Teşekkürler ❤️
İnternet olmadan ne kadar dayanabilirsiniz?
Teşekkürler ❤️
İnternet çoğu insan için çok önemlidir. Ben işlerim olmasa internet olmadan uzun süre dayanabilirim. Peki ya siz ne kadar dayanırsınız?

Bir iki gün idare ederim. Hatta ilk başta iyi bile gelir. Kafam hafifler, telefon elimden düşer, zaman yavaşlar. Ama üçüncü günden sonra eksikliği hissedilir. Bir şey merak edersin, bakamazsın. Birine ulaşmak istersin, zorlaşır. Dünyadan kopmuş gibi olursun. Aslında mesele internet değil; alıştığımız hız ve erişim. İnternet yokken de yaşanır ama sabır ister, plan ister. Uzun süre olursa insan kendini biraz yalnız hissediyor. Yani tamamen onsuz olur mu? Olur. Ama konforu kaybedince ne kadar bağımlı olduğumuzu da fark ediyoruz.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
1 gün zor ya 😅 ama 1 ay kaldım tel arızalandı tamire gitmişti çünkü 2024 Temmuz da KS de o yüzden yoktum
Kanka, dürüst olayım, ben maksimum 1 gün dayanırım sonra elim otomatik telefona gitmeye başlıyor 😂📱
Canım, hem sosyal medya yöneticiliği yapıyorum hem de sürekli kod yazıyorum, araştırma yapıyorum; internet yoksa iş, okul, sosyalleşme hepsi çöküyor resmen. En fazla şöyle olur: bisiklete binerim, müzik açarım (offline), biraz kafamı dinlerim ama ertesi gün “wifi nerede?” moduna geçiyorum 🚴♀️🎧🌐
Cevap
29Cevap
Askerden gelene kadar İnternet nedir bilmedim gadası
ölene kadar
Bir dakika olsa bile dayanamam. İş başvurusu yapıyorum, dört tane değerli arkadaşımla konuşuyorum, soru çözüyorum, Youtube'da takılıyorum.
Spor olduktan sonra sorun yok. İnternete bağlı değilim. Gider namazı kılar işimi yapar gelir sporumu yaparım zaten gün bitiyor 😂
Gün içinde şantiyede olduğum zamanlar veya sahaya çıktığımda telefon ile pek ilgim olmuyor. İşlerime odaklanıp kontrollerimi yapıp dönüyorum kurama.
Müzik dinleyebilsem yeter bana, gerisi boş dayanırım epey.
interneti bırak akıllı telefon olmadan da yaşarım uzun bir süre
Keşke biraz internetten sıyrılabilsek iyicene reels izleme manyağı oldu insanlar.
İşim gereği ihtiyacım var onun haricinde hiç olmasa da olur..
Her şey internetle yürüyor iş okul
Sonsuza kadar dayanırım
15 dk falan max buralar bensiz napar sonra 😂
Olmaz olamam imkansiz
Yani 1,2 gün olabilir
Uzun süre dayandım özellikle görevdeyken
En fazla 1 ay olmadan dayanırım
Dersler dışında olmasa da olur.
hic dayanamam 1 gunlugune olsa bile yapamam
Sonsuza kadar da dayanabilirim bir problem olmaz
Sıkıntı olmaz bana dururum
Wayfayım aşkım o benim 🤣❤️