https://www.bursadabugun.com/haber/hakan-ural-hadi-ben-devletin-yalakasiyim-1506111.html
https://www.mynet.com/hakan-ural-gelen-tepkiler-sonrasi-adeta-cilgina-dondu-hadi-ben-devletin-yalakasiyim-siz-nesiniz-396770-mymagazin

Zaman zaman İzlerim, tiki dikkatimi hep çeker dilli 😄
Eleştiri bakımından şunu ifade edeyim; olaylara bakış açısı elbette böyle haber magazin programların da dobra olmak zorunda,
lakin her olay da her fırsatta kendinden ben Polat Alemdar'ım bilmem kaç yüz küsür ölmedim ölmeyeceğim temalı beni herkes bilir şöyleyim, böyleyim triplerine girmesi başrol olduğunu sık sık vurgulaması diğer ekip arkadaşının çoğunlukla hı hı Ho Ho diye gülerek geçiştirilmesine neden oluyor.
yazık kıza be gülsün mü ağlasın mı belirsiz.
Devletin davetine icabet edip yemeğe katılmış, mevcut hükümete düşman olanlar ise yalakalıkla itham ediyor adamı. Allah akıl versin insanlarımıza gerçekten, aklı selim insan kalmamış etrafta. Herkes nefret öfke kusuyor. Bir tarafı x sebepten sevmeyip düşman kesilirken kendileri de farklı bir nefret söylemi ile saldırıya geçiyorlar. O eleştirdikleri insanlardan daha sempatik görünmüyorlar, ya da daha iyi. Protokol adabı bilmeyenler klavyeden ahkâm kesiyor. Ulan siz davet edildiniz yere hele hele ülkenin başı tarafından davet edinildiğiz yere gitmemeyi kahramanlık mı sanıyorsunuz? Ya da o davete icabet edenleri neyin yalakalığıyla suçluyorsunuz?
Hakan Ural çok yerinde konuşmuş, olunacaksa Devlet yalakası olunur. Ki davete icabetin yalaklıkla da alakası yok, protokol adabıdır bu… bizim Twitter tayfasının kelime haznesi vizyonsuzluğu bu da.
Ben bu adamın vasfının tam olarak ne olduğunu bilmiyorum😅. Niye bu kadar ciddiye alınıp öfke kusulmuş acaba. Giden gitsin istediği iftara.. zamanı gelince kimin kime destek verdiğini neler söylediğini bu iftara gidenler unutur halk unutmaz.. halk derken bütün halkı kastetmiyorum tabi , beyin ölümü gerçekleşmemiş olanlardan bahsediyorum.. bu arada devlet değil hükümet 🥸
Bu adam yağmur nereye yağsa oraya şemsiye açanlardan. Devlet ile hükümet arasında ki ayrımı yapamayacak kadar güç budalası olmuş. Babası da kendide hayat boyu talihsiz açıklamalar yapmış kişiler. Twitter da gündem oldu kendi rezilliğini görünce çıldırdı tabi. Otursun dedikodu yapsın amaçsız.
Cevap
15Cevap
Valla ağzına sağlık adam konuşuyor eleştirecek yerde eleştirisine sunuyor beğendiği şeyleri de söylüyor nankör değil!!!
Ya bir ülkede devlete hükümete muhalif olmak nasıl normalsa , destekçi olmak sevmekte normal arkadaşlar, aksi zaten senin sakat zihniyette olduğunu gösterir
İnsanlar kendi düşüncelerini ağızları laf yapan birileriden duymaktan hoşlanıyorlar diye tartışma programı izliyorlar ama bence enerji çalan bir şey görmek bile yetti ya şu an
Sanatçıların da sorunları var böyle bir iftar yemeği düzenlenmiş gitmesi çok normal bunu yalakalık olarak anlayan zihniyeti anlamıyorum muhalif sanatçılar ne kadar normalse destekleyen de normal insanları linçlemek taciz etmek bu konularda farklılıklara tahmullleri olmadığını gösterir farklılıkları normallestirelim lütfen
Kendisine sormak lazım O kadar yalakası madem 1 askerlik fotoğrafi yayınlasın da görelim. Biz bu ülke için Askerlik yaptık Üstüne senin seferberlik görevin Var her ihtimale karşı Gel imza At Dediler Onu da attık Savaş Çıksa ilk koşacak olanlar biziz ama kendisini İlk ucakla kaçacak olanlardan.
helal olsun delikanlı bir adam devletine sahip çıkıyor üç kuruş ugruna devletine sırtını dönmüyor
Seyretmiyorum kendi demiş yalakayim diye başka söze gerek yok🤗
Devlet ile hükümeti ayıramayan bir adamı ciddiye almam, dinlemem, hakkında yorum da yapmam. Mal gelmiş mal gidiyor ne diyim
en azından kendini biliyormuş bugün bunun yarın kimi?
En azından adam dürüst, kimisi bunu yapsa da burnundan da kıl aldırmıyor.
Yalakalık adına üstadın şu sözü geldi aklıma;
Ülke bölünsün istiyorum,
Yandaş, yalaka ve y*vş*klar bir tarafa,
Onurlu, şerefli, üreten emekçi insanlar bir tarafa.
Can Yücel
Devletin değil hükümetin, Tayyip’in yalakası!!
Hepsi hem de!!
Daha düne kadar büyük çoğunluğu akil adamdı. Sözde çözüm, açılım sürecinde Türk Milletini “ ikna etme” ( kandırma) operasyonun içindeydi hepsi..
hayır seyretmiyorum ama tam bir dediği gibi bir arkadaş..
zaten öyle ama devlet değil şu an ki hükümetin olacak o
Yalakaların sayısı aldı başını gitti bu devirde. Hiç sevmem samimiyetsizleri.
bize bilmediğimiz bir şey söyle hakaaan
Kendisini öyle görüyorsa dogrudur
Ay bu adama bayiliyorum cok beyefendi
Arada bakiyorum ama ozellikle izlemiyorum.
Hic sevmem bu adami bos konusanin kalfası
biliyoruz zaten malumun ilanı olmuş
milletvekilliği hayırlı olsun
Devletin değil hükümetin diyeceksin Hakancığım...
Herşeyologlarda bugün...
İnsanın kendini bilmesi güzel bir şey.
Ee doğru konuşmuş kolpalık yapmamış
Tam bir troll tırı viri herif
Hayır, izlemiyorum
Sevmem bu adamı
Hayır seyretmiyorum
Hayır
Seyretmiyorum
Devleti yanlış anlamış o öyle bir şey değil
Bu kim la vasfı ne
Hayır izlemiyorum.