Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan paylaştıkları ve söylediği şeylerle sürekli gündeme geliyor. 23 nisanda da yanlışla 24 yazdığı için tepki aldı. Paylaşımı hemen silse de sosyal medyanın gözünden kaçmadı ve kimisi yanlışlıkla değil de gündeme gelmek için bilerek yaptığını iddia etti. Sonrasında yaptığı paylaşım Siz ne düşünüyorsunuz?
Duygu Özaslan 23 Nisan yerine yanlışlıkla 24 Nisan'ı kutladığı için tepki aldı. Böyle yazım hataları olamaz mı?
Bilerek yaptığı bir şey, ikinci pozunu da önceden ayarladı. Ne yapılırsa reyting tutar ona göre oynuyor onlar, hatta sosyal medya üzerine çalışan bilişim şirketleri taktik senaryoları onlara verir, o gün ilk yorumları atacak binlerce sözde takipçi hesabının ilk yazacakları mesajlar ve hangi aralıklarda yazacakları bile çalıştığı şirket tarafından programlanmıştır. Aynı anda face, twitter, youtube paylaşımları bile hazırdır. Mesele kişinin ne yapıp yapmadığı değil, kişinin sosyal medya gündeminden düşmemesidir, çünkü uzak kalırsa asıl reklamlarda oynatacakları oyuncu unutulmuş bir oyuncudur. Siz belki KS'de kendi fenomenliğinizi kendiniz başarıyorsunuz, ama onlar öyle değil, ciddiye almayın.
Şu an sen onu burada paylaştığını göre amacına ulaşmış. Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Ben kendisini tanımıyorum ama bak şimdi adını duydum. Ap#al desem bile onun için ne değişir ki? O yüzden reklamın kötüsü olmaz. Bilerek yazmıştır. Arkasından farkedip silmek yerine başka bir story atması bunu kanıtlıyor.
Ama işte bazı insanlar çok şeytanca taktikler yapıyor. maalesef benim öyle planlarım yok. Maalesef diyorum çünkü olsaydı keşke. Bu dünyada öyle olanlar kazanır
Bilerek yapıyor, kendini gerz*kalı yerine koydurup ünlü olmakta yeni moda oldu eskiden soytarılar sadece sirklerde olurdu çok şanslıyız her yerde görebiliyoruz artık.
Tepki Gösterenler de Bi Şekil Nedir yani Yanlışlıkla Bi sayı eksik yazmış Eğer Bilerek Yaptıysa olmaz tabi ama yanlışlıkla olan bir şeyi büyütmek Çok saçma
xjssj yazım yanlışı olduğunu sanmıyorum gündeme gelme çabaları ki istediğine abartan insanlar sayesinde ulaşıyor ardından da saçma sapan stori atıyor klasik influencer hareketleri
Linçleyenler ülkeyi batırana bu kadar ses çıkarmadı ya ne enayi milletiz eskiden beri. Ağaç keserler ülke ayaklanır, ülke batar herkes keriz gibi oturur
zule iyi günler.. ilk seni gördüm yazdım, KS'ye yeni üye oldum da, bişey sorcaktım xper puanım yetmedi. mesaj da atamadım ulaşır mısın rica etsem. teşekkür şimdiden