Barış haklıydı bence her zaman olduğu gibi
Barış
Nagihan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bakmadim ama nagihan varsa karsi taraf haklidir 😃
Doğrudur
baris cünkü nagihani ilgilendiren bi durum yoktu
Aynen öyle
Cevap
6Cevap
Nagihan saldırgan olmayı it dalaşına girmeyi seviyor uyarı aldı yine akıllanmadı gitse de kurtulsak erkek kılıklı ya
Barış şu kardeşim benim o öyle birsey olabilir mi dediği kızla öpüşen eleman degil mi
Evet de bu konuyla ilgisi yok zaten
Çok barışçı var ya ona laf atmak kolay değil
Ama bu kavgada haklı
Barış
Aaa 58 hemşerim
İşte bir sivaslı daha
Kim bunlar
Survivordan
İzlemiyorum bilgim yok nagihan diye bi erkeksi kadın vardı bi ara barış ı bilmiyorm
Bir video izlesen bile anlarsın barışın haklı olduğunu inan
Sevmiyorum valla çocuk gibi tartışıyolar valla saçma geliyo bana
İyi boş ver o zaman
onca zaman susan adam şimdi coşmaya başladı
Adam sessiz sakin biri. Sessiz insanların öfkesi her zaman için daha tehlikelidir. Barış da öyle. Sinirlendiği zaman tam sinirleniyor. Nagihan durduk yere karışmasa kavga da çıkmaz
huzur buldum demesi yanlış yer ve yanlış zamandi
Orası öyle. Ama nagihan da sanki annelik yapmış gibi nankörsün terbiyesiz tembel teneke gibi laflar kullanmamalıydı
nagihanin her zamanki hali
Maaalesf ki öyle
barışın bu potası zor olacak sanirimm
Sanmam. Adam 2020 yılında 7-8 kere üst üste sms birincisi oldu. Ayrıca dünya yakışıklılar listesine falan girmiş. Sırf fanları çok olduğu için. Barış bu fan kitlesiyle biraz da performans olsa şampiyon olur. Zaten fanlarından dolayı çekemiyorlar. Çünkü anlam veremiyorlar
izleyip gorecez
Seni eleme günü burada bekliyor olacağım
burada olurum kesin
İkinci potada elendi. Ama kurguymuş canım
hayırlısı kendini toparlar artik
İnşallah da önce biz kendi hayatlarımızı toparlayalım her şeyden gına gelmeye başladı bana
haklısın daralttı hayat
Cümleten kolay gelsin her şey çok saçmalaşmaya başladı. En azından yaz geliyor. Bir motive kaynağı
kesinlikle sana da kolay gelsin
Baris
Nagihan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar