Merhabalar Herkese 🌸 Yesilcam oyuncusu Engin Çağlar: "Ben etrafta fazla oyuncu görmüyorum, gördüklerim de dizi oyuncusu. Bir oyuncu sinemada var olur. Şimdikilerin sinema filmleri var mı, yok! Olsa da iz bırakamamıştır!"
Sizce söylediklerinde haklı mı?
Engin Çağlar:"Etrafta fazla oyuncu yok" dedi. Gerçek sanatçılar Yeşilçam'da mı kaldı?
Haklı Kimse Boş yere Tepki Göstermesin Zaten Tepki gösteren Oyunculuk nedir bi gram anlayışı olmayanlar Kaliteli Oyuncular geçmişte Kaldı Maalesef Günümüz Şimdiki nesiller oyuncu demek oyunculuğa hakaret olur Sırf şöhret İçin yapmadıkları halt yok Millete tepeden bakmalar Ünlü birine selam veriyor sun adam yüzüne bakmıyor bu nasıl Saygısızlık Sanki üstünlüğün ayrı özelliği var Ama eskiden öyle miydi Kemal Sunal Şener Şen Münir Özkul Hayranlarına Karşı Halktan Biri Oldular hep kendisini sevenlere onlar da karşılık gösterir di Ne Güzel İnsanlar di 😊 ama şimdi maalesef Mezardalar 😥 ama kalbimde yaşıyor Televizyon da zaten Hiçbir dizi izlemiyorum düzgün dizi yok ki Hep Birbirini öldüren yok intikam aşk dizileri ise muhakkak sevişme sahneleri ne kadar reziller ya Yeni nesil dizilerin kökünden kaldırılması lazım yayından toplumu Bozuyor çünkü
Genel olarak katılıyorum, şöyle bir etrafa bakınca gerçekten oyuncu dediğim kişiler bir çırpıda sayılabilir. Bu bir çırpıda saydığım oyuncular da gidince, yerine geçecek çok kişi göremiyorum. Yani her geçen gün bu oyuncular azalıyor. Üzülüyorum. 😕
Yuzde yuz dogru Kemal Sunal filmlerindeki kotu karakterler kabadayılar felan ne guzel rol yapiyorlar guzel rol yapanlar eskide kaldi Simdikiler kim daha iyi laf sokar yarisi yapiyorlar. Ama oyunculuk yok. İlla bi racon olucak ki onuda beceremeyip abartiyorlar Senaryo desen yerlerde zaten. Hep ayni seyler donuyor. Film sektorunde geriye gitsek ilerlemis oluruz. Elde imkan yokken yapilan filmler tamamen sicak ekmek gibi emek kokuyordu. Simdikilerin tadı hic yok Elbette guzel oyuncular var rolunu duzgun yapanlar ama onlarda cok nadir ve kotu senaryo kurbanı olmuslar. Napsin insanlar onlar da hakli rol kotu diye cikip yuzuklerin efendisine mi gecsin sektor bu maalesef
Anladığıma göre diziler artık sinema klasmanında çekiliyor. Eski oyuncuların vizyonu yeni kuşak oyuncularına ve yeni çağın sektör anlayışına direnmekle meşgul. Bir film çekmek muazzam ekonomi istiyor. Dizilerde de muazzam oyuncular mevcut. Gereksiz ayak direyen kendi kaybeder. Uyum sağlayan ve takdir eden kazanır..🍀🍀
Kesinlikle yeni ve iyi oyuncular var o konuda haklısınız ama filmi ekonomik koşullardan dolayı çekmediklerini zannetmiyorum :) ülkemizde oyunculuk eksiği değil senaryo kıtlığı var
Senaryo olayın kâlbi evet ama bence reklam geliri sektörel motivasyon kaynağı resmen. Kimse emeğini tutkulu bir yaklaşımla ortaya koymuyor. Domino taşı gibi değil mi ne dersiniz? Para, senaryo, oyuncu döngüsü var gibi geliyor bana..
Elbette yetenekli oyuncular var lakin eski 3 kuruşa bu işi yapmış hayatını adamış bir evi dahi olamamış insanlar elbette yok Girin ihsan yüce yazın bakın adam daktilo başında senaryosunu yazarken öldü
Valla öyle severek izlediğimiz çoğu filmde ismi var adamın. Ömrü boyunca hemen hemen her türlü sanatla uğraşmış. Sahnede fazla rol almadığında değeri de ismi de pek bilinmiyor. Ruhun şad olsun güzel insan...