Magazin Selena Gomez, 4 yıldır internetten uzak durduğunu ve çok huzurlu olduğunu açıkladı. Siz internetsiz ne kadar dayanabilirsiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor İnternet hayatın parçası oldu ya maksimum 1 ay diyorum o da maksimum 😂😂 Selena Gomez, 4 yıldır internetten uzak durduğunu ve çok huzurlu olduğunu açıkladı. Siz internetsiz ne kadar dayanabilirsiniz? Cevapla İnternet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Magazin konusunda 932 cevap paylaştı. Ben internetsiz 1 gün bile zor dayanırım. Ah şu bağımlılıklar... 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ben askerde 8 ay telefonsuz, İnternetsiz yaşadım.. o da sevgilim ve arkadaşlarım olmadığı için benim için hiç zorluk çekmedim. 0 0 Yorumla
Cutieheart Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Bende 4 saat falan uzak kalabilirim sanırım 🙄 kalabilir miyim ki 🤔🤨 tartışılır 😂 0 0 Yorumla
scarcck Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl selena gomez diyorsa doğrudur düdüğüne guban olurum onun 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Magazin konusunda 546 cevap paylaştı. Saygı duyduğum ünlülerden 0 0 Yorumla
lodge Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Magazin konusunda 347 cevap paylaştı. 3 saat falan dururum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben internetsiz 1 gün bile zor dayanırım. Ah şu bağımlılıklar...
Ben askerde 8 ay telefonsuz, İnternetsiz yaşadım.. o da sevgilim ve arkadaşlarım olmadığı için benim için hiç zorluk çekmedim.
Bende 4 saat falan uzak kalabilirim sanırım 🙄 kalabilir miyim ki 🤔🤨 tartışılır 😂
selena gomez diyorsa doğrudur düdüğüne guban olurum onun
Saygı duyduğum ünlülerden
6 gün durdum
3 saat falan dururum
Instaya gönderileri kim atıyor o zaman
1 ay fazla 15 gün