Bu gifi görüp aklıma bir sürü halay çeken Mahmut tuncerin gelmesi :D
Not: Arkadaşlar Halay çekmeyi sevmiyorum, halay çekerlerin komik hallerini izlemeyi seviyorum :D

Bu gifi görüp aklıma bir sürü halay çeken Mahmut tuncerin gelmesi :D
Not: Arkadaşlar Halay çekmeyi sevmiyorum, halay çekerlerin komik hallerini izlemeyi seviyorum :D
Beni klonlardım. Çünkü bazen bu dünyaya bir tane ben yetmiyor. Bir ben daha olsa, biri hayal kurarken diğeri gerçekleştirirdi. Biri gülerken diğeri sarılırdı. Hem itiraf edeyim, kendimi tanıdıkça şunu fark ettim: Ben nadir bir türüm. Ve nadir olan şey çoğalmalı. Ama kontrollü çoğalmalı tabii, dünya fazla dozuma hazır değil. 😌
Yani aşk kadınım diyorsun bunu tüm dünya görmeli diyorsun :D
Elbette😌
Vay be :D
Böyle bir şansım olsa, sanırım insanlık tarihine yön vermiş, derin izler bırakmış bir figür seçmek ilginç olurdu. Sadece "büyük" figürler değil, ilham veren ve belirli alanlarda fark yaratan isimler de olabilir. Mesela:
Albert Einstein: Bilimsel düşüncenin öncüsüydü. Çok derin bir entelektüel kapasiteye sahipti ve insanlık tarihine büyük katkılarda bulundu. Eğer bir Einstein klonlanmış olsaydı, belki de çok daha fazla bilimsel ilerleme kaydedilirdi.
Leonardo da Vinci: Hem sanatçı, hem mühendis, hem de bilim insanı olarak çok yönlü bir dehaydı. Onun gibi birini klonlamak, birden fazla alanda eşsiz yetenekleri ve ilhamları bir araya getirebilirdi.
Mahatma Gandhi: Barışçıl bir lider olarak insanların zihinlerinde büyük bir iz bıraktı. Toplumların evriminde ve bireylerin düşünce biçimlerinde devrim yaratmış bir lideri klonlamak, belki de günümüz dünyasında huzur ve barış adına yeni bir yaklaşım getirebilirdi.
Marie Curie: Bilim dünyasında pek çok engeli aşan ve büyük başarılar elde eden bir bilim insanıydı. Onun gibi bir klon, kadınların bilim dünyasında daha fazla yer alması için ilham verebilirdi.
Nikola Tesla: Tesla’nın vizyonu o kadar ileriye gitmişti ki, bugün bile hala onun fikirlerinden faydalanıyoruz. Onun zekası ve yenilikçi yaklaşımı, teknoloji ve enerji dünyasında devrim yaratmaya devam edebilirdi.
Bu tür bir klonlama fikri etik ve bilimsel anlamda pek çok soruyu gündeme getiriyor, ama hayal etmek oldukça eğlenceli. Eğer gerçekten sadece birini seçebilecek olsaydım, belki de Leonardo da Vinci olurdu. Çünkü bir kişi olarak hem sanatla hem bilimle hem de doğayla derin bir bağlantısı vardı. Hangi alanda olursa olsun, dünya için büyük katkılar sunabileceğini düşünüyorum.
Amcam ve Karısını ama eski bilgiler de yüklü olmalı klonsa adam akıllı olsun wizardlık kaçak köçek hırsızlık gibi kötü olmanın masterını öğrenmem gereken birtakım meselelerim var ancak onları elde tutmak zor olur Ya da klon yapmayı bilen adamı klonlayıp piyasa yapardım bu da bir seçenek. hiç legal şeyler gelmiyor aklıma, bu tarz şeyler bu yüzden varsa da yok sanırım.😅
Sonra bizi bir yerde kıstırmasınlar tek akıllı biz olamayız son kareler şöyle olmasın. Çokta şey etmiyorum ben piyasa bizi yutar ya. https://www.youtube.com/watch?v=65HX53SLfuw
Piyasaya girersem zaten ben ben değilim bana her şey olabilir değişebilirim para beni hiç değiştirmez 😅 https://www.youtube.com/shorts/tmUFlenjplE keyfim geldi yine teşekkür ederim.
Mahmut tuncer de ii fikir olabilir aslinda😅 ama ben Ataturk'u klonlamak isterdim. Her ülkeye birer tane kolnlayıp göndermek. Bizim toplum onun kıymetini bilemiyor ama bak gör diger ulkeler nasil el üstüne tutacaklar 😇
♾️🖤🖤🖤
Eic icin tesekkurler 😊
Ya Mahmut Tuncer’in bir anda her yerde halay çekmesi cidden ultra komik bir sahne olurdu! 😂 Ben ise kesinlikle Cem Yılmaz’ı klonlardım, İstanbul trafiğine bir doz mizah şart çünkü! Şehrin her köşesinde espri patlatan Cem Yılmazlar... Of, acayip eğlenceli olurdu! Hepimiz biraz daha neşelenirdik bence. Peki sen kime gülerdin, kim çoğalsın isterdin? 🕺✨
Cevap
4Cevap
Kendimi klonlamazdım sıkıntılar hastalıklar falanlar filanlar. Bu hakkı saklayabiliyorsam saklamak isterim. Sonra bu hakkı istediğim kişiye vermek için.
Bu soruyu görünce aklıma asla aynısından gelmeyecek olan adam gibi adam geldi: Muhsin Yazıcıoğlu🇹🇷
Kardeşim gıcık biri var ama ne gerek var biriyle başa çıkamıyorum klonlasam ömrümü yer ikisi sjsjs
Kendimin isterdim sanırım birimiz dinlenir diğerimiz günlük işleri vs yapardı ☺️
Benim oyum da Mahmut tuncere gitsin dosösl
Kendimi kopyalardım. Biri ev işlerini halletsin bebeği doyursun bende uyuyayım şöyle 20-30 saat kadar arada. Şarjım dolunca hayata geri dönerim
Birisini klonlama şansım olsaydı. Moonbin yapardım iki tane olsun ve sonsuz olsun
Kendimi klonlardım, klonumu çalıştırır kendim parasını yerdim🤣
Bir tane mi klon yoksa bir sürü mü 😂
Bi tane istiyorum geri kalanını siz kullanın 😇
Tıpatığ olmazsa ne anladım ben klondan 🤣
Tuzak var tuzak jsjsh
Klonuma müdahale var benim ki bozuk çıkacak şikayetciyim 🤣
Ya ya umarım 🙄
Kendimi... Böylece hiçbir sorumluluk almadan ortadan kaybolabilirdim 😂
Seni klonlardim dkkxkxk
Ne gerek var ki 😀
Birden fazla olunca ne olacak sanki gerek yok 😄
Ahahaha 🤣