Sevgilimle tartıştık sizce kim haklı bu kavgada?

Ailemden gizli ilişkim vardı. Sevgilimde kardeşimi bilmiyor tanımıyor kardeşimde bilmiyor tanımıyor. Bugün oraya ısrarla gitmesini önerdim, o da bana zaten devamlı gittiği memnun kaldığı kaç yıllık kuaförünün olduğunu söyledi öneri için teşekkür etti. Bende ısrarcı oldum işte. Maksat görsünler tanımadan diye öyle heves etmiştim traş etmiş olur anı olur diye işte. Sevgilimi ikna ettim gitmiş işte ama kardeşimde yanındakinin telefouna bakıp bir yandan iş yapmaya çalışıyormuş sevgilimin anlatması. Sevgilimde demesi telefona bakacağın zaman traşı bırak bari beklerim acelem yok demiş. Kardeşimde sıkıntı yok abi gözüm kapalı bile traş ederim seni demiş. Neyse sonra yanındaki kardeşime kız göstermiş instagramdan. Kardeşimde abi çok iyi yaaa demiş o esnada makinede elindeyken sevgilimin saçında bir kaza yaşanmış kötü bir manzara oluşmuş. Sevgilimde kızmış. Kardeşimde kızma abi düzletiriz demiş. Sevgilimde küfür edip nasıl düzelticen saçımı uzatıcan filan bağırmış kızmış. Ya işini yap ya telefona bak ikisi birden yapma filan dövmüş iteklemiş kardeşimi. Bende sevgilim anlatınca öğrendim abarttığını söyledim küfür etmene gerek yoktu dedim. Ben mi hatalıyım şimdi dedi kızgınca. Bende abarttığını gereğinden fazla tepki gösterdiğini bilerek yapmadığını söyledim. O da bana kızdı işini yapsın sosyal medyada kız peşinde koşup kızlara bakacağına önüne baksın hem sen niye onu bana savunuyorsun dedi. Kızdım bende kardeşimdi o anı olsun diye gitmeni istemiştim aferin sana başlamadan bitti diye kızdım engelledim.
Sizce bu kavgada haklı olan kim?

Sevgilimle tartıştık sizce kim haklı bu kavgada?