Magazin Kimi sizin için klonlasınlar? alarachan Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Bilim insanlarına saygılar, Jungkook'tan 1 milyon seri üretim rica ederiz. Bir el atın. Kimi sizin için klonlasınlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Xenopeltisx Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hatik ve Costa ricali Joseph var benim bir tane onu kdkdk ikisi de çok iyi 😂😂 2 2 Yorumla alarachan +1 yıl google'a aradığımda bile bulamadım onları nasıl klonlasınlar Yorumla Xenopeltisx +1 yıl Kanka hatik rapper yaz bu ünlü biri. Josephi bulamazsin o sıradan biri arkadaşım diyim ama cooooook yakışıkli Allahsız dnndkkd Yorumla
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İsviçreli bilim adamlarına sesleniyorum bende lütfen Kendall Jenner seri üretim lütfen. 0 3 Yorumla alarachan +1 yıl kendall iyidir ama bu fotoğrafı beğenmedim Yorumla GhostlyKisses +1 yıl Olabilir evet önüme ilk geleni attım daha iyi fotoğrafları var, jungkook isimli genci ilk kez duyuyorum ancak dudağı yok boynu kafasından kalın falan lütfen az sayıda yapsınlar olar mı *-* belki de başka fotoda iyidir bilmiyorum tabi ki. Yorumla alarachan +1 yıl az sayıda yaparlarsa kimseye yetmez emin ol. şu an milyonlarca kız 1 tane jungkook'u bulsa kanını emecek halde Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Klonlayacaklar, embriyo olacak, doğacak, büyüyecek... Ooohooo, ben ölürüm klon Monica Belluci'nin 35 yaşını görmeden 😂 0 2 Yorumla alarachan +1 yıl nasıl klonlandığı hakkında bir bilgim yoktu. baştan sona doğuruyorlarsa ohoo Yorumla Banker_Bilo +1 yıl Embriyodan başlıyor klonlama süreci, sonra anne rahminde gelişiyor ve doğuyor. Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tuvana Berkay ya da Meryem Uzerli (ilk halleri) çok iyi olurdu. 0 2 Yorumla alarachan +1 yıl abartılıyor. ben yapma göğüsleri çok iyi bilirim sert bir taş gibi his veriyor. Yorumla RaistlinMajere_ +1 yıl Evet haklısın ama harika duruyorlar. Tam süt içmelik :P Yorumla
omerfarukkuckk35 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Böyle bir şey mümkün olsaydı beni klonlamalarını isterdim :) 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl jungkook'ta dahil tüm Bangtan üyelerini.. 1 2 Yorumla alarachan +1 yıl Her gün yeni şarkı çıkarırlar haha Yorumla thecutewitch +1 yıl off çok iyi olurdu dklmgdf :D Yorumla
No_Yo_Aquí Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl sevdiğim kişiyi böylece daha çok ilgi alırım xd 1 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Magazin konusunda 526 cevap paylaştı. Neyini cekici buluyorsunuz cok merak ediyorum? 0 1 Yorumla alarachan +1 yıl gönül gözü ile bakarsan güldüğünde çok güzel oluyor. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hatik ve Costa ricali Joseph var benim bir tane onu kdkdk ikisi de çok iyi 😂😂
google'a aradığımda bile bulamadım onları nasıl klonlasınlar
Kanka hatik rapper yaz bu ünlü biri. Josephi bulamazsin o sıradan biri arkadaşım diyim ama cooooook yakışıkli Allahsız dnndkkd
İsviçreli bilim adamlarına sesleniyorum bende lütfen Kendall Jenner seri üretim lütfen.
kendall iyidir ama bu fotoğrafı beğenmedim
Olabilir evet önüme ilk geleni attım daha iyi fotoğrafları var, jungkook isimli genci ilk kez duyuyorum ancak dudağı yok boynu kafasından kalın falan lütfen az sayıda yapsınlar olar mı *-* belki de başka fotoda iyidir bilmiyorum tabi ki.
az sayıda yaparlarsa kimseye yetmez emin ol. şu an milyonlarca kız 1 tane jungkook'u bulsa kanını emecek halde
Klonlayacaklar, embriyo olacak, doğacak, büyüyecek... Ooohooo, ben ölürüm klon Monica Belluci'nin 35 yaşını görmeden 😂
nasıl klonlandığı hakkında bir bilgim yoktu. baştan sona doğuruyorlarsa ohoo
Embriyodan başlıyor klonlama süreci, sonra anne rahminde gelişiyor ve doğuyor.
Tuvana Berkay ya da Meryem Uzerli (ilk halleri) çok iyi olurdu.
abartılıyor. ben yapma göğüsleri çok iyi bilirim sert bir taş gibi his veriyor.
Evet haklısın ama harika duruyorlar. Tam süt içmelik :P
Böyle bir şey mümkün olsaydı beni klonlamalarını isterdim :)
jungkook'ta dahil tüm Bangtan üyelerini..
Her gün yeni şarkı çıkarırlar haha
off çok iyi olurdu dklmgdf :D
sevdiğim kişiyi böylece daha çok ilgi alırım xd
Unluden devam edelim Dylan O’brien 😋
Neyini cekici buluyorsunuz cok merak ediyorum?
gönül gözü ile bakarsan güldüğünde çok güzel oluyor.
Suriyelileri
korede bundan milyonlarca var zaten ne gerek var
kimseyi