Magazin Ünlülerin bayram sahnesi📸 En şık kim? EhaMeng Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Hadise Gülşen Derya Uluğ Ebru Gündeş Gülben Ergen Sibel Can Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ünlülerin bayram sahnesi📸 En şık kim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Prista Takip Et FenomenYoda Yaş: 34 +1 yıl Hadise. 💥 ünlülerin çoğu giyinmeyi bilmiyor bence. İyi bir stiliste ihtiyaçları var. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 7,7b cevap paylaştı. Gülşen olabilir 0 0 Yorumla
princessNokia Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Ebru gundes ne gymis oyle ya ben oyumu hadiseden yana kullanicam 0 1 Yorumla princessNokia +1 yıl ve gulsen duzgun giymis bu sefer Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hiçbiri şık değil. Giyinmeyi bilmiyorlar 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Magazin konusunda 6b cevap paylaştı. Hicbiri 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hadise. 💥 ünlülerin çoğu giyinmeyi bilmiyor bence. İyi bir stiliste ihtiyaçları var.
Gülşen olabilir
Ebru gundes ne gymis oyle ya ben oyumu hadiseden yana kullanicam
ve gulsen duzgun giymis bu sefer
Hiçbiri şık değil. Giyinmeyi bilmiyorlar
Hiçbirini beğenmedim 🤐
Gülşen, derya
Hadise ❤️
Hicbiri
Saçmalardan seçmeler
Bence Gülşen her zaman açık ara önde