Ayrılıklar da sevdaya dahil diye diye içimiz dağlanırken, bazı ünlülerin ayrılıkları hatta aldatılmaları daha bir dokunuyor içimize be! Hangisini daha çok içselleştirdiniz doğru söyleyin.
İrem Derici
Serdar Ortaç
Merve Boluğur
Seçkin Piriler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ayrılığıyla dağıtıp, ''bu çok çekti be'' dedirten ünlü hangisi?
İrem'in dağıtmaları genelde kendiyle ilgili. Tam bir şeyi buldum derken kaybetme psikolojisi. Serdar ise kumar bağımlılığı ve genç sevdası yüzünden kaybetti. En çok kumardan ama kızı dinlemedi, kız da sonunda boşandı. Serdar'ın çektiği şey ayrılık değil kumar bağımlılığı, ayrılık sadece sonuçtu. Merve, Murat'tan sonra dağıldı dedik ama tanımıyorduk onu, belki hep böyleydi, uyuşturucu manyağı olmakla ego manyağı olmak arasında gidip geliyor, zamanında girdiği Küçük Sırlar Ayşegül karakterine girmiş çoğalıyor, kırmızı ruj, vamp bakış, sokakta yürürken terlik üstüne derin dekolte dar siyah elbiseyle gezmeler, göğüsler zaten silikon, her an sadece seksi olma çabası ama olamama trajikliği, her şeyi kafaya takmaktan uyuşturucuya düşme ama lafa gelince ot kafasıyla ben hiçbir şeyi takmıyorum deme. Seçkin ise, çekmiş olabilir ama aptallığından, biri Kaan'la evli olduğu dönemde evine gitmiş olduğunu ve Kaan'ın bu kıza daha muhtemelen çocuğu bile yokken çok kötü davranıyor olduğunu gördüğünü anlatmıştı, yani sen kötü davranışa susar susarsan, saygı duyulmadığın bariz olursa, istenmeyip de gözardı ediliyor ve vazgeçiliyor oluşuna da şaşırılamaz. Yani demek istediğim, ayrılık bu insanları mahvetmedi, bu insanların kendi içerisindeki sorun ve sorunlu tutumlarından dolayı konu buraya geldi. En güçlü duran İrem, istediği kadar yıkılsın, kendini yeniden inşa eder, çünkü Koç burcu. Serdar için her şey geçer gider, çünkü Kova burcu. Seçkin ise parasına, çocuğuna, hayatına, yoluna bakar sessiz sessiz, çünkü en civciv döneminde bile kendisini bir erkeğin arkasına kapatmış biriydi, kariyer derdi, hayat hırsı yok, onun için bir şey değişmez. Ancak birini seçmek gerekirse, bu kız aralarında her zaman en sorunlu olandı. O yüzden de böyle yıkıldı. Murat beni nasıl bırakır, nasıl aldatır, nasıl af diler, affetmem için evlilik teklif eder, tam egomu tamir etmiş her şey güzel giderken nasıl başka başka bir kızla yeniden aldatır psikolojisini aşamadı. Ama dediğim gibi gibi bizim onu tanımadığınız dönemde belki kafası yine bu kadar tırlaktı. Kendini erkeklere kanalize eden bir tarafı var, erkekle var olan, olmaya çalışan, olamadığında da içi bu kadar boş kalıp bocalayan. Bu anlamda zavallı bir tip. 6 senesi Murat'a üzülüp depresyonda girip ot içmekle geçirdi, halbuki gençliği gidiyor, onca sene içerisinde yüzlerce projede yer alabilirdi. Bir insanın kendisine yaptığını bin kişi gelse yapamazmış, o biçim.
Aslında hiçbir ünlü için emin bir şekilde “dağıldığını” düşünmüyorum. Çünkü bundan nekadar emin olabiliriz ki? Gerçekten aşk mıydı, gerçekten ciddiler miydi, gerçekten sadece anlattıkları kadar mı her şey, gerçekten aldatıldı mı? Evli çiftlerde hele öyle ilişkiyi dışardan bakmakla anlayamazsın. Evin içinde ne olduğu, yatak odaları, bunlar hep çiftlere özel konular. Bizi de gayet alakadar etmez. Bazı ünlüler var mesela, ayrılalı 5 sene olmuş ama hala dağılmışlık pozlarında. Bunlar sabahına ayrılsa akşamına yenisi bulabilecek potansiyel de insanlar, birden sosyal medyayı atar gider yapmaya kullanmaya başlamaları bana sadece can sıkıntısı belirtisi gibi geliyor. Ona buna laf atmaya başlıyorlar. İlişkiler biter, hepimiz üzücü ayrılıklar yaşadık. Şu an geçmişte yaşadığım en ağır ayrılık bile kendime gülünç gelirken, ünlülerin gerçekten ilişki mi yoksa sadece vakit geçirmek mi olduğunu bilmediğim ilişkilerine yorum yapmıyor, üzerine düşünmüyorum.
Meryem Uzerli hariç tanımam. Kadın hamileydi ve saçma sapan şeyler yaşadı. Üstüne koca diziyi bırakıp başka ülkeye gitti. Psikolojisi falan bozuldu. Hem o psikoloji hem hamilelik.. Tamam kendi çocuğu, sevebilir. Ama kazık yediğin bir adamın çocuğu var içinde. Ve sonsuzadek onunla. En büyük sorumluluğu yüklenip hayatına devam ediyor. Ne kadar mutlu gözükse de o zamanlardan sonra eski Meryem olamadı.
Serdar Ortaç olmalı bence ama en fazla üzülen Merve Boluğur yani... Aklım hayalim almıyor Serdar Ortaç'ın durumunu. İnsan nasıl bu kadından ayrılır? :D
Tabi aralarından ne geçmiştir bilemeyiz ama bence düzelmeyecek gibi de bir problem de yoktu aralarında...
Kız ayrıldı ondan diye biliyorum twitterda görüyordum bir ara çok. Kız nafakayı ödemiyor diye mahkemeye vermişti bu da hala kızcağız haklı falan diyordu.
Serdar kumar bağımlısıydı, tüm parasını oraya gömüyordu, kız çok uyardı onu, en sonunda birçok sorundan ötürü kadın ayrıldı. Zaten hastalık ve yaş dolayısıyla birbirlerine yetemiyor veya karşılık gelemiyorlardı. Kız aldırmış olsa Serdar ona para koklatmazdı, bir kendiniz sanmayın akıllı.
Hiçbiri. Kadınlar analar tarlada sabahtan akşama canı çıkıyor üç kuruş kazanmak için bunlar ne çekmiş kimin eli kimin cebinde belli olmayan hayatlarından banane üstelik aşklarında inanmıyorum. Böylelerini işsiz güçsüz bir amaç edinmeyen insanlar inanır izler.
Bunlardan çok bağımsız ama Engin Altan Düzyatanla Özge Özpirinççi ilişkisi vardı. Ayrıldıklarında Özgeye çok üzülmüştüm, Engin Altan kısa sürede evlenmişti. Hala gelir aklıma Engin’e biraz küskünüm bu konuda ☺️😊
ayrılığa neden böyle bakıp görüyoruz ki. ayrılık demek kötü şeyin bitişi yeni şeylerin başlaması içindir asıl olan. kim mutlu ya da mutsuz bilemeyiz kendilerine sormadan.