Amber Heard, Musk ve Cara Delevingne ile üçlü ilişki kaydı sence doğru mu? Yoksa mahkemeyi yanıltmaya yönelik olabilir mi?

Mahkemeye sunulduğuna göre ortada asansörde üçlünün bir arada oldukları doğru. Ama biz görüntüleri detaylı olarak görmedik. Eğer onların shlsk kuralları ve hukuk sistemlerine göre bu gönüllü birliktelik suç teşkil ediyorsa ve bu görüntüyü suçu somutlaştırmak İçin mahkeme delil olarak kabul edebilecekse sonuç vahim. Sma farkında iseniz onlar bundan yata almazlar, bilakis tüm dünyaya bedava reklam yaptılar. Reklamın kötüsü olmaz. O yüzden bu üçlü ilişki kaydı doğrudur bence. Ama özünde kurgu olma ihtimali çok yüksek. Kazan kazan politikası var gibi. 😎😃
elon musk abimiz çıtır çıtır yemiş hem amberi hemde
Cara Delevingne... johnny abimizde lan benı nasıl almazsınız dörtleyelim swing yapalım dedik siz otel odasında arkayı üçlemişsiniz hemde cara varmış onun tadını merak edıyordum hemde demiş , sonra ben bilirim sıze ne yapacagımı deyıp mahkemeye kanıtları asansor oteldekı sunmuş .
ee Cara Delevingne benim yicek halim yok elon musk abimiz emikleyip dillemiş. şanslı pust. bu arada Cara Delevingne panseksüelim dıye gezınıyor ama sıkı bir bisex bunuda bılıyoruz , hem et ete değsin hemde yalayıp diişleyip emiklesinler bana çalışınlar demiş demek ki birde teknolojı devin elon abimize dilletmiş , ne diyelim helal olsun .
@Berivann6 e ben ne anlattım yukarda :) :)
asadaga
:)
Hep derim ister kral olsun, ister dilenci, ister alım olsun ister zır cahil. İnsan insandır. Herkesten her şey beklenir. Musk kafası iyi dolaştığı ve cinselliğpe takılmış olduğu için yapmış olması şaşırtmaz.
Cevap
14Cevap
Elon Musk ile ilişkisi olduğuna inanıyorum ama kayıt konusunda yeterli bilgim yok
Bence doğru değil Elon musk olmadığını söylemişti sanırım
olan Johnny Depp'in itibarına oldu boş yere feminazi dünyası, adamın bütün kariyerini bitirdiler, isimlerini her yerden sildiler, karayip korsanlarının bir numarasıydı artık yerine saçma sapan birini koyacaklar.
Amber Head denen cadı Jony Depp gibi bir adamın hayatını bir anda alt üst etti tüm dünya nefret ediyor ondan söylediği hiç bir şeye inanmam
Elon oğluna bak sen neler yapmış
Jonny diyorsa doğrudur güzel fantezi ama...
Irz düşmanı elon.. zaten sevmiyordum.
kime ne onların tercihi.
Olsa bile kime ne.
O para bende olsa 15'li falan yaparım 😂
Serenia yeni hesabım
Onu onlar biliyor artık
Link var mı 😂😂😂
Doğru ise şaşırmam
Bu kadindan beklerim
😮😮😮😮😮
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?