O ayrı bi konu kanka müteahhitseniz yaparsın yani bi 100 milyon yapmak zor değil. Sen demin biz bunlardan iyiyiz dedin ya ben ona dedim knka sen ne diyosun diye hadi tip olarak belki ama yani sonuçta attıkları saatte 900 bin kişi fotoğraflarını beğenmiş
Evet babam müteahhit 20 yıldır ondan önce de Almanya'da çalışmış mühendis olarak neyse konuya gelelim o kadar beğenmeleri onların müthiş olduklarını göstermiyor bence hiçbir model ulaşılmaz güzellikte ya da yakışıklılıkta değil hiçbir iş adamı da ulaşılmayacak zekada değil her şeyi yapabiliriz ben şahsen onlardan daha yetenekli olduğumu düşünüyorum şu an Almanya'da yaşıyorum LCW ve Jack Wolfskin mankenliği yaptım iş konusunda da babam sayesinde çok tecrübe kazandım onlardan çok bir farkım olduğunu düşünmüyorum...
Ben de modelliğe kabul edildim bu kız gibi fiziksel özelliklerim var ama onunki gibi bi babam yok sjsjjsh neyse zaten bu kızın eşi gibi bi erkek istemezdim güçlü sahiplenen severim ben bu çocuk yeni gelin gibi koşa koşa soyadını değiştirmiş daha kız değiştirmeden ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence harika kadınlar daha değerli olduğu için bence artık böyle olmalı
Olm hayalim lan milyarder olmak hgsajhgjhasas şaka bir yana olacağım bir gün milyoner doğdum babamdan bayrağı aldım benim çocuğum da milyarder doğacak
Knka valla bu insanları görünce her şey boş geldi ya…
Yok ya ne boşu onlardan hiçbir farkımız yok hatta bence biz daha iyiyiz ajshaskalshgsa
Tabi tabi 😬 knk sen ne diyosun
Babam bana güzel bir varlık ve para bıraktı şimdi onu katlamak da benim görevim hedef 1 Milyar Dolar
O ayrı bi konu kanka müteahhitseniz yaparsın yani bi 100 milyon yapmak zor değil. Sen demin biz bunlardan iyiyiz dedin ya ben ona dedim knka sen ne diyosun diye hadi tip olarak belki ama yani sonuçta attıkları saatte 900 bin kişi fotoğraflarını beğenmiş
Evet babam müteahhit 20 yıldır ondan önce de Almanya'da çalışmış mühendis olarak neyse konuya gelelim o kadar beğenmeleri onların müthiş olduklarını göstermiyor bence hiçbir model ulaşılmaz güzellikte ya da yakışıklılıkta değil hiçbir iş adamı da ulaşılmayacak zekada değil her şeyi yapabiliriz ben şahsen onlardan daha yetenekli olduğumu düşünüyorum şu an Almanya'da yaşıyorum LCW ve Jack Wolfskin mankenliği yaptım iş konusunda da babam sayesinde çok tecrübe kazandım onlardan çok bir farkım olduğunu düşünmüyorum...
Ben de modelliğe kabul edildim bu kız gibi fiziksel özelliklerim var ama onunki gibi bi babam yok sjsjjsh neyse zaten bu kızın eşi gibi bi erkek istemezdim güçlü sahiplenen severim ben bu çocuk yeni gelin gibi koşa koşa soyadını değiştirmiş daha kız değiştirmeden ya
Gözü kadından başka bir şey görmüyordur bunun kapanmıştır dünyaya kesin
Evet. Ama bununla beşe başkasına da o şekilde aşık olacak biri gibi
*bitse
Sorun aşık olması ya da olmaması değil dünyasının merkezine kadını sokması sade sevmek önemli bana göre
Bu çocuk 2 sene önce de eski sevgilisi için sokakta ağlamış.@w kızı milyardersin bu çocuktan iyisini bulamadın mı
İlgilenmiyorum. Olabilir yani, fazla konuşlacak ve abartılacak bir konu değil.
Şansla ne alakası var, oğlanda fakir değil ki 😅😅
Şanslılar yazmışım?
Çok şanslı insanlar değil mi demişsin 😅
Milyarder olmalarının şansla ne alakası var. Doğru yatırım, doğru zamanlama. Fırsatları iyi değerlendirmişler vaktinde milyarder olmuşlar.
Offff ne yatırımı ya kız milyarder olarak doğmuş ve şansla ne alakası varsa git milyarder ol o zaman ahahah
Milyarder biriyse olabilir 🙄😂
Ama Beckham da az değil bu kadar ezilmez yani
Bilmem valla vardır bir şey
Bence bunlar hep evli kalır
light erkek
Herif kızın soyadını mi almış
Yes