https://www.haberler.com/magazin/isparta-daki-konseri-iptal-edilen-melek-mosso-14970730-haberi/
Doğru
Yanlış
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Suriyeli gençlere gelince Antalya da bedava lüks otelde kamp yaptır , Amerika ' da okuyan türk öğrencilere vakıflarla bir ton para aktar.
Ama kendi ülkende ki gençlerine önce Eskişehir deki festivali engelle , sonra Kpop konserini engelle , en sonda Melek Moso yu iptal et. Gençler nasıl bir zihniyetle mücadele ettiklerini iyi anlasınlar. Bunlara sandıkta göstersinler onlara kapak niyetine..
Bu siyasiler çok pis insanlar , oğlum zaten çocuklar bu parasızlık ya asosyalligin dibine vurmuşlar , doğru dürüst ülkede kültürel faaliyet yok. Ne olur yani eğlensinler ,2-3 saatliğine stres atıp dertlerinden uzaklassinlar.. şunu bile su gençlere lüks gören zihniyet inşallah ilk secimde yolcu olur.
Sorarım iptal edenlere: gerekçeleri neymiş? Cezaları varsa ya da suçlularsa atın kardeşim hapse o zaman. Bunların yaptığı algı operasyonu o kadar. Zayıf olana gücü yetiyor bunların, Sezen Aksu'ya da o kadar laf ettiler 1 gün de geri vites yapmak zorunda kaldılar. Sanatçı sus-tu-ru-la-mazzzzzz!

bir de şikayet etmişler tweetlerimi. Yobaz, örümcek beyinli, ahlaksız insanlar.
Saçma ülkede yaşıyoruz.. Sanata sanatçıya saygı sıfır.. Düşüncesini söylemiş haklı düşünce özgürlüğü yok mu bu ülkede sorsan var hukuk devletiyiz derler anayasaya göre.. Kadın sonuna kadar haklı insan özgür olmalı istediğini yapabilmeli.. Bunu ahlaksızlık olarak görmüyorum. İçinizden geldiği gibi davranın demeye çalışıyor. Ve haklı da sığ beyinliler bunu giyime bağlamış sadece..
Eig için Teşekkürler ✨✨🎐
Rica ederim :)
Cevap
8Cevap
Burası türkiye normal, burada kadınların giyimi odak noktası, ahlak bekçiliği yapanlar her yerde var
Yaa gerçekten yazık ama Isparta orası şaşırmadım şaşırtmadı. Neyin ahlaksızlığı onu anlamıyorum şu ahlak neden hep kadınlar üzerinden yapılıyor. Nerde yaşıyoruz ya ya
Haberlerde gördüm bunu, önceden tarihii belli olan konser proğramını bu nedenle son dakika iptal etmek çok saçma.
Hadsize bak Hem suçlu birde Üste çıkıyor Toplumun Ahlakını bozanlara iş vermeyeceksin aklı başına gelene kadar tamam Şarkı söylemesi normal bunda bir şey yok tabiki de ama bazıları şarkıcı olmakla Hayat kadını olmayı Birbirine katıyor orasını burasını açmalar hiç mi Utanmaz Asıl Aleyna tilkiyi def etmek gerek O kız tam bozdu kendisini
Çok kötü ya , bu ne abi, İran mi burası ya 🤦🏼♂️ Türkiye Cumhuriyetine ne oldu !
Türkiye Cumhuriyeti O zaman Ahlaksızlığı Normal Görüyor Bunu mu Demek İstiyorsun bak Bi insan Özgürdür Buna kimse Bir şey Diyemez Ama O kişi Ahlakın sınırlarını aşıyor Ahlaksızlik Namussuzluk Yapıyorsa Tepki gösterilmeli Bune be Özgürlük Özgürlük diye diye Ahlak Hiçe Sayılıyor özgürlük Ahlaksız ol demek mi Özgürlük sınırlarını Bilirsen serbest olmalı Bu zaman ki Türkiye Cumhuriyeti Rezalet Ötesi Gavurlardan farkı yok Böyleleri giderse ahlaki bilen devlet gelirse düzelir umarım
Bu kızın sesi berbat kim gidiyor konserine Allah aşkına
Ulan kadın konser mi verecek ahirette size şefaat mi edecek? 😂😂😂 Buna yobazlık bile denmez bu alenen zontalık... 😂😂😂
Afganistan yükleniyor ! Lan bu millet adam olmaz... İslam diniyle milleti uyutup.. paraları cukka yapıp çalıyorlar... millete sadece Allah'ı bırakıyorlar.
Her üç erkekten ikisinin dostu olan memlekette mi ahlak bozulacakmış
Bu tur seylerle ilgilenmiyorum nadir konserlere giderim aman banane hersey cok bunaltiyor beni
İşleri güçleri yokmus gibi melek mosoya taktılar daha neler göreceğiz.
Kusura bakmayın mossoyu yanlış yazmışım🤦😂
Evet laikliği kenara bırakıp keyfine göre iş yapanları görmeye devam ediyoruz
Ortacagdaki olsa normal yani ama değiliz
Ya Bi saçma Sapan Konuşma Yok Modern çağ Yok Çağdaşlık Zaten bunları diyerek ne ahlak ne Namus Kaldı Ortaçağ Ahlakı biliyorsa şu an dan iyidir Bu zamanda namus Unutulmuş durumda Ama sizin gibiler Anlayacak beyin nerde Anca oranızi buranızi açın Doğruları Söyleyince de zorunuza gitmesin boş yapma
Herkes aynı inançta olamaz bu kadın şarkı söylüyor
Kim bu tanımıyorum bile çok cahil kalmışım🤗
Arada bir gidip dinlediğim kaliteli bir müzisyendir kendileri. Tavsiye ederim
Eyvah eyvah daha neler göreceğiz
evet doğru karar İslama aykırı bir konser olmamalı ülkede
Büyük yanlış
Olabilir
Türkiye böyle bir yer napicaksin?
Yanlış tabii ki
Yanlış
bu kim aamk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?