😃
kalksan kendisine sorsan yaşa değil yaşantıya bak diyecek bundan 10 yıl sonra tecrübeleri övecek ama haklı olduğu yerler var aleyna babayı ezdirmeyiz :)
Cok yanlis dusunuyorsun miyan benjm annem babam 26 yildir evliler ve hala seviyorlar hala sadıklar siz insanlar kiz erkek herkes icin konusuyorjm kendi yaptiginiz ya da yapacaginiz hatalara basamak olsun diye böyle konuşuyorsunuz
Azcik yaslansin suratina kimse bakmasin o zaman goruruz her insanin hayatinda bi suresi var mi yok mu.. kimse yalniz olmek istemez ve belli bi yastan sonra da cekicilik minimuma iner o noktadan sonra istesen de istemesen de yalnizsin simdi gencken atip tutmak kolay bende atip tutuyom bazenleri boyle sbkdncnf
Müslümanlıkla ilgi ve alakası olmayan bir insanın böyle düşünmesi normal.. varsın biz gavur olup şeytanın yolundan gitmeyelim ölene kadar bir insanla sevdiğimle bütün ömrüm son zerresine kadar geçsin bitsin taki gözlerimin son görüşüne kadar sadece birbirimize aşk İle sevgi ile bakalım
o zaman gerçek sevginin bir önemi kalmaz seni seviyorum ama süren bitti hoşçakal mı diceksin? bu sadece ayran gönüllü ergenler için hevesler çabuk biter sevgi bitmez
Kızı yorumlarda taşlamışlar ama haklı ve o yorumu yapanlar önce kendi dürüstlüklerini sorgulamalı zira ellerine geçen ilk fırsatta yapmam dedikleri şeyleri yaşayacaklardır
Aleyna Tilki sürekli zekadan bahsederek kendi eksikliğini ört pas etmeye çalışıyor ama yer mi anadolu çocuğu? Yemez. Saçmalayıp duruyor işte düzenli aralıklarla.
Yeni yeni şeyler keşfediyor bakalim sırada ne var? Geyfhf bu kiz g.. zekali dwgil çunku elindeki kozlari çok uyi kuklaniyor bu bi gercek yaptigi aciklamada yine soz edilmek icin yaptigi bi sey. İQ testi yaptirmistir kesin annesiyle babasinin onlaeinki dusuk cikinca demistir başka açiklamasi yok. 🙃🙃
Kimlikte yaşı 15, ama zihin yaşı 4 olan birine alınıp burada argüman üretecek değilim. He yavrum he, zeka seviyesi he.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kendisinde zekanın z'si olmadığı için boş boş konuşuyor. Bizim garip milletimizde buna prim kazandırıp g*tünü kaldirmaktan baska bisey yapmıyor. şunu da sanatçı diye çıkardılar ya ne diyim ki. Sanatçı tabirine bile ayıp ediyoruz. Yazıkk
Oda haklı kendince. şu an bana görede durum böyle. Uzun süre aynı ilişki sıkabilir ki ben çabuk sıkılan ve ilişkiyi ilk bitiren oldum hep. O yüzden pek bir şey diyemiyorum.
Sence annen babandan başka biriyle dost hayatı yaşa sa veya baban başka kadınlarla dost hayatı yaşarsa haklı mı haksız mı oluyor buna cevap ver istediğin cevabı da bulmuş olursun
Annesi ve babasının da hayatında süresi var o zaman demek ki ölseler bile mesela aklında yaşatamayacak anasını babasını.. Sadakatsizin ta kendisi bu 2000 li arkadaşımız :D
Eğer gerçekten aşık olmuşsan seviyorsan onunla bir ömür geçirebilirsin. Ama maalesef şimdi gerçekten sevemiyoruz çoğu geçici oluyor. Gerçekten aşık olsak bile elinden tutamıyoruz.
Kaç ilişki yaşadı da konuşuyor. Bir de en az iki sene sürmüş olan ilişkiler. En fazla 1-2 yaşamıştır. O yaşta yaşanılan ilişkiler de boş. Boş konuşmuş kısacası.
@GoogleAmcanız kessinlikle tek öne çıktığı şey o ve saçma açıklamaları pedofiliyi hala kullanması da cabası 22 yaşında hala Lolita imajıyla oyuncaklarla poz veriyor tuaf değil mi bu kız proje bencede
Bu kız sanki birileri tarafından giyimi olsun sosyal medyada paylaşım paylaşım olarak sanki birileri ön ayak oluyor çünkü bunun bu yaşta çocuk gibi görünme ve yaşına göre aşırı cinselliğini ön plana çıkarması sanki gençler üzerinde denek olarak kullanılıyor aslında baktığın zaman 6&10 yaş arası bir müzik kariyeri var söylediği şarkılar ve hal hareketi
Ve yine bu olsun ve LGBT bireyleri onları taklit edenler de sosyal medyada ön planda çıkıyor devamlı düşün oğlun var 6 yaşında lgbt bireyleri takip ediyor ve bu çocuk bir süre sonra ona normal geliyor her şey
Lgbt sapkınlık ama doğuştan hasta olanlar hariç tabi onların tedavi görmesi gerekiyor ama Yol kenarında para karşılığında yapanlar hasta olanlar değil ve gençler bunlara saygı duyuyor sen bir kadınsın afedersin ama plajda bile bikini ile rahat edemezsin diye düşünürken bunlar taksim meydanda çocukların önünde anandan üryan soyunarak eylem yaptılar insanların içinde
@GoogleAmcanız belki algı için kullanda vardır ama doğuştan bir şey hastalık gibi gelmiyor bana ama çok çok algı yapılıyorsa sahte lgbt olanlarda vardır belki