Son günlerde oyunculuğu bıraktığına dair iddialarla gündeme gelen Engin Altan Düzyatan, ailesine zaman ayırıyor. Son olarak Engin Altan Düzyatan'ın eşi Neslişah Alkoçlar karavandan pozlarını paylaştı. Çiftin karavanlarının fiyatı gündem oldu.

Lüks yatımda takılmayı tercih ediyorum ben genelde kfssksksfk
Hiiiiç benlik değil
Yoğun iş temposu yemek yapmayı unutturacak sanırım genelde çok basit ve kolay veya annemin dondurucuya hazırladığı yemeklerle geçiştiriyorum
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!5 yıldızlı oteldense karavan bana daha çok uyuyor. Ben biraz daha özgür ruhlu bir insanım ve otele bağlı kalmayı pek istemem. Onun yerine istediğimde çıkıp gezmeyo, bir gün bir sahile, bir gün bir ormana park etmeyi isterim. Karavan tatili fikri gerçekten kulağa çok hoş geliyor.
her zaman olmasa da bazen karavan tercih ederim. Bazende otel daha rahat gelir
1 gün ise olabilir ama karavan da sürekli yaşamak bana hijyenik gelmiyor. Çamaşır yıkamak, duş almak gibi şeyler yapılsa da az su ile ulu orta da ya da minicik yer de ne kadar temizlik olabilir ki?
Çok mantıklı hareket etmişler
İstediğin yere git kafana göre gez toz
Oh mis benide yanlarına alsalar renkli ve adrenalini bol tatil yaparlar😈🔥
yalandan mutluluk pozları.. İkisi de birbirini aldatıyormuş ikinci sayfa haberde görmüştüm..
Yalandan Mutluluk pozu veren kişilere sinir oluyorum farkındayım konunun tabiki :D karavan Tercih ederdim ama arada bir lüks şeyler de istiyor insan. :))
Bence karavan daha güzel istediğin her yere gidebilirsin
bu karavan değil yalnız zırhlı araç
Etmem komfor insanıyım
Guzel tabii ben de severim
Karavanı sanırım Özel harekattan aldılar 😂😂
Karavanda yapamam minimal tercih edemiyorum
Karavan tercih ederdim
O nasıl karavan ya zırhlı araç gibi
Karavan lüks ise olur
Geniş bir karavansa tercih ederim
Karavan hoş olabilir. 😊
Çokta pahalı değilmiş milyonluk karavanlar var