Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin
Aleyna tilki yeni bir şarkı çıkardi haliyle yorumlarda geldi begenenler gibi beğenmeyenler mevcut. Aleyna Tilkinin de Cüneyt Özdemir'e cevabi gecikmedi sizce klip şarkı nasıl Cüneyt Özdemir hakkımı?

Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin

Kimseye bir kalıp yapıştırma peşinde değilim fakat çok üzülüyorum çıplaklığı medeniyet sandıklarında. Yasitim olan bir kız kalmış abartmayalım partiye okul kiyafetimle gitmek istemiyorum ve yolda değiştiriyorum diyor! Ya biz canım ya da iktidardakiler çoluk çocuğun izlediği beş para etmez insanlara para teklif edip yolsuzluğu meşrulaştırmak istiyorlar!! Ben gelecegimden korkar oldum çocuk yapmaktan korkar oldum. musluman bir ülkenin örf ve adetlerine aykırı durum demiyecem. Çünkü insanı duygularımızı içimizdeki çocukluğu temiz ve saf çocukluğu sümüklü hallerimizi yağmur altında ıslanıp çamura batmamizi ne çabuk unuttuk. Eskiden anne terliği diye bir kavram vardı. O zamanları özledim. Tek derdimizin komşunun eriği olduğu zamanları özledim.
Evet haklı Aleyna Tilki gittikçe daha da berbat olmaya başladı ilk birkaç şarkısı gerçekten güzel de hakkını yemiyorum ama son zamanlarda heleki son iki ya da üç yıldır o kadar kötü çalışıyor ki her alanda
Ben bu kızı hiç sevemiyorum.. Sesi harici her şeyle gündeme gelme çabasında.. Aşırı buluyorum yaptığı şeyleri.. O işi yapıyorsa eleştiriyi kabul ediyor demektir.. Keyifli günler..
Aleyna'nın nasıl gündeme gelmeye çalıştığı ortada ama aynı şekilde Beyonce klip çekince kimse bunu demiyor. Bu da var. Eleştiriyi anlarim ama hakaret boyutuna niye varılır. Ona anlam veremiyorum. Sana ne derler adama
Cevap
28Cevap
Sonuna Kadar Evet Katılıyorum 👏🏻 Akıllı Olan Kızın bu yaptığının Ahlaksızlik Çok cirkince olduğunu Kabul Ediyor Ama Cehalet Pislik Zihniyetler Normal Görüyor hemen tepki neymiş Sananeymis Bıktım şu laflardan Neymiş Özgürlük Muş Özgürlük le Ahlaki bir tutmayın bir kere o hadsizler Tamam İnsan Özgürdür Ama Ahlak Namus Olmalı O zaman kimse kimseye yaptığı yanlışı söylemesin toplum iyice pislik Rezalet olsun bumudur Yani Bu Aleyna nin Cidden suyu çok ısındı artık buna uygun bir ders verilmesi lazım ders derken tecavüz zannetmeyin Başka bir ders Yani Ne ahlak ne edep var Annesi ne ki kendisi ne olsun
Şarkı kötü olabilir ama neden herkes klibine dil uzatıyor bunu anlamış değilim. Evet, iç çamaşırlı birkaç sahnesi var ama başka sanatçılar iç çamaşırıyla sahneye çıktığında ve onlara dil uzatıldığında bu kez çoğu cephe almadığı gibi sahneye bikiniyle çıkan sanatçıya destek olup dil uzatanlara da ''yobaz'' gibi laflar sarf ediyorlardı.
Şimdi bunu klipte Aleyna Tilki yapıyor ve tüm Türkiye'nin ahlaki değerleri zedelenmiş gibi konuşuluyor. Zaten kendisi de 22 yaşında bir sanatçı, çocuk da değil.
Çoğunuzda Batı özentisi var ama Amerika ve Avrupa'daki kadın sanatçıların klipleri bundan çok daha teşhir olabiliyor. Rihanna bir şarkısında twerk dansı bile ediyor ama Rihanna'nın kliplerine bakılmıyor.
''Ama burası Türkiye'' diyorsanız o zaman aynı kostümle sahneye çıkan sanatçıları eleştiren adamlara da ''yobaz'' gibi sözler sarf etmeyeceksiniz, fazla tutarsız oluyor çünkü.
Şarkı yapmak sanattır. Onu dile getirmek şaheserlik bir şeydir.
Bu aleyna gibi tipler de bedenini piyasaya sürüp ön plana çıkmak istiyor.
Kimsenin şarkıya baktığını düşünmüyorum.
Tamamen rezillik.
Bu kız ingilizce şarkı çıkarmaya başladıktan sonra baya açılıp saçılmaya başladı. eskiden de vardı ama bu kadar değildi. eskiden aklıyla ön plandayken sonradan zıvanadan çıktığını düşünüyorum ki akıllı bir kızdı kendisi.
Gram sevmediğim aşırı egolu ve safsalak bir kız o yüzden sevmiyorum
Terbiyesizliğin adı sanat olmuş. Ne zaman yok olacak şöyle tipler merak ediyorum kötü örnekten başka bişey değil midem bulanıyor
Öncelikle aleyna tilkiyi sevmem. Lakin yaptıklarıyla da gurur da duymam.
Ancak şu bir gerçek ki, Türkiye'de ki hiç bir sanatçı bu kızın yaptığını yapamadı.
Şarkıları ile değilde başka şekilde gündem olan biri kimse kendini kandırmasın şarkı için videoyu izleyen kimse yok
Şu yorumun altına imzamı atarım.
Nereye yazmışlar bu yorumu
hayat kadını sanata dönüştüğünü düşündüren bir klip daha.
Anne ve babasına hayret etmemek mümkün değil. Bu ve benzeri klipler arz ve talebin muhatabı olan toplumunda ne kadar örselendiğinin kanıtı olarak gösterilebilir.
Kesinlikle çok haklı soyunarak sanat yapmaya çalışıyor sesiyle değil meraktan az önce izledim tam anlamıyla berbat
Berbat tabiki de soyunmadan şarkı yapamaz hale geldiler artık
Katılıyorum, yeni klibinde p*rno filmi çekmeye ramak kalmış hani
Unutuldukca, soyunmaya basliyor, yakinda farkli klipleri cikicak as kaldi 😀😀
Berbat iğrenç 🤮 🤮🤮🤮🤮🤮adeta mide bulandırıcı bir klip olmuş
Çekerse çeksin. Bir şarkıcı soyunmuşsa izlemezsin olur biter. Amcalar genç kızları sürekli eleştiriyorlar torunlarınla ilgilensinler klip izleyeceklerine
Özenti ve kötü olmuş. Bi yerini açınca niye izlenir saniliyor
herkeste kendi i haklı çıkarıyor televizyon izlemiyorum ztn umrumda değil
Aleyna cevap vermeseydi daha iyi bir hamle yapmış olurdu şimdi al birini vur birine durumu olmuş
şu firteke memeli beni de sinir ediyor tam ağzına bir tane çarpmalık, şımarık
Ve halen bu ülkede kadınların ezildiğini iddia edenler var... Aleyna ve onun gibilerin yaptığı ucubeliklerin onda birini bir erkek yapsaydı ya hapishanedeydi ya da tımarhanede...
Ben bu iğrenç şarkı ve striptizden bozma mezbele klibin nesiyle gurur duyacakmışım?
Hanımefendi, müzik eşliğinde soyunup tuhaf hareketler yapması alenen striptizvari hareketlerdir. Yanlışı eleştirelim, eleştirenleri değil...
Ben çocukken güzel bir deyim vardı
Rock lokum gibidir, pop çoh hojdur ama benane diye 😃
Popcular da o kadarlar ancak 😃
umursmaıyorum bile. Aleyna filan da tanımam dinlemem
Yav isterse çırılçıplak soyunsun.. bence aleynada guşende s£xy değiller.. boşuna dikkat çekmek için yaptıkları şeyler onları ucuz gösteriyo...
harbiden klip kötü şarkıya yapcak eleştiri yok rap hariç anlamam ama klip igrnec
Klâsik Aleyna ilk zamanlarina bak yetenek sizsiniz de falan sonrdan egoist bir insan olmuş belli
Berbat bir ses diye başlamalı
İzlemedim muhtemelen katılıyorum ama.
Aleynadaki fizik hicbir ünlüce yok kız taş gibi hakkını yemesin kimse
şu kızı çekemiyorlar be :)
Şu kızın yedikleri edirneden karsa duple yol olur.
Berbat. Daha fazla söze gerek yok.
Bu kadında kafayı yedi
Türkiye’de ki klipler bile batı özentisi
Bize be şu kızdan ya ondan olan beden herkeste var
Haklı
Katılarak gülüyorum
izlemedim ama dinledim..
güzel bir şarkı..
Evet. Zaten kim unlu yapti su birey anlamıyorum.
Sonuna kadar haklı adam be
Evet katılıyorum, gerçekten berbat olmuş
Gerçekten kötüydü.
Adam haklı
İyi dedi
klip gerçekten kötü
Valla ben devamında p*rno bekledim klibin
Ama kırmızı çok yakılmış
Bildiğin faişe işi
Katılmıyorum gayet güzel
Haklı
Aç demek ki